Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sejarov

sejarov Zelenáč fóra

dobrý večer všem ,při boření chlívku na farmě se mi nevrátili medvědi,stalo se to někomu z vás?

2. LukasBonni3

LukasBonni3 Pisálek fóra

Mám dotaz. Ta dekorace Polní strašidlo ze série úkolů Strašidelné nákupy je opravdu jen dekorace, která nedává žádné BZ?

3. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

pro pracující lidi je děsivka hrozně krátká, včera večer přijdu v 19 hodin, něco zasadím a dopoledne už toho moc nestihnu když jdu na odpolední já ten stonek budu dělat snad půl roku, dnes budu ráda když dodělám zase jednu dekoraci, a ještě mi budou chybět dvě, potřebovala bych na ní pár dní abych něco udělala a pokročila v ní

4. burds

burds Titán fóra

Pro serajov : Mě se to jednou stalo.Napsala jsem na podporu.Chlívek mi vrátili ale trvalo to cca 14 dní.Určitě na podporu napiš.Třeba to ted vrací rychleji stalo se mi to asi před 2 roky.

5. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj ujezdik, čarodejnícku kuchyňu si zakúpiš v Jackovom obchode, hľadaj pod touto ikonkou:
    [​IMG] .Peknú hru prajem.

Ahoj LukasBonni3, polné strašidlo je len dekorácia, nedáva BZ.
    Polní strašidlo
    dekorace, velikost 1x1
    Peknú hru prajem.

Ahoj sejarov, v tvojom prípade, skús ako ti radí hráčka burds, obrátiť sa na hernú podporu, len ona ti vie preveriť účet, kde sa ti zatúlali medvedíky. >Ako kontaktovať hernú podporu<
    Nabudúce prosím o dodržiavanie rozdelenia tém, ďakujem.
    Skoré vyriešenie a peknú hru prajem

nanyblacks tohle ocenil(a).
  6. tavos7

tavos7 Expert fóra

Co se stane s plodinou Děsivé noci kterou zasadím včas, ale nestihnu ji sklidit do skončení Děsivé noci? Půjde ještě sklidit?

7. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

pro tavos7
    Vůbec nic se nestane dozraje a sklidíš ji i po skončení děsivky - vyplatí se ti zasadit dlouhodobku:)

sisinka a mirae tohle ocenili.
  8. barca279

barca279 Vážený autor

uz druhykrat nesadim cez desivu noc ,prestava ma toto tu bavit,,,ziadne nove veci nepribudnu ako je rok dlhy,ziasdne pole neni nove vsetko mam v liste ..akcie katastrofa koli takym odmenam sa mi neoplati ani vstat z postele...stromy o nicom s..asi to uz brzy zabalim s hrou ked nieco normalne nevymyslia

9. mousicka

mousicka Guest

AsDYxC tohle ocenil(a).
  10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jupí! Mám 3hlavého psa Kerberosa! A tak jsem si na závěr dnešní Děsivky (pro mě), mohla aktivovat novou větev na Stonku :p

AsDYxC, tydýtková a mousicka tohle ocenili.
  11. Mr.Shovel

Mr.Shovel Pisálek fóra

Jak, na závěr dnešní děsivky?
    Podle kalendáře má dnes teprv začít!
    Fakt, bezva kalendář, díky za včasné upozornění...

12. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Mr.Shovel,

kalendár je len orientačný a že začne desivka 3.2. bolo oznámené už v pondelok-pozri tu.
    Peknú hru

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Už vím, co jsem chtěla... sice pokračuju v Kouzelné čistotě - úkol v Družstvu...

...ale možná jsem přehlédla anebo někdo máte praktickou zkušenost z Ostrova.
    Je nějaká Děsivá dekorace, která dává na Ostrově BBZ?

14. mousicka

mousicka Guest

15. .ADRASTEA.

.ADRASTEA. Rádoby autor

Hmm, tak koukám, že asi nejsem jediná, kdo počítal s děsivkou až dnes... všechno jsem nachystala tak, aby to pěkně klaplo a najednou koukám, že zbývá poslední hodina?!! Musím přiznat, že co je nové fórum, tak je to dost nepřehledné. Tedy alespoň pro mě.... :sleepy: Chjo, další měsíc v čudu! :cry:-.->:(
    Ještě to musím zeditovat - možná to bylo v oznámení, ale v takovým tom přehledu, co otravuje, když se člověk na farmu přihlásí, to tedy nebylo a není! (Myslím tím hned první stranu...) To taky člověka trochu trkne, že se něco děje.

Jeanie70 a tydýtková tohle ocenili.
  16. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Tak tentokrát jsem Děsivku využil na 100%, poslední plodiny sklidím 13:59 a ve 14:00 akce končí :D

kometak96 tohle ocenil(a).
  17. .ADRASTEA.

.ADRASTEA. Rádoby autor

Hagerr: Já ve 14:05 sklidím, co jsem nasela, abych využila děsivku na 100%... :D

Hagerr tohle ocenil(a).
  18. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Hagerr: Můžeš zasadit přece ve 13:59 a vyroste to po akci. Já to takhle dělám pořád, dám tam něco co roste dlouho třeba 6 hodin a sklidím to až dejme tomu ve 20:00 :)

19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Chci sklidit... a zasít poslední dávku... a nemůžu se přihlásit na Farmu >:( a chyba není na mé straně...

To není fér :wuerg:

EDIT: Je divné, že se dostanu na fórum...

20. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Tak to jsem nevěděl, dík za tip ;)

kometak96 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.