Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kája1942

Kája1942 Rádoby autor

vyměním plamenáky za mravenečníka pište

2. HONZÍNEK

HONZÍNEK Pisálek fóra

Ahoj sháním mravenečníka a tygra.
    Mám na výměnu červenou pandu a plameňáka.
    pište na -HONZÍNEK-

3. moncicak49

moncicak49 Zelenáč fóra

Ahojky všem prosím jestli někdo nemá vydří noru a jezevce nemám toho mnoho,ale možná,že by se mohli hodit- maskovací obchod, továrna na plachty,textilní mlýn,také nějaké XXL stromy a výrobny-jen žluté a oranžové prosím ozve se někdo?

4. *mermaid*

*mermaid* Pisálek fóra

Ahoj, kdybyste se někdo chtěl zbavit dekorek dávajících BBZ - klidně jen pár (např. Tiki ovce s kotlíkem), tak uvítám cokoli. Mám otevřený Ostrov pokladů a jaksi nic moc do něj (na akce není příliš času). Na oplátku nabízím řem. produkt dle libosti, nebo i něco z inventáře, pošlete holoubka a zkusíme se domluvit.

5. damduláček

damduláček Zelenáč fóra

Dobrý den,chtěla bych moc poprosit pro mého vnoučka na tuto farmu zda někdo nemá volné chlívky - labutě,jezevce,vydru,plamenáka,světlušky, strom cesmínu z toho co má může nabídnout továrnu na plachty,textilní mlýn,maskovací obchod,příbytky-losa,mývala,vlka,červenou netopýří jeskyni nebo nějaké dárky MJS,chleba,dýnovku a pod.... moc děkuji za něj aby mohl plnit úkoly :)

6. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Ahojky shanim Lunarni raketovy batoh ,Ohniva laska,Prirodni energ.napoj,Stavka,Neonova koza,Neonovy zajicek,Slavnostni klaun,Narozeninovy transparent,Blazniva veda,Teleportuj me,Raketova veda
    mohu nabidnout jakekoli stromy xxl dekuji

7. karbar

karbar Veterán fóra

Prosím chybí mi dekorace Zajíc drákula.

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj nemám štědřenec ani dračinec, můžete je někdo postrádat? Napište holuba, domluvíme se, co za to

9. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj. Hledám červené vraní hnízdo.
    Dále nabízím jakékoliv řemeslné produkty za vonící, kozí, vajíčkový strom, staré vzácné stáje atd.
    Děkuji za nabídky.

10. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Ahoj, hledám dekorky Jízda na kolejích, Vertikální mobilita, Zhasni, Lajkonik, Varšavská mořská panna, Bublinková trumpeta, Bublinkový útok, Mýdlová káď, Přízrak v poušti, Obelisk...aspoň něco, mám poloprázdné stonky....díky moc. růžové stáje ani JC nemám, ale něco na výměnu se určitě najde o:))
    Pište na Rosmas34, díky

11. rangerrango

rangerrango Pisálek fóra

Ahoj zhanam nejeke veci ak niekto ma tak napiste:1,stromi-dracenu sarlatovu,vajickovy strom,medovy strom,vonavy strom,slany strom,Kvet zlateho dazda,Duhovy strom,Jarny strom
    2,dekorky- Noki citron
    3,Stajne-Ohrada pre losi
    Ponukam 1,stromi-Javor japonsky,Lipa,Mispula,Trnka,Jahodovy strom,Kowhai,Lokvat,Sakura,Jarabina,Orech,Jedla,Morusa,Katalpa,Datlova palma,Olivovnik,Javor cukrovy. 2,stajneJezko,Labute,Rybariky,Bociany,Korytnacky,Vtakopysky,Vevericky,Orle,Psi,Kohuty,Sovy,Kraliky,Kacky,Ovce,Moriaky,Prasce,Kravin,Chovny rybnik,Pstrosy,Vcely,Osle,Bobre..
    Upgrade stajni-Sovy zlte,Psi zlte,Ovce zlte,Kraliky zlte,Vcely oranzove,Kacky oranzove,Rybnik oranzovy,Pstrosi zlte aj oranzove,Osle oranzove,Netopiere cervene.
    3,Vyrobne-Liahen pstrosich vajec,Netopierie guano.
    BAHARAMA- stromi- Baobab,Amherstia,Grapfruit,Para orech,Tamarind,Mangostana,Rohovnik,Budhova ruka,
    chlievy-papagaje,opice,Lenochody,Slony,
    Vyrobne-Prevadzka Bikiny aj zlta,Sustruch paliciek aj zlty upgrade.

12. Maja6262

Maja6262 Pisálek fóra

sháním dekorky-Varšavská mořská panna,wawelský drak,sběratel světlušek,čarodějnická kuchyně,děsivá svíčka,výkonný balič triček, děkuji

Naposledy upraveno: 29/9/16
  13. Astat.

Astat. Stálice fóra

Ahoj, stále sháním růžové: žáby, psy, husy. Výměnou nabízím růžové: kukačky, ryby. Samozřejmě 1:1. Nováčkům (co jsou registrování déle než od začátku OaD) můžu poslat staré stromy co už nejsou k sehnání. - Musíte mi napsat které, nejsem Nostradamus xD

14. doben

doben Ikona fóra

Hledám dekoraci Královská palma se srdíčky.

Nabízím za ni:

Větší množství JC
    nebo
    Neon:
    Koně
    Prasata
    Krůty
    Kozy
    Králíky

Růžové:
    Koně
    Včely
    Pštrosy
    Kachny
    Slepice
    Osly

Pokud máte zájem, tak mi napište poštou.

15. *scoby*

*scoby* Zelenáč fóra

ahoj poradte mi kam napsat když mi kamos poslal tygra ale on nepřisel a ja sem viděl ze ze mi ho poslal (DAROVAL)

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj *scoby*,
    pokud máš ve výměně nějaké nesrovnalosti, zkus se obrátit na herní podporu.

17. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ponukam-jarny veniec,MJS,cukino-jablcny kolac,mangovo-pomarancove smoothie,cokoladovy napoj,sladku marmeladu z ruzi.

Hladam-cervene vyrobne a chlievy na Baha a farmu,produkcne stromi.

18. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj,nabídne někdo červené myši?
    ;)

19. danielasoviusova

danielasoviusova Perspektivní autor

• V tomto tématu můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    ahojte uvolnilo sa mi jedno miesto kto ma záujem nech sa pridá

ahojte,kto mi vie poslat cez tu akciu mravenčiara,tigra,hrocha,holub,mačku......a zo stromov brekynu,mirabelku,kešu.........dakujem

ahoj ak je to aktálne tak mám záujem.....dík

Naposledy upraveno moderátorem: 29/9/16
  20. natram54321

natram54321 Rádoby autor

zdravím,sháním kaštánkového farmáře,pokud někdo má navíc,písněte co za něj,pokud to budu mít,ráda vyměním,děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.