Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,ak by mal niekto naviac cervene vyrobne a nechybali by mu u mna by sa im velmi dobre vodilo a bola by som za ne velmi vdacna na oplatku poslem MJS.Dakujem

2. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Dobré dopoledne všem :)

Nabízím:
    Stromy XXL (i základy): Bez, Buk (8x), Jabloň (3x), Pinie, Mišpule, Broskvoň (3x), Citron, Meruňka (3x), Ořech (4x), Švestka (3), Hruška (6x), Třešeň (3x), Dub (5x), Datle (7x), Jedle (5x), Oliva, Mandle (6x), Javor (3x), Juvie (2x), Granátovník (2x), Pistácie (8x), Hvězdný (2x), Delonix (2x), Banán (2x), Mandarinka (2x), Mango, Fík, Kiwi (2x), Pitahaya (3x), Guava (3x), Kakaovník, Avokádo (3x), Kumquat, Liči (3x), Tomel, Cesmína (3x), Hrozen moře (2x), Moringa
    Stromy: Slaný, Drátový, Javor Jap., Oskeruše, Kowhai, Lokvát, Slivoň, Vajíčkový, Zlatý, Papouščí, Amherstie (2x), Buddhova Ruka, Rohovník, Baobab (3x), Tamarind (3x), Nektarinka (2x), Garcinia, Rakytník, Vrba černá
    Stáje: Čáp, Klokan, Holub, Lišky, Ježci, Kočky, Mýval, Želvy, Krtek, Žáby, Vlk, Kivi, Křečci, Kohouti, Ptakopysci, Orli - vše víckrát
    Žluté: Kurník, Myš, Krůtník, Prase, Barvírna, Kozí mlékárna, Prachové peří, Střihárna ovcí, Lanýžová farma, Ryby, Výroba mléka, Rodeo ranč, Včelí úl, Pštros, Kotlárna
    Oranžové: Králíkárna, Kachník, Pes, Prase, Kozí mlékárna, Vraní úkryt, Angorská vlna, Guáno, Kůň, Ryby, Včely, Včelín (med), Pštros, Osel, Bobr, Velbloudi, Hůlky
    Červené: Kurník, Králíkárna, Kachník, Kravín, Netopýři, Prase, Ryby, Ovce, Kotlárna
    Růžové: prasata

Hledám:
    Červené stáje a výrobny: Hůlky, Koberce, Butik, Vraní hnízdo, Hydrantová továrna, Pes, Husy, Zavazadla, Kukačky, Knírový salon, Lep Laboratoř, Bobří hrad, Bobří pila
    C++: Anakondy
    Dekorky: Kočičí skříň

Naposledy upraveno: 31/3/16
  3. -skalník-

-skalník- Pisálek fóra

Ještě jednou to zkusím,ale musím k zubaři,takže z toho stejně asi nic už nebude

Ahoj,akutně sháním veverky,nemá někdo navíc?Nemám jediný :cry:
    tím pádem nemám jak plnit úkoly v družstvu.....na výměnu mám spoustu xxl buků,holubníků,čápů a dalších

4. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Ahoj všem, předně bychom chtěly hrozně moc poděkovat mařenka 7070 za 2 dlouho sháněné dekorky, potom tomokoco za kozí stromek a michalka01 za tři krásné růžové dárečky :D dále ještě jednou děkujeme z minulé výměny matlafous123 která kromě jiného holky potěšila třemi neonovými dárečky. Hrozně moc Vám všem děkujeme, holkám jste udělali neskutečnoou radost :inlove::D

S holkama tedy dále sháníme dekorky: ohnivá láska, mléčný koktejl, stánek se zmrzlinou a zmrzlinový kanon
    Pak už jen nějaké stromy, ale většina z nich se ještě nedá měnit :-(
    Pokud byste měl někdo na výměnu, budeme moc rády. Vzhledem k tomu, že se do dvou už asi na net nedostanu, mohu poslat MJS a nebo další při příštím OaD co si napíšete, kromě JC a růžovek.

5. LoryM

LoryM Perspektivní autor

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Ahojky.Nemáte někdo, vánoční stromeček, navíc? díky

roksy, jestli mohu vrbu černou.Díky

Naposledy upraveno moderátorem: 31/3/16
  6. Tamakika1

Tamakika1 Zelenáč fóra

Ahoj, mám takový problém a nevím kam napsat...tak se omlouvám...mám v inventáři 2x sakura xxl a jeden jalovec skalní a ani jedno mi nejde ani darovat ani vyměnit...prostě v inventáři se v nabídce oběví a v nabídce co chci vyměnit se ty sromy neoběví :( co s tím?

7. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

prosím nemáte někdo na výměnu růžové psy a J.C. prosím mám toho dost na výměnu. Prosíííím

8. Werbra56

Werbra56 Pisálek fóra

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. sopti
    Dobrý den.
    Zdravím všechny sousedy a moc prosím o zaslání jezevce a nebo vydry ? Pomůže mě prosím někdo ? Pokud by byly dva vůbec bych se nezlobila :), pomohla bych s jedním sousedce.
    Předem děkuji :)

Tak jsem asi špatný pisálek, pardooooon :).

