Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jarinap

jarinap Zelenáč fóra

• Prosím o dodržanie vlákna,to čo hľadáš nájdeš vo vlákne: Hledání sousedů pro farmu
    ahojte .. aj ja mam volne miesta pre 2 aktivnych hračov.. ale iba ty čo si posielaju darčeky.. dakujem
    tešim sa na spolupracu

ahojte hladam 2 aktivnych hračov na vymenu darčekov
    tešim sa na spolupracu
    pa majte sa a nech sa Vam hra dari

Naposledy upraveno moderátorem: 11/10/14
  2. Ria30.

Ria30. Guest

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Napište , pošlu pytlík s čajem ;)
    nick: .Johnny2

4. marwelx

marwelx Zelenáč fóra

ahoj nemohl by jste mi někdo prosím poslat pytlík s čajem, chybí mi jich 8. děkuji marwelx

5. petrík31

petrík31 Rádoby autor

ahoj farmáři ,ti kdo mohou pomozte mě potřebuji pytlíky s čajem, díky moc petrík31

6. *scoby*

*scoby* Zelenáč fóra

Ahoj hledám ňáké ochotné hráče který by mi poslaly nákou marmeládu nebo se můžem domluvit na ňáké výmně vemu i souseda kterej je aktivni a komukativni a který navzajem pomůže.pokud by někdo měl zájem můžete se ozvat určitě se nák domluvme :) Hezkou hru

7. jemnná

jemnná Zelenáč fóra

ahojky jsem 2lvl a hledam sousedi prida so mne nekdo dik jemná

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Pošlu ocet ;)
    nick : .Johnny2

9. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj jemnná, píšeš do nesprávneho vlákna,tu sa žiada o zaslanie alebo výmenu darčekov.
    Skús to prosím tu >>Hledání sousedů pro farmu<< určite sa tam niekto nájde pre teba
    Peknú hru prajem

medvidek40 tohle ocenil(a).
  10. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

Ahoj farmáři kdo potřebuje ocet tak si napište mám volné dva dárky a ráda vám pomužu pište poštou na nick HELENIE

11. haloween

haloween Pisálek fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    Pokud z vás někdo něco potřebuje, pošlete holoubka....

Moc by mě potěšilo, kdyby mi někdo poslal superkrmivo...

Naposledy upraveno moderátorem: 16/10/14
  12. emma-x

emma-x Rádoby autor

haloween
    tak to bych ráda věděla jak se to dá poslat

13. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte haloween a emma-x, superkrmivo sa poslať nedá ako obyč.darček. Získať ho môžte vďaka štedrému susedovi,ktorý si zakúpi najväčší balíček ako to máme v novinkách>kuk<
    Ďalšia alternatíva je v systéme mentor,kde mentor môže poslať svojmu žiakovi darček v podobe superkrmiva>kuk<
    Otázky podobného charakteru prosím smerovať do sekcie Všeobecné dotazy alebo Nováčci, ďakujem

14. aruba67

aruba67 Zelenáč fóra

ahojte som tu velmi usilovny začiatočnik a potešim sa susedom .
    chcem si vymienat darčeky...
    tešim sa na spolupracu..

15. Ria30.

Ria30. Guest

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kdo potřebuje ektoplazmu mohu poslat;)
    nick: .Johnny2

17. dzurda83

dzurda83 Pisálek fóra

Ahojte farmáři. Halloween akci jsem zaspal a začal jsem o dva dny později. Plodiny bych měl teoreticky stihnout, ale ektoplazmy budu mít nedostatek. Proto Vás chci poprosit, zdali by jste mi ji nemohli poslat. Děkuji moc.

18. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ahojte farmári:)
    uvíítala by som ektoplazmu.......ak mi niekto pošle - veľmi mi tým pomôže......dakujem a prajem fajn hru ;)

19. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

prosim proaim poslete mi vypadavatko uz nemuzu oplatit

20. patuska307

patuska307 Pisálek fóra

kto bude taký dobrý a pošle mi ektoplazmu? chýba mi ešte 221 kusov,ale rada by som dokončila aspoň 7 úlohu, ďakujem. mám ešte pár darčekov,môžem poslať späť, kto bude chcieť

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.