Dýňová sezóna (10.11. - 6.12.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Sanco-prcek

Někde bys měla mít Základní ocenění za sezónu či jeho upgrade (koukni se sem).
    V každém případě Ocenění za sezónu - Upgrade lze umístit buď na Základní ocenění za sezónu nebo na některý z jeho upgradů Ocenění za sezónu I - VIII.

Pokud nemáš Základní ocenění za sezónu či některý z upgradů Ocenění za sezónu I - VIII, "ocenění za sezónu - upgrade" nemáš kam umístit.

Pokud bys chtěla vědět, zda a kde máš Základní ocenění za sezónu či některý z upgradů Ocenění za sezónu I - VIII, obrať se s dotazem na technickou podporu.

Sanco-prcek, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jestli vůbec dává upgrade na tu správnou dekoraci?!? Píše,že začala hrát po delší době a dekorku našla v parku!

bačkora85, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  3. Sanco-prcek

Sanco-prcek Zelenáč fóra

Tak předpokládala bych, že dekorace s názvem "základní sezónní ocenění" (ptáček s dárečkem) je ta správná na rozšíření upgradem "ocenění za sezónu" :-D Ale evidentně je v tom nějaká větší magie... Děkuji za radu, napíšu technickým kouzelníkům.

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  5. Sanco-prcek

Sanco-prcek Zelenáč fóra

No vida, teď už tomu rozumím :) Moc děkuji za pomoc. Hezký večer

-Jara05- a Skali tohle ocenili.
  6. Skali

Sanco-prcek - za málo, rádo se stalo :)
    Dobrou noc

-Jara05- tohle ocenil(a).
  7. kocieva

kocieva Vévoda fóra

Táák, Dýňová sezóna zítra ve 22.00 hodin končí, od 22.00 hodin nám bude Dýňový suvenýr dávat 1 ZSH a +1 zvířátko a zrovna teďka, když mám na polích políčka a lapám padátka do 2 akcí.

8. lacrima

lacrima Titán fóra

... a je to , za 20 hodin konec , hotovo .
    Otočeno celkem 9x aneb , co je doma, to se počítá ;)
    [​IMG] To jsem zvědavá , co mi z toho za potvůrky vylezou :p

Počítám, že to budou žluťásci (ev. oranžoví). Noo, do expresu nebo konvertoru se hodí a nebo ... ??
    Jeden sumeček mi tam pláče a říká , že se mu stýská ;)

kocieva, bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  9. janmil

janmil Perspektivní autor

Nebudú sa dať kúpiť ešte nejaké bodu sezónnej odmeny? Nejakých tak 900 bodov? Chýba mi prvý krát do posledného riadku. díky

Naposledy upraveno: 6/12/24
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  10. Skali

janmil - ahoj, sezónní body můžeš koupit v Ramaobchodě - Farmárska predajňa
    nebo ve Farmářském obchodě (sezónny tovar) Balíček bodov sezónnej odmeny 4 - do 6.12.2024 do 14:00 hod.
    Hezký den
    jak získat s body.png

Naposledy upraveno: 6/12/24
    -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  11. janmil

janmil Perspektivní autor

Díky za odpoveď, tie som už použila, ja som len dúfala, že sa bude dať kúpiť ako minule

12. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahoj janmil ,
    ano,sezónní body se dají koupit ve Farmářském obchodě za 50 Fl , tak jak ti to napsala FM Skali
    Asi jsi to přehlédla ;)

bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.