Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. littlepanda

littlepanda Perspektivní autor

Hledám dekorku kočičí skříň.
    MOhu za ni vyměnit nektarinku, vrbu, ledňáčka, dekorku kuchyňský hrdina a zapečetěno polibkem nebo rybářská zábava a rekreační ráj.

2. Rybedan

Rybedan Pisálek fóra

Vyměním růžové psi za Johny Citrony.

3. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Sháníte někdo růžové bobry? Pokud ano, napište. Upřednostním nabídky, které budou obsahovat některou z těchto dekorací ( farmerama aréna 2011, srdce pro maminky, balon z ms 2010, himalájský horolezec nebo polštářová bitva ). Hlavně mě nenabízejte nic růžového, nesbírám to.

4. flexaton

flexaton Rádoby autor

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti
    Ahoj spoluhráči, sháním černou vrbu, dřínový květ, lapacho, mangostan, grapefruit, clausenu a nektarinku. Ze zvířátek labuť a vydru. Pokud bys mohl nabídnout na výměnu, napiš co by sis za to přál a dohodneme se. Případně pokud máš všeho dost, díky předem za podarování :)

Z akce Fotbalová horečka 2012 sháním: Veřejné sledování
    z akce Halloween 2014 sháním: Halloweenský medvídek

Neválí se náhodou někomu ve stodole? Pokud ano, napište co si za to přejete. Díky.

5. JahůdkováPetřička

JahůdkováPetřička Pisálek fóra

Ahojky,vyměním Děsivý pštros za Příšerný traktor ten mi chybí

6. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

Ahojky
    sháním dekoraci Perfektní kytička, oranžové mývaly a Losí stáj ++, nabízím řadu dekorací včetně starších žádaných, xxl stromy i na baha (Pandán, Acai, Moringa), stromy a stáje z tajemniček.
    Dále sháním červenou kukaččí stáj :¤)
    (a růžové výrobny - hůlky, koberce, guano, šperky, dřevo, hydranty - ale to jen zkouším :¤) i když mám třeba Farmerama arénu, JC a jiné)

Naposledy upraveno: 23/2/16
  7. jirka15870

jirka15870 Zelenáč fóra

scháním růžové výrobny, mám spoustu dekorací do stonku, xxl stromy nabídky pošlete poštou

8. marima41

marima41 Pisálek fóra

Sháním pásovce, mohu nabídnout nektarinku, vrbu černou, rakytník, baobab, další stromy z TS a stromy XXL na Baha i farmu. Stáje a výrobny.

9. Levlef

Levlef Baron fóra

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden aktivní příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti

rada bych se nejak spojila a popovidala si o vymene, ale jsem asi tupá a neumim napsat - jako hrac farmy mas asi jine jmeno...

Můžete mi prosím poradit, jak mezi sebou komunikujete když se neznáte a nejste na farmě sousedé? Jsem asi vážně jelito, ale tady na foru ma pulka lidí uplne jine jmeno nez jmeno farmy a tak nejde jakkoli napsat ... co mi unika?
    diky

marima muzeme se domluvit, ale zatim stale nevim jak sakrys poslat holoubka :((

evainfo tohle ocenil(a).
  10. Snoopygirl1982

Snoopygirl1982 Zelenáč fóra

nemá někdo čirou náhodou navíc jalovec skalní a zbytečného johnacitrona, mohu poslat nektarinku nebo vrbu černou, nebo něco jiného, pokud budu mít

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Levlef,
    vše o poště (posílání zpráv hráčům, které nemáš za sousedy) se dozvíš zde.
    Prosím abys příště své dotazy směroval do příslušné sekce: všeobecné dotazy , dotazy nováčků. Navíc v tomto vlákně můžeš mít jen 1 aktivní příspěvek denně. Ostatní je potřeba si smazat.

12. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Ahojky , sháním bobří pilu růžovou - nabízím 3xJC + mnoho dalšího, písněte si. Díky

13. b.bubo-bubo

b.bubo-bubo Zelenáč fóra

Ahoj všem, začala jsem s farmařením někdy před vánocemi a proto přivítám cokoliv, čeho se chcete zbavit :) Hezké farmaření všem.

14. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahojky všem.
    Potřebuji rybí tanec + rekreační ráj+ cosi je ve vodě.Za výměnu dám cokoliv,tedy mimo Citróna,toho nemám,rovněž nemám růžové stáje.Napište na farmu,určitě se domluvíme.Dík Majka

Naposledy upraveno: 23/2/16
  15. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj, sháním dekorace kerberos, čarodějnická kuchyně, pavoučí síť a zajíc drákula. Napište rovnou co by jste chtěli na oplátku . Nick na farmě je hakcz. Děkuji

16. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Sháním růžovou pilu nebo zavazadla - nabízím růžovou pandu+JC+libovolný strom

17. mousicka1

mousicka1 Pisálek fóra

Ahojte,
    nenájdu sa prosím u niekoho náhodou narodeninové balóny [​IMG] ? prosím ale rozumne, píšte na nick mousicka. Súrne potrebujem do vzducholode. Díky moc

18. Evina270

Evina270 Rádoby autor

Ahoj sháním dekorku stávka,napište si co by jste za ní chtěli.Děkuji.

19. hanka1173

hanka1173 Pisálek fóra

Krásný den sháním Labutí jezero, mám spostu věcí, pokud máte o něco zájem pošlete holoubka s tím co sháníte :)

20. selene90

selene90 Aktivní autor

ahoj scháním grep+ nektarinku nebízím červené myši

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.