Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modrovous1954

modrovous1954 Pisálek fóra

Protože mám málo času, koupila jsem stonek za hotové peníze. Ten se ovšem neaktivoval ani při druhém restartu. Proč ???

2. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Modrovous : mám stejný problém, floreny jsou odečtené a stonek neaktivní. Kde je asi chyba ?

3. kikushha

kikushha Pisálek fóra

ahojte
    tak magicky riadok na nebi už mam
    mam tiež tri dekorácie na ktore treba staré plodiny nemal som ani jednu ale mal som do rezervy napestované tak všetky som dnes kúpil a teraz pestujem už iba na dekoráciu kerberos :D

mimochodom ani jedno železo nevypadlo z naradia nechápem akoje tonastavene ked z 1500 ks naradia nemam ani jedno staré železo

nona2222, mousicka a ezzra tohle ocenili.
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modrovous1954, xhellax

Řada na magickém stonku co je ve výprodeji nejde koupit za reálné peníze jde koupit pouze za floreny, za 225 Fl. Po zakoupení řádku je potřeba vložit dekorace z inventáře, poté půjde aktivovat bonus.

Hezkou hru přeji

Naposledy upraveno: 24/10/14
    Bella74 tohle ocenil(a).
  5. xhellax

xhellax Perspektivní autor

petz : to je teda paráda ! Řádek jsem samozřejmě koupila za 225 florenů s tím, že už bude plný, jak bylo uvedeno.
    A teď mám k tomu ještě kupovat za nehorázné peníze dekorace ? Nemám čas celé dny sedět u PC, takže akci nedokončím a řádek
    mi bude tím pádem na dvě věci. Lumpárna je to, jen tahají z lidí peníze.

6. -Spoony-

-Spoony- Pisálek fóra

xhellax: koupí magického stonku za 225 florenů automaticky kupuješ i 4 dekorky, jen je musíš ručně vložit do stonku.

7. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Tak já také nejdřív pěstuji na dekorky a hurááá mám je a tet pěstuji na stonek,ale na ten z minule z téhle akce si stonek ještě musí počkat...no,ale tet potřebuji plodiny a to ty nedelší a vůbec netuším jestli to dám a SH padlo také docela dost....já děsivku brala vždy jen jako zpestření a hodně jí zanedbávala...vybrala jsem si netopýry,vrány a recepty a dlouho jsem ani nepěstovala...po nějaké XXXX době jsem se rozhodla plnit brákulu a najednou další úkol a další a já zjistila,že po úkolech skáču jako kobylka.... všechny úkoly mám načnuté a žádný nedodělaný:DTak mám co dělat :inlove::D
    Kéééž by děsivka byla vždy na delší dobu...pokud je na 24h vůbec nestíhám nic napěstovat,protože chodím do práce ...nemám ani půl dne na pěstování...takže jsem hrozně moc ráda,že tahle děsivka trvá delší dobu a konečně něco zvládnu;)

8. sisinka

sisinka Pilný autor

no, já mám smůlu- o víkendu mám dvanáctky a ani nejedu domů...to toho napěstuju :( no, třeba bude zase někdy prodloužená děsivka a náhodou nebudu muset do práce.

9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dnes jsem pěstoval z nových plodin především čarodějnický pohár. Z těch starších potřebuji hodně kostních keřů, tak ty jsem dneska taky otáčel. Na dekorace potřebuji opravdu hodně plodin + na ten úkol pro stonek, tak jsem zvědavý, jak dlouho mi to bude trvat :p. Na noc jsem dal zářící plíseň a zítra budu pokračovat v pěstování. Mám v plánu otočit párkrát měsíční rosu, protože ji mám málo a hodí se pro úkol ;).

10. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Pěstuju hlavně na úkol v Družstvu Strašidelné nákupy,zatím plním vždy jen 1úkoly až do 6/6,který chci udělat jako první celý,abych získala stonek a kde je potřeba nejvíc hlavně nových plodin.U 6/6 mám už hotový stříbrnný,ještě jak sklidím dodám do Zlatého.Na noc dám určitě 8-ovku : Zářící plíseň a během zítřka budu pěstovat potřebný plodiny na úkoly ,kde jsou dekorky na novou Děsivou řadu stonku :)
    Pár polí s 8h jsem včera otočila s SH a teď už normálně obyč.hnůj+MJS ...
    ještě je dost času,mohla bych stihnout i dekorky na stonek :)

Všem ať se u příšerek daří ,
    na setí ať plísňovka září,
    s měsíční rosou,
    sklízejte kosou,
    i pohár čarodejnice,
    ať máte plodin nejvíce :)

