Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Taky chválím celkově delší děsivku i její dnešní prodloužení - po pracovní sobotě mám dnes volno, tak můžu "strašit" na farmě :)) Děkujůůůůů .-))

Jen mám prosbu (moderátoři, prosím poptejte se RT) - zda by v Jackově obchodě u jednotlivých předmětů mohl být tučnějším písmem název - špatně se to v těch textech hledá, a jsou tam některé věci podobné, tak jeden neví, co má vlastně koupit.
    P.S. tak už mi odpověděl šikovný Pitrýsek - ony ty názvy naskakují u obrázku měsíce :)) Já je vůbec nepostřehla - oči jsem si mohla vykoukat do bublin co vyskočí u předmětu.... Nojo, člověk se celý život učí :))

Naposledy upraveno: 26/10/14
    jahudka81 a mousicka tohle ocenili.
  2. Janet180

Janet180 Pisálek fóra

to je paráda, díky moc za prodloužení akce :)))

mousicka tohle ocenil(a).
  3. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

To je super :D moc děkuji za prodloužení děsivky :inlove::inlove::inlove:.

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nakonec ta chyba z rana se stane prednosti - teda pinkie rano zbytecne... ale zase prepocitavat, co ted zasadit, aby to vyslo... chjo, no ale o to jde, udelat plan a pak neudelat chybu :)
    Kerberos teda pozdeji, chybi jen kratky kytky a zpet na udelani stonku, kde chybi dlouhodobky a 10% zkraceni uz je znat...

Mersi7 tohle ocenil(a).
  5. janibu

janibu Rádoby autor

Super, prodloužení děsivky vítám, vracím se večer a mohu dodělávat krátkodobé plodiny.

Mám dotaz na moderátora: nešla by ikonka na zapínání děsivky umístit vždy na první místo vliště, protože,když mám zapnutý kombajn a vracím se z jiné plochy, tak jej musím vypnout, zapnout děsivku a zapnout kombajn.
    Děkuji

k.vitek a Pavlahan tohle ocenili.
  6. mesju

mesju Rádoby autor

Kde najdu čarodějnickou kuchyni?

7. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

8. mousicka

mousicka Guest

Ahoj janibu,
    skús si trošku to kombajnové okno posunúť. Ja to tak tiež robím keď sa mi nechce zap.a vyp.

Ahoj mesju,
    čarodejnícka kuchyňa v Jackovom obchode vyzerá takto

*Ďakujem jesterka, zmrzol mi pc a nevšimla som si po jeho rozhýbaní že si napísala*

9. veverka.sandy

veverka.sandy Pisálek fóra

Ahoj, předem se omlouvám z natvrdlost, ale nejsem si jistá... Pokud jsem si už aktivovala řádek a nestihnu do něj doplnit všechny dekorky, budu moct pokračovat příště? Myslím, jestli Kerberos a spol v Jackově obchodě zůstane?
    +
    Ještě mě napadá, jak je to s novým mazlíkem... Když mám Dráčka v parku a budu mít Noční můru a aktivuju je oba najednou, tak co se stane?

10. mousicka

mousicka Guest

Ahoj veverka.sandy,
    keďže je to stály úkol, môžeš pokračovať kedykoľvek počas každej desivky :)

Je to ako s ostatnými mazlíkmi, aktivujú sa ti bonusy od každého z nich, ktoré pôsobia na všetkých plochách.
    Prajem peknú hru.

11. LuMa8491

LuMa8491 Pisálek fóra

Velké díky za prodloužení děsivky :)

12. davidson00

davidson00 Baron fóra

Mousicka - díky já jí to píši aby rozklikla tu dýni v té časomíře na hlavní ploše, ale píše že tam tu dýni nemá, zatím se neozvala, už jsem jí napsala 2x zatím se neozvala, no já jí do počítače nevidím a obrázek neumím vytvořit

13. veverka.sandy

veverka.sandy Pisálek fóra

Mousicka díky, už rozumím :)

14. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Díky za prodloužení děsivky. Dodělám všechny dekorace do stonku. Ten už asi nestihnu, ale příště se určitě dočkám.
    Pěknou hru všem.:)

15. mousicka

mousicka Guest

davidson00,
    jediné čo môžem ešte poradiť tak nech skúsi Všetko pre bezproblémový chod hry, následne reštart pc a ak nepomôže ani to, tak jedine kontaktovanie podpory - Ako kontaktovať hernú podporu. Dúfam, že to pomôže, jedine na podpore môžu preveriť účet, poprípade zistit kde je problém. Napriek všetkému prajem peknú hru a skoré vyriešenie problému.

veverka.sandy - nieje zač :)

16. mufina

mufina Zelenáč fóra

Poradí mi prosím někdo, jak mám sklidit na hlavní louce, když už není "děsivá noc" ? To musím všechna pole smazat?
    Vždycky to bylo tak, že to sklidit šlo a tentokrát ne.
    Děkuji za radu!

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

mufina, odhlas se a prihlas a zjistis, ze Desivka stale pokracuje, takze sklidit a zasadit dalsi desivy rostliny pres kolecko jako doted :)

18. janibu

janibu Rádoby autor

19. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Hezké odpoledne....... také děkuji za prodloužení děsivky..... Počasí se k ní pěkně hodí a já si v klídku udělám stonek.Přeji všem pohodovou práci na farmě ať se daří. :D ;)

20. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Také mě trošku zmátla časomíra.Bylo tam 20h,chvíli jsem na to čučela a dumala jestli to nemá být 20min.Po přečtení ofika mě zachvátila veliká radost.Takže makám na děsivkách jak o život......:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.