Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To je správně, vždyť je to úkol z děsivky, tak děsí
    :D jde to dobře a úkol je stálý

2. Astat.

Astat. Stálice fóra

Ta temná pole na hřbitově to je teda, to mi zas jednou něco protočilo oči. o_O Sklidím, koukám na to jak tele na nové vrata, jestli se to špatně načetlo, něco se samo zasadilo, vypadl mi internet, něco zase blbne, nebo prostě co/ něco... Navíc nevím jestli mám něco nasazeného nebo to mám prázdné, mate mě to musím najet na pole jestli tam něco je.
    Pitrýsek47ano stejně to mám i já. Nasazení duchové, na polích kosti... zmatek....

! Zmizela mi po sklizení korálová houba! Nic, nula na kontě, co se děje?

Naposledy upraveno: 27/5/16
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Hlavni problem soubehu je v tom, ze pro jednu akci zapominam na druhou, zvlast kdyz si clovek hraje s SH na hlavni akci a s 30 minutovkou na desivy (vlastne 17 minut po urychleni)...
    Ale uz je rozpestovano, ted to pujde klasicky cela plocha jednoho typu kytky :)

švestinka tohle ocenil(a).
  4. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

5. blondmary

blondmary Magnát fóra

I napriek desivým poliam , desivému množstvu a iným veciam ktoré desiao_O tie nové desivé rastliny sú NÁDHERNĚ :inlove:

6. mikayyy

mikayyy Pisálek fóra

nejde mi děsivka, píše to, že ještě není aktivní a to už jsem jednou zasela

7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj mikayyy,
    no já s tím problém nemám, možná si zrestartuj hru, nebo pročisti prohlížeč.

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska jsem stihl rozpěstovat krvavé kapradí na počet cca 400 ks. Hlavně jsem pěstoval korálové houby a dostal jsem se nad 10 000 ks, takže docela spokojenost. Zítra budu pokračovat, ale už to budu střídat s kapradím, ať se to vyrovná a můžu už doplňovat obě dvě plodiny do úkolu :p.​

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ránko na hřbitově :) ... se díky nové akci na farmě zapomínám občas kouknout na hřbitov :D ... nové rostlinky jsou moc hezké, ale tmavá políčka mě první moment zaskočila ... jestli je zaseté nebo néé xD. Nový úkol zatím neřeším a co napěstuji, to bude, protože sloty v liště jsou obsazené pro druhou akci a hnůj s SH sem dávat nebudu. Tak ať vám to roste a strašidla nezlobí :p

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já zatím stále pracuji na získání strašiřádku a dekorek do něj, takže ty nové nechám ještě uležet. Ale jsou pěkné :). Ta tmavá políčka mi připadala nějaká jiná, ale nebyla jsem si jistá :p

11. anulkanov

anulkanov Zelenáč fóra

nové kytičky jsou hodně pěkné :music:

12. karbar

karbar Vévoda fóra

Ty nové kytičky jsou opravdu hezké, je na ně i hezký pohled při dozrávání.

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja už pozbieram posledný krát náhrobné kamene a všetky staré úlohy budem mať hotové.Pustím sa potom do tej novej.

14. alenavales

alenavales Pisálek fóra

Jsem na tom stejně - ta novota s tmavými poli je děsná - asi přestanu hrát na děsivých polích - nic nevidím, je to příšerný !

švestinka tohle ocenil(a).
  15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

karbar: A ty žluté, kdybys jedla - no to je mňamka! Ono se to sice nemá ve velkém množství, ale když přihodíš k liškám nebo do zavařování.... Už se těším, až vyrazím do lesů.

16. karbar

karbar Vévoda fóra

JJ jen kdyby v lese rostly tak rychle jako tady.Taky se těším až na ně půjdu.

evainfo a astrid888 tohle ocenili.
  17. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Ahojte strašidla :)
    Mně se nová grafika neosetých polí na hřbitově taky nelíbí, grafika nových plodin se mi naopak líbí moc, takže je to 50-50 :)
    Taky bojuju ještě s posledními dodělávkami jednoho prastarého strašiúkolu, a hlavně pěstuju na dekorky do strašistonku - je toho potřeba moc, moc, moc... zatím mám jen Děsivého pštrosa. Přesto jsem pár nových rostlin vypěstovala abych se pokochala.
    Tak všem ať se daří !

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dopočítala jsem se, že potřebujeme 25 884 nových dvou plodin do úkolů, se strašikytkou a řádkem je urychlení na 24 hodin a spočítala jsem, že se to dá vypěstovat asi za 2 děsivky po 48 hodinách. Už se budu blížit k polovině, ale přesně to budu vědět zítra před koncem děsivky. Tak snad příští bude zase na 48 hodin, aby se to zvládlo
    ;)
    Edit: za 2 děsivky to jen s vodou nezvládnu, vstávat k tomu v noci nebudu xD tak budu mít co dělat i třetí děsivku. Vypěstovala jsem cca 14 tis žlutých kratších a cca 11 tis červených delších a mám toho plný brejle

Naposledy upraveno: 29/5/16
    švestinka a evainfo tohle ocenili.
  19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já bych mohla kopírovat příspěvek Kiki2305, když na to přijde. S barvou políček se mi to fakt nezdálo, ale nebyla jsem si jistá, hrála jsem děsivku teprve 2x. Trochu je mi nepříjemné, že na tom nepoznám, jestli je to pole oseté, nebo holé, ale to je jistě o (ne)zvyku z mé strany. Začala jsem plnit strašiřádek a tak pěstováním novinek vyplňuju dobu prostojů, je fajn, že jedna z nich je půlhodinovka. Strašiřádek a dekorace jsou priorita, ale tyhle budou hned druhé v řadě, taky se mi ty rostlinky graficky líbí. :)

evainfo, evoku57 a kiki2305 tohle ocenili.
  20. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:D juhůůů...už jen 5500 křížů a v klidu můžu Braculu nadobro pohřbít xD
    ....ale dal mi zabrat, krevpijavec jeden -.-:p

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.