Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

hledám J.C.můžete mi prosím nabídnout co za něj chcete?popřípadě mi napsat do zpráv

2. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Sháním růžové výrobny - žáby (žebříky) a bobry (pilu).

Na výměnu mám: růžovou výrobnu knírů (kukačky), růžovou výrobnu pštrosích vajec, růžovou kotlárnu (osli) a růžovou angorskou vlnu (králíci). Dále velký výběr neonových, růžových stájí, stromy XXL, JC a dekorace. Pošlu více věcí dle dohody.
    Mnou nabízené růžové výrobny a JC za nic jiného neměním, nepište.

Dále sháním růžové kočky, nabídněte.

Naposledy upraveno: 5/2/17
  3. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

pěkný den/večer farmáři a farmářky,
    je čas oprášit nabídky..
    jako obvykle nesháním jen věci pro sebe/nenabízím jen výměny od sebe... případné domluvy komu-co a od koho vám doladíme poštou,.. děkují vaši: adrimek, beruška-86, dracice-86, hvězdička-31, LEVIATHAN.LK, sluníčko-33

nabídky pro vás:

chlévy: čapí hnízdo, holubník, liščí nora, obydlí pro ježka, obydlí pro mývala, vlčí doupě, výběh pro kohouta + červená netopýří jeskyně... + základní výrobny, co jdou vyrobit
    stromy (často i XL): bez, granátovník, hvězdný strom, javor japonský, jeřáb, juvie, meruňka, nektarinka, pistáciovník
    XXL stromy: granátovník, jeřáb, juvie, katalpa, kamenná pinie, meruňka, pistáciovník.. aj.
    dekorace: narozeninová kočka J.
    → ptejte se, třeba se domluvíme ;) přebytky i darem..

+ řemeslné produkty (i kombinace ve více ks): MJS, cukináč, dýňovky, čokolívance, smoothie, ananasové pečivo, koláče z listového těsta, olivovo-česneková omáčka, vaječný koňak, růžové želé, čokoládový nápoj aj.

sháníme:
    dekorace: bláznivá věda, habanero salsa, horká lázeň, kaštanová srna, kaštanový farmář, kaštanový ježek, kaštanový pavouk, kvído peprný, lukostřelba, pikantní kuchyně, pouštění draka, přírodní energetický nápoj, přízrak v poušti, stávka, šermování, vířivka

nabízíme hřiště pro kočky za kočičí skříň (hledáme)

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Sháním 4 růžové výrobny: Japonský kapr, Vraní úkryt, Bio-lep laboratoř a Obchod se zavazadly
    Na výměnu mám téměř vše, ozvěte se holoubkem s konkrétním požadavkem, děkuji

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Stále hledám odstíny azurové a vstříc vítězství napište co za ně- holubem- jc nemám

6. dannger11

dannger11 Expert fóra

Tak jsem při úklidu lišty zjistila,že mě chybí hodně stromků základní broskev.Kolo štěstí je ke mě s tou xxl verzi štědré,ale základ k nim jaksi zapoměli přidat.;)Kdyby mě mohl někdo poslat základní broskev,budu ráda a zrovna napište,co za něj chcete.Děkuji

7. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Ahoj mám zájem o JC mohu nabídnout cokoliv domluvíme se :)

8. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Ahoj sháním dekorku ,,odstíny azurové,, můžu nabídnout buď výběh pro tygry nebo výběh pro mravenečníka

9. osirisone1

osirisone1 Pisálek fóra

• Prosím, nepoužívej zapnutý CapsLock, takovýto příspěvek je chápán jako křičení. Děkuji, Jituna
    POSTAVIL JSEM STÁJ RŮŽOVÉ MYŠI NABÍDKY NA osirisone1

10. Grace007

Grace007 Pisálek fóra

Ahoj nabízím stromy pro nováčky:
    Javor Japonský XXL, Sakura XXl, Javor Cukrový XXL, Mandlovník XXL, Buk XXL, Meruňka XXL, Jedle XXL,

Vrba černá, Jalovec skalní, Mišpule, Lokvát, Kowhai, Planika, Slivoň, Jeřáb ptačí, Javor Japonský, Sakura,

Tak pište na Grace007

11. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

Nenašel by se někdo, kdo má sviště a už ho nepotřebuje? :)

12. trven

trven Pisálek fóra

nabízím růžovou hydrantovou továrnu a hledám růžový obchod se zavazadly nebo růžovou sýrárnu

13. Bella74

Bella74 Vážený autor

ahoj nabízím : JC , balon z MS 2011, hrochy, jelena,zlatý déšť, dračinec, nolina , nějakou růžovku k tomu to vše za biolep laboratoř růžovou , děkuji pište na marcipánka74

14. charina

charina Aktivní autor

• V tomto vláknu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Chceš-li vytvořit nový příspěvek, ten předchozí smaž. Děkuji, Jituna
    Ahoj,
    sháním dračinec a zlatý dešt. Napište a domluvíme se, děkuji.
    charina

Ahoj, sháním zlatý déšť, napište a dohodneme se, díky.
    charina

Naposledy upraveno moderátorem: 5/2/17
  15. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

Sháním :
    - Stáje: červené - kočky, husy ; růžové - psi, kočky, myši, husy, chameleon, žába
    - Výrobny: šnorchl obchod ; červené - myši, kočky, husy, krůty ; růžové - psi, kočky, myši, husy, chameleon, osel, bobr, pštros, žába

Nabízím např. růžové stáje - opice, velbloud, osel, kachník, panda ; dále mám mravenečníka, červenou pandu, plameňáka, tygra, zlatý déšť, dračinec, červené stáje ; rajčenka XXL, makadamie XXL atd. záleží na nabídce

16. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Sháním dekoraci odstíny azurové, dám za ní JC a růžovou stáj. Pokud máte zájem napište. Díky.

17. Simík21

Simík21 Znalec fóra

ahojky farmáři ;)
    potřebovala bych na doplnění stonku dekoraci vstříc vítězství... našla by se u někoho navíc? Předem dík za zprávu holoubkem ;)

18. hamsterhanka

hamsterhanka Zelenáč fóra

Prosím má někdo někdo navíc veverku a medvěda ?? pište holubem můžu nabídnout Ledňáčka

19. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojte nema nekdo cervene vyrobny zavazadla,bobri pila,bio laborator,kniry,vcelin,tovarnu na karton,japonsky kapr,vyrbnu mleka,vajec?mam jelena-na baha vse zntech novych a ruzove staje piste holoubky diky

20. hillaryc

hillaryc Pisálek fóra

Ahojte. Výmenou sa mi podarilo získať viacero stromov, napríklad aj baobab XXL a aj ten základný baobab. Ten XXL baobab mam v inventári baharamy. Ale ten jeho základ nikde neviem nájsť. Poradíte mi ? A tu vyššie v diskusii sa píše o "JC". Čo je to ? Prepáčte za moje otázky ale mala som v tejto hre dlhšiu pauzu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.