Blázen do rybaření (11.7. - 17.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak jsem začala mlít nástrahy deluxe a musím říct, že mám lepší úlovky než na ty obyčejné. Mince se mi povedly získat už dvakrát :D (i když ze 77 záseků jsem čekala větší přísun). Své úspory rozfofruju ve fotbalovém obchodě, bo párty lístky, ramamince a esháčko se hodí vždycky ;)

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě 15 her a bude stonek ;)

3. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, stonek už maká, navrch jsem koupila chybějící řádek s dekorkama.
    Mince jsem získala jenom jednou. Teď už to bude jenom bonus navíc!

4. BeTT

BeTT Zelenáč fóra

Ahoj, tak po pročtení co, kde , jak , proč jsem usoudila, že pojedu v obyčejných. Chytám i ty "lepší" tak třeba mi donesou aspoň něco pěkného z bedýnky. Za stonkem se neženu , jen mi přijde, že je tam víc šancí na různé odměny než když bude vyskakovat jeden druh ryby, která se znásobí při lepší a náročnější návnadě a odměny se opakovat. Beru to sportovně , buď a nebo.
    Jen by mě zajímalo jestli po odehrání 50 her můžu pokračovat v lovu nebo máme každý příděl 50 háčků?

Naposledy upraveno: 12/7/18
    Helena1313, evainfo a ldivacka tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádek z akce doma a můžu odjet na dovolenou, to jsem ani nečekala, že to tak brzy zvládnu, ale musela jsem nasadit zvířata, bo pírka bych do zítra večera nezvládla :D:music::p

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Melu si to zakladni a koukam, ze od rana uz mam 50 hotovo a jeste ted tam je 9 premium... asi prejdu na deluxe ne proto ze je to lepsi, ale protoze proste mi nebavi to co teprve prijde - odehrat rybareni... kdyby bylo tlacitko at to da nahodny odmeny najednou, bylo by to fajn... stejne to nikdy na ten prostredni krouzek nefungovalo...
    Kdo mate odehrano, fakt je to tak mizerny, ze ani neni mozny ziskat stare stonky, jak to mince nedava? Ne ze bych je potreboval, ale spis jsem je chtel prenest do fotbalu, ten konci driv a pak zbytek do nejaky dekorky...

O tom ze i pres pridani stromu a zvirat mam stale kolem 300 hacku neni treba psat, nesnasim ruznorode vypadavani, vzdycky pulka nanic zbyva...

7. slootr

slootr Baron fóra

Jsem na tom stejně, Tassi. Ve mlýně se mele posledních pár na stonek. Byly to ty základní. Nenapadlo by mě, že akci budu mít hotovou druhej den. Už to mohlo bejt, ale kdo to čekal? Tak nástrahy stojí a čekají na domletí SK. Teď pojedu jen ty nejlepší, abych nemusel tolikrát hrát. Na Baha ještě přidám půl plochy stromů, mám hafo háčků, hodně peří a málo těch blbostí ze stromů. Ale na farmě prostě budu pěstovat kytky do expertních úkolů. Baha měla podle plánu průběžně produkovat ty nový kytky, ale budiž, plocha chlívů a plocha stromů se tam dá vydržet. Navíc se mi podařilo splnit pár časovek do družstva.

8. burds

burds Titán fóra

Skali před chvilkou jsem přišla domů a mince už tam mám.Tak jsem spokojená a vnoučata jsou vyjímečně zdravá.

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám hodně háčků, a docela dost nástrah z peří. Zaostávám z kovovým kotoučem.
    Vyboural jsem celý prales a plantáž na baha a dal pár chlívků + zbytek stromy. Farmu mám tak nějak asi vyváženou.

Mince mi zatím nepadly ani jednou. Odehráno mám skoro na stonek.
    Uvidíme dál.

Helena1313, burds a spuntka tohle ocenili.
  10. satelit

satelit Hvězda fóra

Ano můžeš chytat dál. ;)

Jen ty stromy...,tedy kovové kotouče nějak chybí.:sleepy:

11. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Takhle je to asi o tisíc procent lepší než to bezduché pěstování akční plodiny.... Do toho bych ani nešel, takhle udělám co udělám, nějak to dopadne....

12. doben

doben Ikona fóra

Video s návodem k akci

Video s 50 Deluxe nástrahami

Každé video obsahuje kód, který mi můžete poslat herní poštou.
    3 nejrychlejší, kteří mi kód z videa pošlou nejrychleji získají řemeslný produkt.
    Celkem tedy bude rozdáno 6 řemeslných produktů.
    Pokud získáte řemeslný produkt za kód z jednoho videa,
    tak jej tentokrát nemůžete získat za kód z druhého videa,
    aby se dostalo na více hráčů.
    Odběratelé si mohou vybrat, jestli chtějí Sladkou marmeládu z růží nebo MJS,
    ostatní hráči získají Sladkou marmeládu z růží.
    Kódy nejsou od RT, takže je nelze využít jiným způsobem.

Pravidla Letních soutěží 2018

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Stonek stončí, her 54, *mincí vypadlo 40 + 30. :)
    Zatím nejvíce potěšilo 54xSK, 42xSH, 59xvrtule, 72xFM, kupon na 1h 2x.
    Chytat ryby budu dál....

14. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahoj, akce opět dobrá. Stonek hotový, mlela jsem obyč nástrahu a teď přejdu na deluxe. Jo a teprve před chvilkou jsem zjistila, že fotbalové mince a mince z rybaření jdou do jedný peněženky, což je dobře v rybárně mě nic nezaujalo. Utratím to za něco na fotbálku :music:.

evainfo, Helena1313 a burds tohle ocenili.
  15. elkabana

elkabana Pisálek fóra

Stonek stonkuje, za tuhle akci dávám palec nahoru:D

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož tak: [​IMG]
    Zatím jsem ani nepředělával farmu,ale již zítra zařadím pole na háčky.:)
    Jinak dát do krámu jen samé prehistorické dekorace je fakt trapný!:p
    Za mince vezmu pouze Potopené divy,nic jinýho nemá smysl.o_O
    Jediná výhoda této akce je ,že nemusím pěstovat a chovat to co nechci!:)

17. slootr

slootr Baron fóra

Túúúút!!! Klakson hotovson!!!

tydýtková tohle ocenil(a).
  18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Když jsem koukala na televizi cca ve 20.45 tak bylo mincí z rybaření 20 a poté co jsem přenesla notebook do jiného pokoje tak tam jsou jen . Kam zmizely? Nic jsem nekupovala, protože za 20 to ani nešlo a hlavně všechno mám.......jo teď mě napadá, jestli se nedají taky použít ve fotbalovém krámě? Jestli ano tak obráceně to jde taky?

19. majina13

majina13 Pisálek fóra

Mám stejný problém. Také mi zmizely mince :-(

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Mince z rybaření jsou ty samé jako z fotbalu - lze je využít v obou obchodech.

ldivacka tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.