Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Calis

Calis Rádoby autor

rozmýšľam, že by som zamenila mliekový strom za strom, čo dáva kozie mlieko...

2. moncicak49

moncicak49 Zelenáč fóra

Prosím může mi někdo darovat sviště nebo křečka? Moc toho nemám,ale určitě dám když budu mít to o co si napíšete a nebo MJS a vše co se dá koupit za krejcary popř.dekorky...Děkuji všem za nějaké nabídky

3. svestka

svestka Zelenáč fóra

Sháním pásovce a nabízím dekorku "Slyšte andělé zpívají" a popř. jiné dekorky,popř.co si napíšete a budu mít domluvíme se děkuji všem :)
    ještě bych potřebovala skunka za třeba červenou net.jeskyni nebo něco jiného?
    jehnědu za jiný XXL - jeřáb,meruňka,bez a nebo něco jiného...mombín,rohovník nebo jiný baha strom XXL

Naposledy upraveno: 24/2/16
  4. podoliakovacudlice

podoliakovacudlice Zelenáč fóra

ahoj
    nabízím tyto dekorace ,napište holoubka ,co by jste nabídli :)
    Sněhulák Frosty ,papírové srdce,slepice baletka,šlapání hroznů,návrat nublonů,trabant,narozeninová kočička,Ahoj Farmeramo,
    dortové dělo,farmářská kočka 2010,myšák detektiv,marcipánové srdce,malý pudl,Lara Award,královská garda,květinový kavalír ,Stinky superstár,vyzdobená maďarská farma,přátelé moku ,stánek s klobásami Ohnivák ,svatojánská hranice,sněhulák,Mc kreslič ,bavorský stan,perníkový mužíček s dárky,socha budhy ,portugalské barvy,sklizňový kanon,svatojánský věnec,narozeninové pucle A,B,dílek pucle E,K,O,Han salaturei,PAUL mc kRÁTKÝ
    Parthenon 2,hvězdářský dalekohled,narozeninová kočička ,sněhové dělo,
    čokoládová kašna.neočekávaná náštěva

5. rangerrango

rangerrango Pisálek fóra

ahoj nema niekto navise najake stromy?
    chlievy,kiwi,Losi,klokan,motyle,sviste,svetlusky,sovy,skunka,skrecky,vtakopyska,labute,Vydry,pasavca,vrany,netopiere
    zisly by sa aj nejake vyrobne.Zberacia stanica peria pre kacky,striharen oviec,kozia mliekaren,farbiaren,zberacia stanica peria pre papagaje...Dakujem za kazdy darcek

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj monča05,
    neuskutečněné výměny ze vzducholodi se ti do 24 hodin vrátí do inventáře (jak nabízené věci, tak licence).
    Příště poprosím abys dotazy pokládala do příslušné sekce: všeobecné dotazy, dotazy nováčků. Zde se jen nabízí věci k výměně.
    Přeji pěknou hru

7. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Ahoj, ráda bych vyměnila cokoliv z farmy i baha XXL + vzácné stromy,tajemné stáje,nabízím růžové kachny,včely, a ovečky,červenou výrobnu angorské vlny
    uvítám růžovou výrobnu oveček dám i víc věcí podle domluvy těším se na výměnu;););)

8. nickck

nickck Zelenáč fóra

Ahoj, vyměníš Amherstii (XL) za červený krůtník?

9. 22Hans

22Hans Pisálek fóra

Ahojky všem scháním jakékoliv dekorky do stonku kdo má něco navíc a nepotřebuje to byl bych moc vděčnej nemam pomalu tam nic a místa hodně :-( Ale nemam co nabýdnout mam toho tu ještě dost málo. Díky kdo pošle aspoň něco budu moc rád.

10. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Nabízím:
    Stromy XXL i se základy: Bez, Buk (8x), Jabloň (3x), Pinie, Mišpule, Broskvoň (3x), Citron, Meruňka (3x), Ořech (4x), Švestka (3), Hruška (6x), Třešeň (3x), Dub (5x), Datle (7x), Jedle (5x), Oliva, Mandle (6x), Javor (3x), Juvie (2x), Granátovník (2x), Pistácie (8x), Hvězdný (2x), Delonix (2x), Banán (2x), Mandarinka (2x), Mango, Fík, Kiwi (2x), Pitahaya (3x), Guava (3x), Kakaovník, Avokádo (3x), Kumquat, Liči (3x), Tomel, Cesmína (3x), Hrozen moře (2x), Moringa
    Stromy: Slaný, Drátový, Javor Jap., Oskeruše, Kowhai, Lokvát, Slivoň, Vajíčkový, Zlatý, Papouščí, Amherstie (2x), Baobab (3x), Nektarinka, Rakytník, Vrba černá
    Stáje: Čáp, Holub, Lišky, Ježci, Kočky, Mýval, Želvy, Krtek, Žáby, Vlk, Kivi, Křečci, Orli - vše víckrát
    Žluté: Myš, Krůtník, Prase, Barvírna, Kozí mlékárna, Prachové peří, Střihárna ovcí, Lanýžová farma, Ryby, Výroba mléka, Rodeo ranč, Včelí úl, Pštros, Kotlárna
    Oranžové: Králíkárna, Pes, Prase, Barvírna, Kozí mlékárna, Vraní úkryt, Angorská vlna, Guáno, Kůň, Ryby, Rodeo ranč, Včelín (med), Pštros, Pštrosí farma, Bobr
    Červené: Kurník, Králíkárna, Kachník, Kravín, Netopýři, Prase, Ryby, Ovce

Hledám:
    Červené stáje a výrobny: Velbloudi, Hůlky, Koberce, Butik, Vraní hnízdo, Hydrantová továrna, Pes, Husy, Zavazadla, Kukačky, Knírový salon, Lep Laboratoř, Bobří hrad, Bobří pila
    C++: Anakondy
    Dekorky: Kočičí skříň, John citrón

Žlutých a oranžových se chci především zbavit, dám je např. za MJS, matéto, želé náčelníka atd. Za červené stáje a výrobny nabídnu i něco mimo tenhle seznam, co mám třeba jen jednou :)

11. mikrob31

mikrob31 Zelenáč fóra

Ahoj sháním Labuť , vydru nabízím neonové - kravín, králíkárna, kurník, kozí, ovčín, kachník. růžové stáje - ovčín, kozí. XXl stromy Granátové jablko, Hvězdný, Pistáciovník, Delonix, Rohovník, Kiwi, Moringa.

12. Petr

Petr Pisálek fóra

Sháním dekorku Vířivka, dále voňavé a cukrové stromky.
    Mám toho dost na výměnu.
    nick PeDo61

13. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Hezké ráno všem, vymění někdo se mnou růžovou pilu nebo růžová zavazadla za 3 John Citron+ přihodím cokoliv

Dále nabízím růžové pandy, ovce, koně, rybky, pštrosy, bobry

pásovce, lednáčka

14. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Ahojte, prosím vás nemáte niekto navyše motýle, ginko, magnoliu,? Veľmi by potešili

15. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Moc a moc sháním J.C. prosím. Na výměnu mám hodně

16. Sluníčko

Sluníčko Rádoby autor

nabízím: dekorace: stříbrnou bečku,lucerny,kouzelná zima,dobrou noc,duchařský mýval,marmelády ze svítících bobulí,cosi je ve vodě,bublinková trumpeta,houbový zahradník,houpačka,čtyři záře,cukrová liška,mýdlová kád,mlsný zobáček,narozeninové překvapení,moje vánoční přání,novoroční nadšenci,polární kamarádi,rybářská zábava,putující ovce,sběratel světlušek,neonová slepice, upíří liška, rozpálený závodník

scháním: chlívky: jakékoliv růžové či neonové.
    : stromy na baha: jakékoliv xxl.
    Jméno do hry Žumpík

17. blond87

blond87 Pisálek fóra

zdravim vsechny, nabizim: KOCICI SKRIN jen za kastanoveho farmare,nebo mohu nabidnout ruzove ci neonove chlevky,prosim nabidnete predem dekuji

18. Midlinka

Midlinka Zelenáč fóra

Moc a ještě víc děkuji farmářům - mamcalenka,monsaf,Janice4949,mortysa,Alice2610,sebejka,nena60,pohlova.libuse,babča59,Marunenka ,kteří se smilovali a něco mi ze svých pracně vydřených zásob poslali....díky moooooc :))

monsaf a mamcalenca tohle ocenili.
  19. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Mám růžový rodeo ranč. Dám ho za těchto 5 dekorací:
    stříbrná dřevařská pila, stříbrný flašinet, zlatá bečka, zlatá dřevařská pila a zlatý flašinet.

20. michalecek1111

michalecek1111 Zelenáč fóra

ahojky jsem zacatecnik acal jsem hrat pred par dny jsem levl 18nact prosim nema nekdo neco na podarovani vsem moc dekuju za pomoc :) michalecek1111

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.