Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. blond87

blond87 Pisálek fóra

ahoj, nabizim anakondu c ++,2 vybeh pro tygry,2 pro mravenecniky ,2plamenaky,1 hrocha,a 1 cervena panda ....to vse za vybeh pro krokodyla,predem dekuji

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Dostali jste mě. Tolik důvěry jsem opravdu nečekal.
    :D
    Děkuji plyšové sousedce a bodlinceMici za důvěru a slibuji, že vás nezklamu.
    Ještě doladíme smlouvu.
    Děkuji všem za další nabídky, které jsem už nepřijal.
    Úspěšné obchodování všem!
    :D
    Ještě jsem zapomněl dodat, že se o ně budu starat jako o své vlastní.

Naposledy upraveno: 22/10/17
  3. -Martiinka-

-Martiinka- Zelenáč fóra

V liště se mi nahromadily: Čapí hnízdo, Soví klec, Orlí hnízdo, Kohouti, Ledňáčci, Ježci, Mravenečníci, Holubi, Ptakopysci, Vlci.
    Ze stromů Mandlovník, Piistáciovník, Granátovník, Delonix královská, Grapfruitový strom, Buk, Datlovník, Garnicia, Lokvát, Olivovník, Tamarind... kdo máte zájem, napište, ráda pošlu.

Poku někdo máte zbytečné Losí podium - již nesháním a mooooc děkuju .SilverAngel. za nezištné poslání :)

4. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Zhanam cervene vyrobne ak by ste mali nejake nazvis rada ich uvitam :D.
    Ponukam za ne remeslne produkty MJS aj ine na mnozstve nezalezi,dakujem.
    Dakujem MatysekKamilek a .Vecernica .za cervene vyrobne ktore mi poslali len tak pre radost a dakujem osirisone1 za vymenu :inlove:.
    Velke dakujem posielam Monicka79 za ruzove osliky a koniky a cervene vyrobne a chlieviky co mi poslala :inlove::inlove:
    Dakujem Veron!ka za uzasnu vymenu :inlove::inlove:

5. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Mišule, pošli mi holuba. Ty závorky hranatý nevím jak udělat:sleepy:

elen22* a monča81 tohle ocenili.
  6. M.DRAHOKAM

M.DRAHOKAM Pisálek fóra

Ahoj lidičky prosím má někdo na víc vodní dráčky a krokodýla,ze stromů sháním diosporus , muškátovník pošlete holoubka moc dík

7. Aknel15

Aknel15 Pisálek fóra

Mám krokodýlí jezirko,kdo mi co za něj pošle?

8. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Prosím, nemá niekto na výmenu dekorácie Sfinga a Fatamorgána, Stratený v bludisku? :)

9. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Nabízím dekorace:Farmářská tříkolka,Farmářský náklaďák,Farmářská prodejna,Hra na schovávanou,Jde se surfovat!Modrý záblesk,Maximální odpočinek,Palcová válka,Pirátský sud,Pivní pong,Plyšový společník,Bublinky,Umělecká práce,Je to past,Recyklační buňka,Randy Farmhol,Srdcový strom.
    Zvířata:Bizon,Vodní draky,ruž.bobry,ruž.koně,Neon chlívky.
    Stromy mám jich haba kuk:)
    A scháním:dekorku Stávka,Ružové pávy,Růžové kukačky,Výrobny růžové bych,taky ráda:)))
    Při zájmu pište prosím holuba budu se snažit Vám vyhovět.

10. ivos50

ivos50 Pisálek fóra

Sháním : losí ohradu, kotec pro sviště
    Nabízím : MJS, jarní věnec atd.

11. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Hledám dekorky:
    obelisk
    přízrak v poušti
    vertikální mobilita
    bublinková trumpeta
    bublinkový útok
    cvičení dělá mistra
    Na výměnu mám jiné dekorky do stonku, případně si napište, o co byste měli zájem, mám i starší dekorky z děsivky... JC ani růžové výrobny ale nemám, ale najdou se nějaké menší růžové chlívky a nějaká neonová stáj...stromy z TS i chlívky...
    Než něco pošlete, písněte holoubkem

12. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

• v tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Ahojky, ráda bych zaslala sousedovi dárek, ale píše mi to, že nemám dost zboží.. nevíte někdo náhadou proč mi to píše? Nejsem si jistá, jestli je to případ pro herní podporu :) děkuji..

znovu bych chtěla poděkovat všem za jejich darování :music: mám málo zlatého deště, tak pište kdo by měl zájem o výměnu, dám např. ledovou jedličku nebo sekvoji..

Ahojky, pokud by měl někdo náááhodou k dispozici Výkonný balič triček, pište co za to :) ráda přijmu i novější stromy, ovšem v rámci dárku, výměnou nejdou :sleepy: pořád mi chybí bizon, oranž. mlok, bažant a tak ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 22/10/17
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zháňam ružový ródeo ranč,striháreň ovečiek a výrobňu bikín.Napíšte holúbka čo by ste za niektorú ružovku chceli.Díky.

14. dragojan01

dragojan01 Rádoby autor

Ahoj,nabízím: krokodýly,červené-slepice,králík,sýrárnu,netopýr,kravín,krůtník,osel,žába,kočky,ovce,stáje sítě textilní,krabice a spoustu stromů XL a XXl
    kdyby měl někdo mloky tak beru jinak i MJS

zoopraha1 tohle ocenil(a).
  15. máťochov

máťochov Stará škola

Nabízím růžovou továrnu na vějíře + JC za dekoraci Srdce pro maminky.

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Bezejmenný,
    svíčková dílna a perový ateliér nejdou měnit (darovat) a 2 tebou poptávané dekorace ještě nebyli zavedeny do hry - uprav si prosím žádost. děkuji

17. tayra42

tayra42 Zelenáč fóra

dekuji Akne5 za poslani krokodyliho jezirka, Frantanec

18. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

Někdo hledal dřín a vistárii mám od každého jeden navíc tak si napište

19. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj, sháním děsivé stromy, nabízím jakékoliv řemeslné produkty. Děkuji

20. spuntka

spuntka Magnát fóra

Prosím, prosím, nenašel by se u někoho krokodýl?
    Děkuji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.