Květa54 a JOKO1313 tohle ocenili.
  11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

V souvislosti se změnou času - skončí zítra děsivka podle ofika v 15 hodin a nebo podle toho kdy u "odpočítadla času" hodiny vyprší, v tuto dobu 29 hodin do konce (počítáno celých hodin od 11) - a to vychází na 14. hodinu zimního času. To jen kvůli zítřejšímu poslednímu zasetí. Děkuji

Tak teď je 15:03, časomíra ukazuje 24 hodin do konce (zatím celých hodin), takže asi se nám časomíra o 1 hodinu prodloužila a je to srovnaný. Fajn

Naposledy upraveno: 25/10/14
    mituli a silviec tohle ocenili.
  12. slootr

slootr Baron fóra

Strašidelné mám hotovo skoro vše. Je velmi lákavé začít to nové, ale chybí mi na stonku z minulého úkolu Ghúlonéza, takže to je jasná priorita. Ještě trocha pěstování a bude hotovo. Další velmi dlouhodobý cíl bude napěstovat ty nové v hojném počtu, pořídit několik dekorací kerberos a šup s nima na ostrov do parku. No a pak budu plnit ten úkol. Tak nějak to plánuju. :)

k.vitek tohle ocenil(a).
  13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Bude děsivka o 1 hod déle,když se posouvá čas o 1 hod?

14. mituli

mituli Polobůh fóra

Johnny,sleduj casomiru,a lyzarka nad tebou uz to osvitila,tak cti

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pokazdy pri zmene casu to s hodinama udelalo cuknuti, takze radeji bych zitra pocital jen do 14:00... pokud se pletu, nevyuzije se jedna hodina, pokud nepletu - tak se usetri o dost vic hodin finalnim zasazenim nejdelsi kytky...
    Rekl jsem si udelat stonek prvni a pak dekorace priste, ale lepsi je plan slootra, dekorku nechat pracovat... jenze kdo ma cas premyslet, kdyz hodi akci den pred planem a nebyl cas na taktiku :)

16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Po ranní sklizni se podařilo pořídit Kerberos, tím jsem měla mít všechny dekorace do stonku. Ale zároveň se mně podařilo si uzamknout v jiném řádku v nebi Děsivou svíčku a tak jsem jí musela pořizovat znova, do zítřka se mně čekat nechtělo, zvláště když jsem dneska přes den napěstovala plodiny na získání řádku. Dosadila jsem tedy dekorace na řádek a teď už budu pěstovat jen na dokončení úkolu a pak do stodoly zas něco do zásoby. Zasadila jsem kostní keře a s vodou, hnojem a se strašidelnou kyticí a tím 10% bonusem se čas zkrátil z původních 2 hodin na 1 hodinu, tj. o polovinu, hlavně u těch délerostoucích to bude hodně znát
    Abych se dostala tam kam jsem měla v plánu, tak jsem použila cca 3 500 SH z obr stromů (znova musím chválit RT za tyto stromy). A když jsem se nad brzkým ránem probudila, tak jsem se donutila vstát a jít zasít.

Mersi7 a evca190 tohle ocenili.
  17. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Snažím se pěstovat, co to jde :p. Nemám dnes zatím žádné mezery mezi sklizněmi, takže jedu opravdu na maximum :). Myslím, že bych mohl stihnout tak 3, možná 4 dekorace z těch potřebných 5 do stonku a při příští děsivce udělat ten stonek, ale to jen v ideálním případě, uvidím, jak to bude vypadat ve skutečnosti ;).

Nejprve také jedu dekorace, potom až stonek. Dekorace do té doby než budu mít stonek alespoň využiji, ale co bych dělal s prázdným stonkem...

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také to tak vidím,nejprve aktivace stonku a pak teprve pěstovat plodiny na zbytek úkolu a případně na další Kerberose.Pořád jsem si říkal proč je ten Pekelnej pes tak drahej,a až dneska jsem zjistil , že dává BBZ.:)

evca190 tohle ocenil(a).
  19. vykyna

vykyna Pisálek fóra

Co udělá se zasazenou plodinou posun času? Vrátí se růst o hodinu zpět anebo získám hodinu k dobru?

20. kikushha

kikushha Pisálek fóra

pekný večer prajem
    Tááák misia splnená
    keby nie jedna dobra susedka tak isto nesplním tento cieľ patrí jej veľké ďakujem

atak to vyzerá v bonusovej lište
    teraz už iba napestovať nejaké zásoby

Lyzarka, evca190 a Ria30. tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.