Bonbonová horečka (20.2. - 26.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Omlouvám se, neověřila jsem si informace z více zdrojů, ve hře se skutečně píše 23:00. Ve FAQ bylo, už není, 30 hodin.

Dekorky jsou v tom případě vcelku dobré, jak píše @eleanorelik1. Omlouvám se za zmatek

2. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte dievčatá,

vo FAQ pri dekoráciách bola chyba, ktorá je už opravená, ospravedlňujeme sa za nedorozumenie.

3. hroudov

hroudov Vévoda fóra

můžu se zeptat co je zlatý list? nějak mi to uniklo:sleepy:

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Konečně hotovo. Nevydržela jsem a nakoupila SH.:wuerg::p;)

5. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

6. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Od rána před odchodem do práce mám konečně hotovo. Akce byla fajn, odměny taky, jen ta padátka se vlekla.

7. hroudov

hroudov Vévoda fóra

Vanda - omlouvám se, už mi to došlo, děkuji

Naposledy upraveno: 25/2/25
  8. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Kytka2001, díky za tipy, ale u mě je potíž v tom, že běžně nehoním padátka pomocí SH. Prostředky bych asi měla, ale já se s akcí raději budu crcat delší dobu. Holt na to nemám "koule". Můj problém. Občas třeba otočku nebo dvě dám, ale i tak se u toho kroutím jak žížala na háčku.

Každopádně mi chybí sedmá a osmá skupina. Čekám na obaly - holt má farma je ekologická a obaly na cukrovinky moc ekologické nejsou. 8) Momentálně mám na polích vyšlechtěné karafiáty - z těch mi padlo 50 obalů na jedné ploše (pomocí JC). Tak snad doženu a když mi bude líto, tak třebas to SH vyplýtvám. :p
    Každopádně kdo se sladkostmi projedl do konce, gratuluji. Těm, kteří jako já, se ještě lopotí, držím palce.

9. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Také mám konečně hotovo.Čekání na obaly se vyplatilo,dekorace za 23.00 hod. jsou velice dobré.Už hledám místo kde je umístím.Mravenci jsou boží jak si pěkně hrajou,palec nahoru za omalovánky.Kdo jěště finišuje tak šup šup stojí to za to.

10. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

Ja tiež akciu nedokončím. JC mám len jedného na strome, s akciovou mi pomohli dva 100 % bonusy z KŠ, ale padátka skrátka nepadajú. Z jednej otočky dvoch plôch mám papieriky na jeden bonbon. Skúšala som karafiat, ktorý mám v skleníku vyšľachtený aj ružu, ktorá ma ešte nesklamala, nepomohlo. Nevadí, nemusím mať všetko. Ostatným gratulujem .

11. milteska

milteska Magnát fóra

rozdíl v padátkách 500.........na 3 bonbony už obaly nebudou. Je to divně nastavené,stonek mám a dál to nehrotím

12. dadulcek

dadulcek Rádoby autor

U mňa tiež chýbajú obaly, stonku mám a dekorky naviac nebudú všetky 8).

13. stibovam

stibovam Pilný autor

Všeho mám hodně,ale padátka nepadají,nesplním a to jedu na SH 30 hodinové rostliny,něco je špatně

14. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

stibovam - jestli už máš 30ti hodinové rostliny, máš laskavec. A když máš všeho dost, i SH, máš laskavce dost. Máš ho tedy také vyšlechtěný na okamžitou sklizeň? S SH máš pak padátka za chvilku (doslova) na kontě.
    Mimochodem já jela jen 20ti hodinový sladký jetel bez SH, jen voda, hnůj a řemesla, a padátka mám od včera, takže ani předlouhého laskavce, ani SH netřeba. Jen jsem tentokrát použila bonusy na brzké napěstování akční abych měla dost prostoru na získání padátek (když jsem viděla že padají hodně málo).
    ---------------------------

Hlásím tedy také hotovo, padátkům se tentokrát moc nechtělo, bylo potřeba jim pomoci, ale pak si daly říct. SH jsem použila jen na brzké napěstování akční, obaly pak už dopadaly samospádem z dlouhodobek (můj oblíbený sladký jetel). Akce nebyla špatná, ale bez minihry, takže se už těším na královnu.

15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Je potřeba vzít v úvahu, že z původní hodnoty dekorky, např. 50.000, se vlivem stonku a spešl dekorací z hřiště pro mazlíky stane třeba 3-5 miliónů. A to se pak už pozná na postupu. Podařilo se mi už zvednout průměrný postup na cca 6 miliard za den

Naposledy upraveno: 26/2/25
  16. besineček

besineček Pisálek fóra

Tak konečně mám taky hotovo.
    Stačilo akci dokončit a najednou padají obaly na cukrovinky i z pidipolí rajčat xD. Nicméně rozdíl oproti na pohodu padajícím sirupům mám aktuálně 730 kousků ;).

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky nedokončím, dvě dekorace mám (13), ale nesnažil jsem se. Dva dny zkouším nahnat obaly jen dlouhou, ale je velký nepoměr sirupů (teď 612) a obalů (17), tak jako u ostatních hráčů, kteří napsali.

18. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Akce hotová až teď, odmítala jsem popohánět obaly laskavcem, tak jsem hezky vytrvala a počkala si na poslední tři bonbonky :D

19. stibovam

stibovam Pilný autor

Ahoj,já vůbec nechápu vyšlechtění na okamžitou sklizeň,co to prosím je ?

20. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

stibovam
    Pomocí vyšlechtěného skleníku za pomoci některých řádků ve stonku (např. zde či zde) a s využitím Vánočky a Bílé nevinnosti a především pomocí mraku SH lze dosáhnout na okamžitou sklizeň některých plodin (např. zmiňovaného laskavce)...
    Více o šlechtění rostlin nalezneš zde.

lacrima, Trepifajksl a Vanda tohle ocenili.