Cestování časem (22.2. - 28.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zóna ovoce (Zóna ovocia)
    co 12:00 hod. 88x level BZ/TBZ a bonus +25 % BZ ze sklizně obilí po dobu 2 hod. (bonus účinkuje pouze na tropických plochách), velikost 2x2

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Po odkliknutí se mi bonus neoběvil ani v liště ani dole v rohu kde se většinou ukazuje.
    To že je u toho napsný jsem si sice nevšiml (většinou ty informace jen tak proletím očima) ale teď jsem si to hlídal protože už se mi to stalo včera a dnes ráno.

Pokud dává bonus, tak se mi nikde neukazuje.

milostivas a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Bezejmenný,
    koukni pořádně do lišty - bonus tam je určitě uveden

4. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný pondělní večer,
    moc pěkná akce dokonce ji mám udělanou celou před koncem :).

milostivas, zahradnice4 a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Když je úkol na farmě spojen s akcí tak to je celkem dobré ale musíme mít volné plochy asi všechny tři na BAHAMARAMĚ a já tam mám jen velká pole takže časovač mi stačil jen na první úkol 100x časovač ale ty úkoly na čas rozhodně špatné nejsou

milostivas tohle ocenil(a).
  6. Natálka29

Natálka29 Pisálek fóra

• Porušení pravidel - je zakázáno vystupovat na fóru pod více než jednou identitou
    ještě chvíli a budu mít splněné první 2 úkoly

7. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Zdravím Farmáře tato akce dobrá škoda že se nedala hrát znovu po dokončení,jde to krásně bez vypadávátek za to mušketýři s květináčema kde je mám sebrat ani dlouhodobky nebyli nic platný.

milostivas, sisinka a MatysekKamilek tohle ocenili.
  8. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

No jsem pěkně nakrklá, poslední úkol za 750, sklidím a mám jen 740,tak honem dvě velká políčka se vším a mám ted sklidit a nemůžu, bo je oprava, Dojde mi čas a já příjdu o těch 740a budu je pěstovat znovu?:cry:

9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj bursuk59,
    o napěstované kytky nepřijdeš, ty se ti vrátí do stodoly. Jen budeš muset znovu napěstovat a spustit časovky.

10. 1969hanuschka

1969hanuschka Zelenáč fóra

16 kytek mi zbývalo dodat a akce udělána. Akorát tam museli něco dělat, limit mi vypršel a pěstuju znova, že........jsem teda dost naštvaná :-(

milostivas a MatysekKamilek tohle ocenili.
  11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] Bezva akce!
    Konečně něco i na zaměstnání mozku a žádné náhodné odměny...

12. Kudrnová

Kudrnová Aktivní autor

Mrzí mě že jsem se nemohla účastni akce. Vypadá moc hezky. Aspoň mám nálepku a časem snad bude nějaké podobné cestování ;)

milostivas a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.