Blázni do zvířat (12.9. - 18.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 11/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Šlo to tak rychle, jak jsem čekal...xD
    Přeskoky sice minimální, ale jen co odtajním podivuhodné výběhy a sklidím na Baha, budu se moci soustředit na chov nových zvířat a výrobu pásků... aspoň si mezitím namelu krmivo.
    Tak ať to všem přeskakuje a nikomu z toho nepřeskočí!

2. burds

burds Titán fóra

Savce mám hotové.U zbytku mi zatím chybí odznaky.Až došlechtím a napadají tak to dám.

3. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Tak v liště ani vylepšení továrny ani dekorky do řádku. Ten mě odkazuje na nový úkol v družstvu. Takže předpokládám, že chybička na straně RT se vloudila. Jsme zvědavá, jak rychlá bude oprava.

4. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak upgrade továrny také nemám, nemají ho ani moji sousedé, takže počkáme na nějaké vyjádření některého z modíků...

5. safi07

safi07 Zelenáč fóra

V odmenach za savce je chybne uvedeno, ze dostaneme celkem 5 x TCH Tokio. Spravne je 2 x Viden a 3 x Tokio (bohuzel).

burds tohle ocenil(a).
  6. burds

burds Titán fóra

Urpradge továrny také chybí.Bylo tam jen urpradge slunečního stroje za splněný úkol ale továrna nikde.Tedˇjsem šla dát dekorky do stonku a dekorky také nikde.Že by se chyba vloudila ?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. j.e.z

j.e.z Rádoby autor

akce dobrá akorát ten závěs mi taky chybí :(

maribeja tohle ocenil(a).
  8. anvan

anvan Dozorce fóra

burds, bubla
    dekorky jsou, ale stonek je až za splnění úkolu v družstvu - proto to háže zpět do družstva

Honzulka05 a GordonSargent tohle ocenili.
  9. burds

burds Titán fóra

Do háje.Anvan díky.Docela mne to naštvalo.Ale to urpradge továrny fakt chybí.

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Kdo nemá upgrade továrny, zkuste prosím restartovat hru. Já dodávala teď a již je vše v pořádku. I pro hráče, kteří dodávali hned po druhé hodině (ověřeno).

burds, maribeja a davidson00 tohle ocenili.
  11. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek, také hlásím hotovo. Na genetiku při BB jsem si už nějak zvykl. Farmaření zdar!

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak i já hlásím hotovo.
    Z první várky šlechtění jsem málem překousla klávesnici...
    Vždy ze základních:
    slepice - větrná slípka
    bobři - bobi graf a bobr neadrtálec:inlove:
    žáby - zebrová žába a vznešený žabák...

13. frufrukat

frufrukat Pisálek fóra

Úkoly splněné, ropuchy a krejčovnu mám, ale chybí mi obydlí pro jeřáby

burds, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  14. makak-magot

makak-magot Stará škola

frufrukat: Jeřábi jsou na Baha - nehledáš je na farmě?

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Paradni akce! Rychlovka bez prace a bez citelnych ztrat... tzn. za me palec nahoru a jednicku k tomu za nej preskoky u ptaku:

PS: Jeste kdyby takhle doskakalo na ruzove motyly a budu si chrochtat blahem ;)

16. libakos

libakos Polobůh fóra

Ještě čekám na poslední žáby a bude také hotovo,přeskoky ani jeden ,vlastně 2x ob jedno.No jako vždy, žádný zázrak se nekoná.....
    matlafous-gratuluji a závidím,tohle mě potkat tak mrtvice mě nemine:(

Honzulka05, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  17. satelit

satelit Hvězda fóra

Ty dekorky získané z akce Blázni do zvířat dejte zatím na plochu,dají se 20x sklidit a dají bedny s krmivem.V úkolu Velká rvačka jsou ještě jednou ale bez beden.

18. lekz

lekz Pisálek fóra

Hlásím hotovo,měla jsem nějaké větší šlechtěnce nastřádané,takže jsem jen šlechtila na odznaky a je to :)
    Ať se Vám pěkně hraje

19. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

20. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Taky hotovo,teď ještě úkol v družstvu(co šlo je dodáno).Vše bylo v pohodě,jen s obojživelníky byl trošičku problém,nechápu proč je všude dávají,když šlechtíme jen žáby.Jinak vše v pořádku,dekorky už jsou na ploše a továrna vylepšená.Za chvíli předělám farmu zase na ZOO a bude vše v pohodě.;):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.