Bonbonová horečka (20.2. - 26.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Nějak jsem se zabrala do práce a přestala sledovat hodiny, tak jsem teprve teď rozpěstovala :p.

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

3. evinana

evinana Velmistr fóra

Teda Farmářka_X já teprve začala a ty už taktoxD

4. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Já sem jich našla 12ks. Ve skupině č. 6 6x a ve skupině 7 taky 6x. Nebo se pletu?

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nu dobrá:
    Padátka jsem nahnal růžemi na pohopolích.Tentokrát opět nepadaj z každého pole obaly na cukrovinky! Až po zapojení JC to bylo 100%!

Naposledy upraveno: 20/2/25
  7. 14087

14087 Dozorce fóra

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak asi já :p

Screenshot_3.png

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Ten večerníček je čím dál tím víc dřív. [​IMG]
    Jako bývalá odbornice na růže, protože jinou možnost jak se dostat k padátkům jsem neměla a v souběžné akci jsou zapotřebí rukavičky, jsem je opět využila. Takový propad jsem nečekala. Mívala jsem jich tisíce, nyní a to jsem vyzkoušela poho, velké, střední a malé. Na tisíc SH 1OO rukaviček.
    Pezt, koukám že jsi zase ve forměxD
    edit: ještě k těm růžím, chovaly se nepředvídatelně, ze 4O poho třeba 1 kousek a pak z obyčejných 7. Totéž bylo i polovičních a malých. Vícekrát opakováno. Jako by na ně naplatily farmářské poučky, čím delší doba růstu, tím víc padátek.

10. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Tak jsem to stihla ještě na rozšířené pódium xD
    Rychlíkům velká gratulka a ostatním ať se daří ;)
    PS. Omlouvám se za mystifikaci v počtech bonbonů, oprava provedena.... Na počtech komodit to nemá vliv, jen jsem se ve spěchu upsala :cry:

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Gordonsargent
    Před využitím pohopolí jsem měl 595 ks pírek a po prohnání růžemi:[​IMG] :wuerg:
    Je to fakt bída.

12. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Gratuluji sprinterům :)
    Já tentokrát akcičku plním, protože mě přemohl nějaký moribundus, takže času je spousta a přístup k PC neomezený. Zatím mám něco kolem čtyř tisíc akčních rostlin, zítra zkusím KŠ, nějaký bonus do slotu a povolám do práce i všechny své Jacky. Obaly na cukrovinky se tedy moc nepochlapily....z celé jedné plochy laskavce a celé druhé plochy rákosí vypadlo jen 145 kousků. Ale teprve jsme odstartovali, tak věřím, že to bude v pohodě :)

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

14. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Kam spěcháte. Já mám hotovo až teď a úplně mi o stačí :):p

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky, já už rozpěstovávám :D

16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ještě jsem nezačala:D

17. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Mám první sochu a druhá čeká na cca 500ks akční, by byla rovněž hotova. Kolem jsem netočil; většinou první den šepleť, druhý den nic - koho by to bavilo se tam namáhat.
    Gratulka všem , kdož jsou v cíli.:D
    A na padátka se také chystám - mají nějaký útlum. Růže je sice vyšlechtěna, ale ne na ty ometače, takže to bude jistit šafrán.

18. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Hotovo ;). Gratulace všem rychlíkům ;)

19. L.Lady

L.Lady Vážený autor

kutilka70, Skali, modro.ocko22 nemůžu se přestat smát xD
    Pro dnešek končím, jdu se oddat posilujícímu a uzdravujícímu spánku a zítra to zase roztočím :D

20. rosnička007

rosnička007 Vážený autor

Do akce taky jdu,sice se zpožděním,ale přeci nevynechám. Snad doženu a řádek bude.Moc děkuji dinoalesi za výpočty!!!;):)