Naposledy upraveno moderátorem: 31/3/16
  9. Hermiona84

Hermiona84 Rádoby autor

Hezký den, prosím někoho zda má navíc Stáj pro JEZEVCE. Moooc prosím jestli se někdo najde a má navíc prosííím pošlete mi ho nevím kde sehnat a plním ´kol a nemůžu dál. Díky moooc:D

10. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj Albyk, posílám a nic za ně nechci ;)

Ahoj Hermiona84, přečti si příspěvek výše. Jezevec posílat nejde :)

Ahoj sopti, omlouvám se. Neuvědomila jsem si, že už tu jeden příspěvek mám
    :oops:

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tamakika1,
    bohužel ani sakura XXL a ani Jalovec skalní nelze darovat. Koukni do seznamu, co lze měnit.
    Přeji pěkné výměny

12. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

ahojte prosím nenašla by si ešte u niekoho navyše vŕba? Napíšte čo by ste za ňu chceli :) Ďakujem ::)

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky ;)nabídne někdo : JC, klidně i více, nebo Adventní strom 2011, srdce pro maminky, palma se srdíčky, královská palma se srdíčky, farmerama aréna 2011, Valentýnský kohout, narozeninové balónky, horkovzdušný balón (2010), perníkové srdce, díky za infoTaky sháním růžovou bobří pilu nebo růžovou hydrantovou továrnu, nabídněte :)dohoda jistá:D

14. Moonlis

Moonlis Pisálek fóra

Prosím našel by se někdo, kdo by mohl darovat strom mišpule, oskeruše, lokvát, slivoň nebo tamarind? Děkuji

15. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Sháním:

Výrobnu palet IV.
    Vranní úkryt IV.
    Výrobnu koberců IV.

Srdce pro maminky
    Kaštanový král
    Kaštanový pavouk
    Dřevařská pila
    Stříbrnná bečka
    Střbrnný flašinet
    Samba ovce
    Postel hrůzy
    Láska nebeská
    Kanón lásky
    Pouliční umělec
    Valentýnský kohout

Nabízím:

Liška,Čáp,Holub
    Kočka,Krtek,Žába,Vlk
    Kivi,Sova
    Pštrosí farma IV.
    Oslí stáj IV.
    Kozí chlívek IV.

Kozí chlívek V. neon
    Kurník V. neon

Výběch pro Chameleona IV.
    Bobří hrad IV.

Jeřáb oskeruše,Javor Japonský xxl,Jedle xxl,Broskvoň xxl,Datlovník xxl,Kdoule xxl,Javor Cukrový xxl
    Tamarind,Rohovník xxl,Garcinie,Baobab,Amherstie

Dekorace:

Vlajky: Anglie,Austrálie,Dánsko,Rusko,Skotsko,ČR,Francie,Řecko,Slovensko,Španělsko,Švýcarsko,Švédsko,USA
    Áááááá!,Brazilské vlajky,narozeninová kočička ( 1x 2),Nažhavení býci,neonová slepice,neonová kachna,Neočekávaná návštěva,Ohňostroj ,,4.července",Pařížská kavárna,Ničitel paliček,Stan,Sněhové dělo,Sněhulák Frosty,Sněhový anděl,Svišť Ruda,Tancující kozy,Traktor,Turbo křeček,Vodní meloun-soutěž v pojídání...

Výmena:

Vyměním horkovzdušný balón MS 2011 (červený) / horkovz.balón MS 2010 ( modrý ) případně nabízím J.C.

16. formix

formix Pisálek fóra

Ahoj, sháním kozí nebo vonný strom. Můžu za ně nabídnout, bohužel, jen řemeslné produkty :-( Předem moc děkuji

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak jo, dumala jsem, co chtít, co mám "ve vzducholodi" hledat...
    ...a asi, vzhledem k tomu co jde a co nejde posílat,
    začnu kompletovat poslední 2 šedé větve v Nebi, ještě z mých farmářských začátků...

Greenweek
    je tam potřeba 6 dekorací, a já mám jen Větrný mlýn Fíííí... chybí mi:
    Auto, značka Sauber
    Borsty, špinavý továrník
    Paolo, vegetariánský šéfkuchař
    Demonstranti na farmě
    Vysavač smogu
    a nejdou posílat...

a
    Fotbalová horečka 2012
    je tam potřeba 5 dekorací, a já mám už Trofej vítěze a Výměnu triček... takže sháním:
    Správce zařízení
    Vítězná penalta
    Veřejné sledování

tak jsem zvědavá :) ozve se ještě někdo?

EDIT: Fíhá... tak už mám Trofej vítěze, Výměnu triček a Správce zařízení! To je úspěch!!! Ještě mi chybí:
    Vítězná penalta
    Veřejné sledování
    To už bude asi těžší hledání...

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sháním nějaké netopýří jeskyně (21 kusů). Napište si rovnou co zato.

19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

kaolín
    teď si mně připomněl, co jsem potřebovala shánět ..... No teď už to nedohoním. Leda že by někdo rychle chtěl vyměnit obyčejnou za červenou (tu bych dala já). Mám plno červených, nemám bohužel pod ně základy a tolik červených nakonec ani nepotřebuji.

Janké861 tohle ocenil(a).
  20. Dada0508

Dada0508 Zelenáč fóra

• Toto vlákno slouží pouze pro žádosti o výměnu dárků. Pro poděkování využij prosím příslušné vlákno. Děkuji, Jituna
    Ahojte ..dakujem Vsetkym co mi niečo poslali..mam s toho radost..bola to super akcia....dakujeeem :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.