Soutěž Borstyho bombastická soutěž / Diskuse

Diskuze na fóru 'Oficiální hry fóra' zahájená uživatelem -Borsty-, 1/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

-Borsty-
    už jsem se lekla, že je potřeba ještě nějaké slovo nebo tak něco :oops::D Je to tentokrát zapeklitá soutěž, ale vymyslel jsi to parádně ;)

Pro ostatní,
    dobře si přečtěte co píše hansicek ve svém příspěvku a já přidám nápovědu, že nedávno jeden z vás o tom psal, ale v jiném vlákně ;)

2. karbar

karbar Baron fóra

Jsem zkusila vyplnit a odeslat.
    Hledala jsem a počítala.
    No a dál na nic nepřišla.
    Vzdávám to, už nevím jak dál.

Prepperka tohle ocenil(a).
  3. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama CZ & SK

karbar druhou nápovědu jsi našla? Pokud ne, tak na mé otázky odpověz znova. Až ji budeš mít, ale nebude se ti dařit nic najít, můžeš se s námi podělit o to, kde hledáš. Navíc můžeš využít následující nápovědy: nápověda, nápověda, nápověda, nápověda.

4. hansicek

hansicek Velmistr fóra

Krásnu Veľkonočnú nedeľu prajem. :inlove:

a keďže je to najväčší kresťanský sviatok, tak pre povzbudenie maloverných a zúfajúcich si dovolím zacitovať z Lukášovho evanjelia:
    Lukáš 12:2 „Veď nič nie je skryté, čo by sa neodhalilo, a nič nie je utajené, čo by sa neprezvedelo.

a aby sa prezvedelo a odhalilo, dám malú pomôcku tentokrát z Matúšovho evanjelia:
    Matúš 7:7-8 "Proste a dostanete; hľadajte a nájdete; klopte/klikajte a bude vám otvorené. Lebo každý, kto prosí, dostane; a kto hľadá, nájde; a kto klope/kliká, tomu bude otvorené."

a ešte jedna rada pre tých, ktorí si myslia, že sú už na správnom mieste, ale nevedia nájsť to čo hľadajú:
    opakovaný vtip, prestáva byť vtipom

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,o chvíľu skončime v kostole! (nič v zlom) Napísal som vám v TOMTO odkaze,že kliknite,ak viete a chcete,odpovedzte,ak nie,kašlite na to!Nič viac a nič menej v tom nehľadajte,pretože už to zachádza do nadprirodzena! o_O:music:8)

V TOMTO odkaze.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/4/26
  6. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama CZ & SK

A můžete odpovědět i když nevíte. :music:

7. hansicek

hansicek Velmistr fóra

do kostola nechodím, ani nikoho na pravú vieru obracať nechcem, je to len nápoveda v kontexte dnešného sviatku. Bohužiaľ žiaden citát od kuriatok, jahniatok a zajačikov, ktorý by hľadajúcim mohol trošku pomôcť nepoznám:cry:

mohol by som tu dať priamy link kam treba ísť aj s popisom, čo a ako urobiť, ale nespravím to, nie kvôli odmenám, ale kvôli tomu aby som nepokazil zábavu tým, ktorí to chcú tiež nájsť sami a tiež z úcty k tým, ktorí si dali tú námahu a a vyrobili pre nás túto hru, lebo tým by som celú ich snahu zničil.

PS1: a čudujem sa, že práve ty to ešte nemáš, asi to berieš moc vážne:p

PS2: PS1 nebola výčitka, ale pomôcka8)

lacrima, 14087 a duna.duna1 tohle ocenili.
  8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

hansicek mne je to jedno,môžeš citovať pol biblie,ale kto chce,klikne,kto nie,ide ďalej.

PS: Kto ti povedal,že to ešte nemám?
    PS2: Hra na fóre je pre mňa výzva,nie nutnosť.Veľa súťaží som úplne vypustil.
    PS3: Ty si už vyplnil?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  9. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Přiznávám, pokud by se mělo jednat o minulé aprílové akce (je jich 14?)... hledat, klikat asi je to na pěkně dlouho, když ani nevím, do čeho mám kliknout. Třeba tečka za větou ;)
    Smekám před těmi, co to dali!

