Bonbonová horečka (20.2. - 26.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som si včera rozpestoval a ráno som začal pestovať.Ešte si dám 4 otočky a bude napestované.Štvornohé zlatíčka mi dali o 5:00 hod budíček inak by som ešte spal,lebo som nachcípaný už tretí deň.Tak čo najrýchlejšie chcem akciu dokončiť a zaliezť do pelecha:(:(.

2. 14087

14087 Dozorce fóra

Tak brzké uzdravení kocourku..

.. u mě teda nepadají padátka, ale pajdaj pajdátka.. zrovna jak jsem psala na začátku, že bych byla ráda kdyby nepajdala, tak je to naopak :( ..ale kolo včera bylo štědrý, tak mám aspoň napěstovanou akční a teď se budu mučit laskavcem no. Růže mě zklamali.

3. kytka50

kytka50 Magnát fóra

U mne to nepadá ani z Laskavce.Sice mám jen 330 polí a vypadlo mi 69 obalů a sirupy tak to je bída.Stojím před stonkem a čekám až systém umoudří a něco mi nadělí.

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

14087 Ďakujem.Ja som fakt mimo už som mal dosť napestované a ešte som 1x akciovku dal.Čo už?Chýba mi 440 obalov na cukrovinky.Zasadil som láskavec tak už idem do pelechu:(:(.

5. kocieva

kocieva Analytik fóra

Napěstováno by bylo, ale ty obaly!! a sirupy!, "takováto" bída na padátka už tady dlouho nebylo, to asi bude tím, že další akcí je "královna".

6. 14087

14087 Dozorce fóra

je pravda Kuteno, že jak není člověku dobře tak má jít vše stranou a být v posteli a nejlépe spát, páč se pak dějí věci, které nechceme :D
    Také mi z Laskavce na začátku vypadlo drobet :p

7. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Tak ještě 11500 akčního napěstovat, zatím chybí padátka. Mám z KŠ už podruhé 100%, je mi líto pěstovat dlouhodobky. Na noc tam šoupnu něco šikovného za hodně bodů do rána. Zítra dopěstuji akční kvítí. Času je dost, tak nejde o nic. Rychlíkům gratuluji.

8. babina51

babina51 Hrabě fóra

Napěstováno mám,teď budu honit padavčata.Snad RT popustí uzdu a trochu se to rozjede.Necháme se překvapit.

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám sloupec 9 a 10. Čekám na akční /až ráno/, padavčata bída... a to jsem otočila asi 6 x okamžité karafiáty....-.-
    Nevadí, času dost... zítra BB se slevou, tak něco pošlechtím (doufám, že jsem se nesekla :oops:)
    Dneska už kašlu na všechny a všechno... ATB dá malým tatínek (odpadlo druhé dítko s angínou), takže od pondělí jarní prázdniny jsou jasné... děti v pelechu a vyléčit, aby mohly po prázdninách do školy :sleepy: .... mě to samé čeká ráno v 6... a buď rozdám léky a zavrtám se do pelechu nebo si uvařím kafe a zapnu farmičku... :p Každopádně v tuto chvíli vidím mnohem reálnější tu postel...xD
    Tak dobrou, ať lépe padá a rychleji rostou kytky. ;)

10. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Kš bolo ku mne štedré a tak som práve skončila, pajdatka mi napadali z laskavca :music: bosorka mala smolu, Kš jej nedalo ani +1 :cry: este skúsim zajtra pár lístkov pretočiť, snáď dostane ak nie tak pouzijem dáky bonus ;)

11. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Stonku jsem se konečně dočkala ,těch pár sirupů napadalo.Zbytek je bonus .Všem kdo usilovně pracuje přeji dokončení akce

12. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Tak jsem dnes pořádně zamakala. KŠ dalo 100% do stodoly, pomohli Jackové a akční rostlinu mám v potřebném počtu. Teď musím pochytat padátka, protože to je bída. Ale času je dost, tak se nebojím, že by to nedopadlo. Jen jsem malinko nedočkavá. Ale ne zase tolik, abych honila padátka superhnojem. K tomu by došlo jen v případě opravdové nouze. Hezký večer a ať se všem daří.

13. 14087

14087 Dozorce fóra

Řádek by byl :) [​IMG]
    Ale konec ještě nemám :), ale to už nespěchám :D [​IMG]

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Je možný že mi nevypadla z akčního padátka??? Čekala jsme na ně kvůli mlýnu - a nic. Nemelu :eek:
    EDIT - tak mi podpora odpověděla. Ze dvou ploch mi nevypadlo ani na umletí jednoho bonbónu. A to mám výnosnost 6 ks z políčka 1x1 - kolo štěstí.
    Chjo...

Naposledy upraveno: 22/2/25
  15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj janaj

Zisk plodin z jednoho pole nezaručuje vyšší zisk padátek, zisk padátek zvyšuje šanci podle délky zrání, jelikož akční plodina je celkem krátká, nemůžeš očekávat mnoho padátek. Je potřeba sadit také nějaké déle zrající plodiny na padátka.

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

pezt jj chápu. Jen jsem doufala že mi vypadne na namletí jednoho chybějícího bonbónu abych mohla dodat do akce. A ono nic
    Dlouhodobky používám, jen mi bylo líto bonusu, tak jsem ho použila na akční. No co, počkám na další sklizně :)

17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Dokonáno. Postup stále brzdila padátka, nakonec jsem to nevydržela a povolala na pomoc laskavec. Zítra nebudu celý den doma, tak už jsem to chtěla mít hotové.

18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    řádek už taky mám

19. eleanorelik1

eleanorelik1 Stálice fóra

Řádek jsem dostala před chvílí, pak jsem trochu pohnala padátka šafránem - laskavec potřebuje lásku k SH, a ne a ne padnout. Teď je třeba akční na bombosy. Hned bych si nějaké dala, mňam, mňam
    Posílám gratulku všem, kdož už mají akci hotovou.

20. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja mam hotovo a bosorka este maka,dnes bude mat stonku a casu je dost a do ciela to nema daleko :music: