Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Sháním oranžové Shirské koně, nabízím tečkované deštníky, křeččí pasti a nemrtvé poklady, pište holoubkem ;)

Naposledy upraveno: 7/10/24
  2. bublinka77

bublinka77 Pisálek fóra

zdravím všechny, ráda bych požádala jestli někdo nemá a nepostrádal by strom Yggdrasil a Drařinec rumělkový, stáje- hnízdo pro sýkořici a jezírko pro pstruha duhového. bohužel jsem jeden čas nemohla hrát a toto mi chybí diky

3. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

zháňam vonící stromy/parfúmové stromy.
    Potrebujem tak 100ks :D tak kto máte a chcete za niečo vymeniť (za rozumnú cenu) napište mi

-Jara05- tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Dobrý den farmáři a farmářky

Sháním top BZ dekorace, které se objevili v posledních akcích.
    A také ještě dekorace Tečkovaný deštník a Květinová melodie.

Nabídky prosím do pošty díky

PS: Slyšíte ty hlasy ?
    ..........................

To mě volá TOP 10 :p

5. milada29

milada29 Rádoby autor

Dobrý den, prosím nemá někdo navíc Netopýra, Kvesal ,Brouk goliáš ,šiška jedle bělokoré ,plod langanu ,plod maruky, plod démonického dubu a chlebovník camansi ?moc by mi to pomohlo, předem děkuji

6. Beata1959

Beata1959 Pisálek fóra

Ahojte,nemá niekto náhodou dekorky gigantula tarantula a metla,metla?Napíšte si čo za ne chcete.Ďakujem.

7. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, mám zájem o Shirského koně - oranžový upgrade.

Mohu nabídnout, nové stáje, stromy, neónové chlívky. Nebo napište co sháníte a pokud budu mít, rád vyměním.

Hezkou hru ...

8. ChciFarmarit

ChciFarmarit Rádoby autor

Ahoj
    sháním sýkořici, komodského draka a oranžové shirské koně
    kromě spousta barevných stájí i dílen nabízím JC, Přízovanou, Květinové melodie, možná nějaký Tečkovaný deštník, Není to ranní příšera...

duna.duna1: chtělo by to napsat nick, duna.duna1 mi hlásí, že neexistuje

9. charina

charina Aktivní autor

Zdravím, sháním dekorace Kousky dortu a Pořádek musí být. Děkuji, pokud je někdo máte, napište, domluvíme se.

10. micik69

micik69 Zelenáč fóra

DunaDuna - prosím o trpělivost - nemám už tolik licencí, když tak prosím holoubka při dalším O a D mám 2 kompletní řádky: Vánoce 2013, Komiks 3

duna.duna1 tohle ocenil(a).
  11. Ledvinka01

Ledvinka01 Pisálek fóra

Ahojky všichni,
    neměl byste někdo navíc Durian nebo Rolinii?
    Předem moc děkuji

12. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Sháním dekoraci Sečtělý hororový dub - mám co nabídnout, tak si pište.

13. findy22

findy22 Vážený autor

Sháním strom rolinii, pokud jich má někdo víc, ráda vyměním.
    Moc děkuji :)

14. kohout10

kohout10 Zelenáč fóra

Ahoj chtěl bych poprosit, jestli by neměl někdo navíc nějakou stáj, strom nebo dekoraci, které se nedají zakoupit v obchodě. Jsem level 34. Děkuji

PS: Děkuji tomu, kdo mi poslal křečky.

15. damate

damate Pisálek fóra

ahoj, sháním duhového pstruha na výměnu toho mám dost

Naposledy upraveno: 7/12/24
  16. KJ12

KJ12 Pisálek fóra

Ahoj, sháním dekoraci Honkus Ponkus, byla bych moc vděčná, kdybyste ji někdo měl, nemám ještě ani level 100, do akce jsem investovala hodně, ale chyběla mi 1 hodina, abych stihla i tuhle dekorku :/. Byla by to moje první dokončená řada na stonku z akce..

17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Čauky všichni,
    potřeboval bych pár stromečků na dodávky do úkolů: Chlebovník camasi, jedle bělokorá, planá hruška
    Zvířátka: goliáš, komodorský drak a na vybrané úkoly by se mi hodily růžové produktové dílny: Ovčí vlna, lanýžová farma
    a stále se mi nedaří získat dekorace: Ztráty a nálezy, měsíční brána, pyramidový hlavolam (opařený kocour), fanoušci s ocasem, fandíme, hvězdný hráč (Fotbalová horečka 2019)

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem :) potřebovala bych pro hodného souseda dekoraci "Závěrečná stromková zkouška" prosím holoubkem co za to a děkuji.

P.S. tak už není potřeba :)

Naposledy upraveno: 7/12/24
  19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, sháním dekoraci "profi malíři". Ozvěte se ....

20. Katylu

Katylu Zelenáč fóra

Ahoj, hraju teprve dva měsíce a moc by se mi hodil cukrový a slaný strom, popř. růžové a neonové výběhy, aby šlo plnění úkolů rychleji. Moc prosím, našla by se hodná duše, která by mi něco darovala? Nabídnout nemám co, snad jezírko pro mrože. Nick ve hře Katylu2203.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.