Chobotnice

Discussion in 'Dotazy nováčků' started by evelinka26, Sep 14, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. evelinka26

evelinka26 Zelenáč fóra

Zdravím, ač jsem projela vše nikde jsem se vysvětlení nedočetla.. Chtěla bych šlechtit chobotnice, ve čtrnáctem chrámu mám aktivovane jezírko pro chobotnice... když jsem chtěla do patnáctého chrámu chtělo to po mě pořád 45 ZB, Ukazovala šipka, tak jsem je dala, a když jsem v patnactem chrámu chtěla kliknout na chov chobotnic za 20 ZB mám jich 21 tak to nejde... Proč prosím? Děkuji za vysvětlení. evelinka26

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evelinka26, je potřeba odemknout všechny místnosti až do té patnácté, jinak se k aktivaci šlechtění chobotnic nedostaneš.

upload_2025-9-14_16-24-12.png

Ať vás síla provází na všech cestách

lacrima likes this.
  3. evelinka26

evelinka26 Zelenáč fóra

Takže odemknout jedenácté, dat těch 45 ZB a koupit "něco" z jedenáctého chrámu nebo musím celý jedenáctý koupit za ZB? Jak je možné získat tolik zlatých banánů ‍ asi tu hru hraju špatně, levl 97 baha levl 300... Děkuji

4. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj evelinka26,
    v patnácté místnosti aktivuješ chov chobotnic za 20 ZB.

lacrima likes this.
  5. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Je potřeba aktivovat celou cestu až k 15 místnosti, tak jak vyznačeno na obrázku, vždy kliknout na to plusko a aktivovat. To co je v těch místnostech otevírat nemusíš. Až se dostaneš k 15 tak tam aktivuješ šlechtění chobotnic.

EDIT: pro rychlejší postup na BAHAMARAMĚ a získání více zlatých banánů doporučuju umístit na plochy dekorace, které nevyužiješ. Ideálně ty co mají násobek levelu, například které jsou teď jako odměny v akcích.
    Také se zaměř na úkoly v Družstvu, tam získáš jak zlaté banány, tak tropické body zkušenosti, které ti urychlí postup.

Ať vás síla provází na všech cestách

Last edited: Sep 14, 2025
    Prepperka, lacrima and .SilverAngel. like this.