Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Máte někdo na výměnu Slopepoinstký strom ?

2. cudla

cudla Pisálek fóra

ahoj nabízím andulku a něco ktomu shánim růžovou výrrobnu koberců cudla

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Honzulko, že jsi to ty, za 5 JC, 5 papouščích stromů, dekoraci Padající hvězda a měsíční posílání Cukinového koláče ho vyměním xD
    Promiňte všichni ostatní zbytečný příspěvek, nemohla jsem odolat... ;)

4. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

bláznivá týmová práce-hra na obě strany-ošidný pás-kohout,zátka sud-kdo prosím daruje?

5. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Ahoj, sháním uhlíkový buk. Můžu nabídnout třeba dřezovec, tulský strom nebo oloupaný blahovičník. :)

Naposledy upraveno: 24/10/21
  6. zkroftova

zkroftova Rádoby autor

KAŠTANOVÝ FARMÁŘ - prosím , nemá někdo v nabídce, strašně dlouho nemohu sehnat:sleepy:

7. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Hledám růžové výrobny - pštrosí farmu, jídelní hůlky a továrnu na koberce - vyměním za růžovou výrobnu prachového peří nebo růžový rybník s jap.kapry.
    Ze stromů hledám zlatý déšť xxl a hloh xxl.
    Najdou se u mě i nějaké dekorky ze starších akcí (ne těch njstarších), které bylo možno získat v akci 2x.
    Prosím nejprve nabídky a dotazy holoubkem, děkuji a všem přeji úspěšné výměny.

8. 12monika12

12monika12 Pisálek fóra

Mám navíc jednu růžovou výrobnu - výrobna vajec...
    A více růžových či neonových stájí... Ráda bych za něco vyměnila (JC, nemrtvý poklad či křeččí past). Nebo jiné růžové výrobny.

Nabídky prosím holoubkem :)

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Nabízím k výměně Obydlí pro mloky oranžové IV: Růžové
    Chtěl bych za ně Křeččí pasti (za 2), Nemrtvý poklad (za 1), Květinová melodie, Tečkovaný deštník. Dvě poslední na individuální domluvě. Popřípadě při větším počtu kusů se můžeme také nějak domluvit.
    Nabídky do zpráv.

Děkuji pezt

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) mám spousty neon stájí, pošlu dvě-tři za křeččí past, prosím holoubkem :p

11. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

• V tomto vlákně je možné mít jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš napsat další, tak předchozí smaž. Děkuji Skali
    Dobré poledne ve spolek :). Nemá nááááhodou někdo hodně staré dekorace : Bečka, Dřevařská pila a Flašinet :sleepy:. Né, že by byly úžasné, ale je to jediný řádek co mi svítí šedivě a to se mi moc nelíbí ;). Předem děkuji za případnou zprávu holoubkem :inlove:

Terkasp89

Včera jsem ti posílala k vůli dekoracím holoubka

Naposledy upraveno moderátorem: 24/10/21
  12. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Peknu nedelu vsetkym farmarom...Kto ponukne ruzovu slnecnu elektraren,,,tu jedinu nemam,,nepodarila sa mi zatial.Ponuky posielajte postou,,konkretne co za nu chcete..Andulky,,JC neposielam..Dik vopred

13. matýsek1991

matýsek1991 Rádoby autor

Ahoj všichni, nemáte někdo navíc vanilkové potrubí? Mohu lecos nabídnout.

14. polacka

polacka Baron fóra

Hezký den,
    sháním dekorace Nejmodernější styl, Skvělý cit pro módu, stávka, Cesta ovce.

Děkuji a pište holoubka.

15. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Prosím, nemám štěstí na druhého šlechtěnce, sháním růžové výrobny - krabice, parfumerie, sýrárna, houpací sítě, včelín, vějíře, bio-lep laboratoř, bobří pila, butik s plavkami, hůlky, koberce, keramická dílna, žraločí zuby. Za výrobnu dám i více věcí :)

Sháním dekorace: Prázdninový duch, Zloděj v tábořišti, Kartáčovat s péčí, Hra na obě strany, Medvědova drť, Síla lásky, Arktické prázdniny, Sezónní lahůdky, Sladké pokušení, Expres na severní pól, Úklid hrobů

Sháním stáj: luskoun

Mám dost na výměnu, např. stáj pro agamu, gekona, sojku, bílý topol, chlév pro nemrtvé ovce, kaktusovou svíci, mongongo, ořechovec hořký, láhevník, pouterii, strom přání, Slopepointský strom, bombax, boojum, kapličkový dub, opičí pomerančovníky, lísku největší, zmrzlinovník, stromovité kapradí, dvouslivák ježatý, xxl stromy, strašidelné stromy a stáje, mraveniště, havýše, biom pro strašilky, perličky, růžové stáje, červené stáje a výrobny, za růž. výrobnu - např. i něco z toho : andulka, hadilov písař, 1x dekoraci křeččí past, 1x nemrtvý poklad (květinové melodie a tečk. deštník už bohužel nemám) :) T.

16. Petr

Petr Pisálek fóra

Má někdo navíc: Andulku, Hadilova, boojum a bambax.
    Napište co by jste si přáli za výměnu.

Nick PeDo61

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nevíte, jestli jde získat
    upgrade Hortikulturní robotiky?
    Nedaří se mi dát 1 upradovanou dekoraci do stonku...

18. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Marně se snažím sehnat květinové melodie, najde se někdo , kdo by vyměnil? Prosím pište

modro.ocko22 a moncicak7070 tohle ocenili.
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek - ahoj, samotné Up posílat nejdou. Jinak nejjednodušší je ve správě nabídek vyzkoušet, zda to co chceš, jde posílat (jako si zadat svou výměnu) ;)
    upload_2021-10-24_17-11-9.png

mituli, k.vitek a moncicak7070 tohle ocenili.
  20. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Skali nejde,taky bych potřebovala,mám jen základní
    petr:boojum nejde poslat

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.