-Jara05- a hansicek tohle ocenili.
  10. lacrima

lacrima Ikona fóra

Omg, bože můj ... hlavu mám už jak pátrací balón a přitom je to tak lehounké najít [​IMG]
    Tentokrát už ne hokus - pokus , ale opravdu nalezeno, vyplněno a odesláno.
    Žádný apríl , ... soutěžní formulář opravdu existuje .... [​IMG]
    ... aneb, sleduj fórum, sleduj vlákna, sleduj soutěže.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, vždyť je to zábava a koho baví počítat a hledat má možnost a pobaví se.
    Psal jsem na začátku, že je to rozbité, logicky mi vyšla věta s formulářem, klikal jsem v ní na každé slovo a nic. Na tečku jen zlehka, ale někomu se to nemuselo na první pokus povést při pomalejším načítání. Až se mi to podařilo a formulář se objevil. Při druhé otázce jsem se ocitl v hodině matematiky, tak to ne :D, mrknul jsem na další a nashledanou....;).
    Ale je to věc náhledu, překvapení mám rád, přemýšlení také, času míň, ale kdo spoléhá jenom na "opisování" (tím myslím hru celkovou, její minihry) a ještě si pořádně nepřečte FAQ nebo další rady, nemůže mít šanci ani tady. Pak ho to nebaví, je mrzutý atd. Kdo porozumí je to brnkačka, ale s přemýšlením.
    Tak hodně štěstí a pěkné odměny:).

12. 14087

14087 Titán fóra

[​IMG]Ahoj,
    když budete jen debatovat a nebudete hledat, tak nic nenajdete :D

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já bych řek,že odpovědi na otázky jsou celkem snadno dohledatelné! Skouknul sem to,ale účastnit se nebudu! Na vypečené otázky jsem měl připravené vypečené odpovědi,bohužel systém to neumožňuje,tak snad někdy příšté!:wuerg:
    Jediné co jsem poctivě spočítal,byla mrkev na přípravu MJS.8) A abych psal do formuláře nějaké bludy,to fakt nee!:cry:

lacrima, -Jara05- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. a0909

a0909 Zelenáč fóra

.... a kolik Ti to vyšlo otoček? ... mě 4x

-Jara05- tohle ocenil(a).
  15. Pitrýsek47

Přesně kaolín11, zkusil jsem napsat tisíce dekorací, ale to systém nevzal, prý číslo :Dněkoho baví počítat, hledat..., ale většina se spoléhá na konkrétní info, vždyť je to vidět na fóru, momentálně v Projektech, nenajdou plod stromu ani někteří dlouhohrající a to je FAQ přehledné, velmi dobře zpracované. Ale to by bylo na dlouhé psaní, tak hledejte, Kdo hledá ten najde a třeba bude i odměněn;).

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pitrísek47
    To seš teda dobrej! Já chtěl napsat: 1) nemálo, 3)mnoho, 5) tak akorát !xD

17. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Druhou nápovědu jsem našla. Ale jak dál, fakt nevím.

Tak aspoň gratuluju těm, co to pochopili a postoupili dál.

18. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

@Pitrýsek47 @kaolín11 myslím, že nápověd tu už ohledně Borstyho otázek bylo spoustu, i viz můj poslední příspěvěk v tomto vlákně. Ale pokud odmítáte odeslat odpovědi na Borstyho otázky, tak vám není jak pomoci...

Nikoliv, tady to není tak schované, zkus trochu logicky přemýšlet, nikdo po tobě přeci nebude chtít projít naprosto každý příspěvěk ve vláknech k těmto akcím, že? Bude to něco trochu víc na očích ;)

hansicek a lacrima tohle ocenili.
  19. lacrima

lacrima Ikona fóra

V mém předchozím příspěvku je docela čitelná a jasná nápověda ;)

První formulář je apríl (není soutěžní ) ... vyplńte a přečtěte si (po vyplnění a odeslání ) nápovědu .
    Podle nápovědy potom použijte nápovědu , kterou jsem dala v předchozím příspěvku
    a najdete soutěžní formulář , který není apríl . ;)

Zopakuji co jsem napsala : .... "sleduj fórum, sleduj vlákna , sleduj soutěže ,"
    .... protože Borsty je "lišák" a opravdu borec ... klobouk dolů .

Chceš být jako Borsty ? Chceš být lišák a borec ? Tak sleduj .... sleduj, sleduj.
    Znáš seriál "Utajený šéf " ?? ;) Borsty není utajený šéf.
    P.S. Co má rád Borsty ?? Borsty miluje aprílové žertíky . :p

hansicek a 14087 tohle ocenili.
  20. Pitrýsek47

činčilka12: Budu psát za sebe, ano odmítám, ale pomoc nepotřebuji. Mně je to jasné a jasné je to i z mých příspěvků, proč a jak ;).
    Stačí se zamyslet nad smyslem psaní a dát si příspěvky do souvislosti od začátku.
    Psal jsem o druhých, co nevědí, já jsem v pohodě.

lacrima a hansicek tohle ocenili.