Blázni do zvířat (6.5. - 12.5.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/5/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na téhle akci je vidět,že nováčků fakt moc nehraje.Dříve byla spotřeba SK menší i návratnost z akce větší a diskuze byla mnohem výživnější! Nyní spotřeba už se pomalu ale jistě blíží k 500 kusům,návratnost zhruba 30 +120ks.Nikomu to nevadí,bo každému to asi napadá z beden,odměny víc než žalostný a málem se tu chrochtá blahem.
    Pavouků ve stodole přes 1.100 ks a to sem nevychoval ,ani nekoupil jediný kus. Proto jsme asi dostali nezbytnou červenou pavučinu!
    Už tak ubohou akci ještě doplní slavnostním dnem mincí,projistotu mimo BB ,aby si náhodou nováčci nepřilepšili!:p
    Fakt trapný.:sleepy:

Naposledy upraveno: 9/5/20
  2. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Dneska jsem vyndala na plochu ty nový červený chlívky a nemůžu si odpustit poznámku, že jsem už dlouho neviděla nic tak ošklivýho a pitomýho. Jedině ten červenej pavouk mě tolik neodpuzuje, připomíná mi Spidermana mezi panelákama v New Yorku, to je aspoň vtipný. Roháč, poník a mraveniště jsou fakt hnusný. Zas je strčím do lišty, ať straší tam... :oops::(:wuerg:

evainfo, dasa1143 a kiki2305 tohle ocenili.
  3. Terinka

Terinka Zelenáč fóra

Tak můj první MEGA přeskok...konečně :inlove: snad se taky ostatním zadařilo :)[​IMG] ze čtyř motýlků jeden gotický motýl :inlove::inlove:

evainfo a -migos- tohle ocenili.
  4. babetkom

babetkom Zelenáč fóra

• Porušení pravidel - na fóru je přísně zakázáno vystupovat pod více identitami (psát z více herních účtů)
    Samozrejme že každý má iné cíle , písal som to lebo vo FAQ ste uviedli že Minimální potřeba (dekorace + stonek) nelze určit.
    A tam je ten cieľ daný a počet sa nedá určiť. Trochu mi to príde ako hlava XXII.

Ale nič v zlom nemyslím, prajem každému splnenie jeho cieľa.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

marianko77 alias babetkom - tabulka se používá víceméně univerzální. V této akci stonek ani dekorace nejsou, proto těžko určit, kdo kolik spotřebuje odznaků, takže si to musíš spočítat sám (to určitě zvládneš, bo toho zase tolik není, že).

A druhá věc - na našem fóru je zakázáno vystupovat pod více přezdívkami - tzn. že můžeš psát na fórum jen z jednoho herního účtu.

evainfo, Dob a pezt tohle ocenili.
  6. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Z TS této akce se mě vylíhla oranž.žirafa,kterou jsem měla na ploše na akční rostliny víkendové akce.Tak jsem ji dala pryč a nemám ji v liště.Žluté stáje tam mám,ale oranž.nikde.Tak jsem o ni oranž.jsem přišla?

7. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Moje řeč :(

Veselka tohle ocenil(a).
  8. Skali

jana151049 - ahoj, obrať se na herní podporu a požádej je o prověření. Tady ti s tímto problémem pomoci nemůžeme :)

9. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Skali díky za radu,to jsem potřebovala poradit.

10. Skali

jana151049 - za málo, myslela jsem si to ;)
    (víc pro Tebe, bohužel, udělat nemůžu)

11. marianko77

marianko77 Pilný autor

Promiň, moja chyba, nevšimol som si že som není prihlásený na mojom účte. Kľudne babetkom zablokujte. Ďakujem.

12. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Skali - zatím žádná odpověď na můj dotaz

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana151049 - automatickou odpověď z podpory jsi dostala? Ta chodí vždycky. Někdy spadne do spamu nebo nevyžádané pošty. Pokud jsi nedostala ani tu pak se možná stala chybka někde při zadávání dotazu

Skali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.