Bonbonová horečka (20.2. - 26.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Mně stále chybí 260 obalů, abych měla hotovo. Sázím a sklízím dlouhodobky zatím jen s vodou a hnojem, ale takhle mizerně už to dlouho nepadalo. Času je ještě dost, ono to postupně napadá, jen je to zdlouhavé :sleepy:

2. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Fakt to bylo o nervy - blížily se bonbony a padátek okolo půlky. Tak jsem mrsknul na plochu šafrán a trochu popojel. Teď mi chybí dodělat 4 bonbony(13 a 14 sloup) a pak závěrečný finiš. To by mohlo být v pondělí ráno. V úterý jedu do Prahy a ve středu večer by měli dorazit kluci a odjedou asi v pátek. To ještě uvidíme... Pokud tedy někdo z nás neonemocní. Plány jsou dobrá věc, ale jak známo - chcete-li rozesmát osud - sdělte mu své plány...

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som mal už včera hotovo,padátka dopadali.Zasadil som čo potrebujem a môžem zaliezť znova do pelecha:(.

4. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Dobré ráno, s touto akcí jsem na štíru. Chybí mi 14 000, 215 sirupů a hromada obalů (v podstatě dvě třetiny). Je to s nimi bída. KŠ bonus nepustilo. Uvidíme, jak to celé dopadne... Snad bude řádek.

5. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Ciri13
    Při použití MJS na malých polích tvých chybějících rostlin to představuje 60 hodin pěstování bez vody a hnoje - jistě, spát se musí, na druhou stranu lze i zalévat a hnojit... A pokud máš cca 2/3 potřebného množství obalů, můj odhad říká, že i zde není nutné házet flintu do žita...
    Navíc kombinací bonusu 100% do diamantu (máš-li ho ovšem v zásobárně, mrkni se třeba do beden), pohodlných polí spolu se superhnojem, Vánočkou a Bílou nevinností dosáhneš na dobu sklizně na pohodlných polích totožnou s dobou na běžných polích. Pak stačí vždy pozuzit těch 88 pohodlných polí a po osetí 3 semínek dostaneš 36 semínek nazpět => z 88 pohodlných polí máš +33 semínek, tj. 2904 semínek, ze zbývajících 52 pidipolí máš čistý zisk 52x3 = 156 semínek. Tedy celkem za sklizeň čistý zisk 3060 semínek.
    A to již jsou jiné počty - těch 14000 kytek můžeš pak zvládnout během 24 hodin... a pak se můžeš soustředit na padátka.
    Spotřeba SH a ZH cca 440 ks...

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Napěstováno bylo v podstatě v pátek ráno ale pajdátka to je jiná kapitola ještě chybí 219 kousků. No nic na plochu šel laskavec tak to snad zítra dorazím vleče se to jako sopelxDxDxD

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Už je to uděláno, už je to hotovo [​IMG] poslední chybějící obaly mi napadaly, v docela
    slušném množství , z oranžové jiřinky .
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Gratuluji všem rychlíkům a ostatním přeji zdárné dokončení celé akce .
    Pokud právě obědváte přeji dobrou chuť a já jdu také zabořit naběračku do guláše.
    Přeji všem vespolek pěkné nedělní odpoledne .​

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak nevím. Z vyšlechtěné cibule kterou vždycky honím padátka mi vypadlo jenom 28 obalů a to mám na poli ještě 5Jacků.
    SH už nekupuji. Napadají fajn, nenapadají škoda ale co už.Hraju skoro od začátku a už mě to přestává bavit:p

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

10. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,taky hotovo

11. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Tak padátka jsou tentokrát opravdu skoupá. Ale času dost, do středy to snad dopadne, abych měla akci komplet. Stonek už mám, houby zle.

12. karbar

karbar Baron fóra

Tak jsem dnes také dokončila. Chyběly pajdátka.
    Ale ty jsem dohnala na poho polích - šafrán okamžitý sběr s 19 ks JC :
    Chtěla bych se zeptat, je ještě jiná rostlina na okamžitý sběr na poho polích?
    Ještě jedna věc - poho pole jsem kombajnem sklidila ale JC po dvou restartu hry kombajnem nešel. Musela jsem sklidit ručně.

Naposledy upraveno: 23/2/25
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

karbar
    Záleží,kolik máš řádků na zvýšení účinnosti SH.Podle toho poznáš,kolik máš k dispozici plodin k okamžité sklizni na pohopolích. Klikni si u mně v podpisu na láska k SH a tam je máš všechny až do levelu 256 ,i s nářadím!;)

14. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkný večer.
    Akci jsem rozjela později. Dopěstováno dnes odpoledne a až teprve před chvílí jsem si uvědomila, že vše mám, ale nemám dodáno. Tak šup a je to. Stonek stonkuje.
    Dinoalesi - děkuji za propočty. Bez tebe bych byla za v ...... háji a počítat, to se mi fakt nechce.
    Mějte se hezky a všem přeji pěkný večer.

15. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Jsem jak myslivec na posedu...čekám a čekám na padátka.Napěstováno mám od čtvrtka to bylo šup šup.Chybí mi namlet poslední dva bonbony.Pravda do konce je 73 hod.,tak se obrním trpělivosti a budu dál čekat.

16. papulice

papulice Hrabě fóra

Ahoj stonek je v nebi od včera,ale došla padátka, tak uvidíme....

17. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky karbar ,
    nepopletla jsi si JC s Jackem ? JC se nesklízí , JC prostě jen stojí a působí. Sklízí se Jack a ten je nastavený tak ,
    aby se sklidil až v době, kdy ho potřebuješ , t.j. v době před sklizní , když chceme navýšit počet sklizených plodin.
    Pokud by šel sklidit při každém použití kombajnu , tak by se rychle vypotřeboval a to přece nechceme .;)

JC působí na počet padátek
    Jack zvyšuje množství sklizených plodin +1

Naposledy upraveno: 23/2/25
  18. kuchynak

kuchynak Perspektivní autor

Za mě to stačí dodělat po nebe a to mám v pohodě, protože pak jsou tam v odměnách dekorky jen do lišty. Nebo se pletu?

19. karbar

karbar Baron fóra

Ne ne nespletla JC - John Citrón.
    Dala jsem ho kvůli padátkům k Poho polím.
    41polí Šafrán, SH : sklizeno okamžitě 41 padátek.
    Ovšem potom když jsem chtěla dát farmu do původního stavu,
    pole 1x1 a odstranit JC tak jen ručně, přes kombajn to prostě nešlo.

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

karbar - stavitelem mi normálně JC bourat jdou (vyzkoušeno)

stavitel bourat.png