Blázni do zvířat (13.3. - 18.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:15 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 14087

14087 Dozorce fóra

Zkusím počkat na víkend jestli bude sleva.. mám jen necelých 900ks SK, pokud nebude v pondělí to nějak spáchám. Ale dnes ještě ne :)

2. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Takže, díky za výpočty dinoaelsi, nové bubu zvířátko hned umístím. Mám hotovo, tentokráte poměrně rychle. Rychlíkům gratuluji, ostatním přeji úspěšné přeskoky. :)

3. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Hotovka, rychlovka ;)

4. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Papoušek je doma :)
    A ostatní zkusím počkat na víkend :music:

5. stěby

stěby Hvězda fóra

Hotovo, přebytek 4 odznaky :D.

6. olčaML

olčaML Znalec fóra

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Hotovo na všech třech farmách.

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja budem mať hotovo za chvíľočku.Zajtra budem šľachtiť na bočných:D:D.

9. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

I já mám hotovo.
    Za chvíli šoupnu papucha na plochu a na uvítanou hned dostane SK. Ať se má dobře.
    dinoalesi - díky za výpočty.

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci nechávám na víkend, jestli nebude šlechtění za 1 SK, nikam nechvátám ;) dnes se věnuji děsovce

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Parádní akce i pro slepejše ;), jednotlivé prvky v minihře velké, lišta obrovská i s počtem, který je potřeba.
    Není nač čekat, všeho dost, splněno.

12. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Aj ja hlásim, že máme hotovo :music:

13. alenal

alenal Obyvatel fóra

Také jsem splnila úkol Blázni do zvířat a měla jsem dostat Hnízdo papouška orlího, ale nikde ho nemohu najít, poradí někdo ,děkuji

14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

alenal - v této akci jsi papouška získala a je potřeba chlívek položit v děsivém světě nakrmit a sklízet.

Přeji hezký den

15. babina51

babina51 Hrabě fóra

Hotovo na obou farmách.Šlo to hladce.

16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj všem a především píšu mým sousedům,

akci mám hotovou. Zítra v podvečer mi vyprší premium, které si bohužepl zablokovanou kartou nemohu zaplatit. Ale kluci z podpory na tom už dělají. Já nějak nemám náladu si zajet do města pro jinou variantu platby, muž těžce onemocněl, poslední 3 dny měl záchvaty a ještě nikdy jsem nebyla tak vyčerpaná, teď, když píšu příspěvek, se mi šíleně klepou ruce a usínám kdykoliv když si na chvilku lehnu nebo sednu. Jakmile mi kartu odblokují, mohu vám všem mým sousedům napsat, že už jsem opět funkční a přidat si vás, především ty kteří odpadnou? A prosím o prominutí překlepů, mě se šíleně klepou ruce při psaní. Moc vám děkuji za pochopení.

17. alenal

alenal Obyvatel fóra

Moc děkuji, už jsem ho našla. Nějak mě nenapadlo, že by mohl být v děsivém světě. Ještě jednou díky Alena

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  18. papulice

papulice Hrabě fóra

také hlásím hotovo,super...

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hotovo, asi za hodinku...
    Výběh umístěn, krmivo se vyrábí, na začátek, aby papouch neuletěl, dostal 2x SK... tak snad se mu bude u mě líbit :)

20. sergejko

sergejko Aktivní autor