Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jindřiška

Jindřiška Zelenáč fóra

Lidičky moc prosím, zda by mohl někdo darovat, prodat, půjčit - vánoční stromek - potřebuji to na splnění úkolu ve družstvu. Děkuji moc.

2. Ivelin.

Ivelin. Pisálek fóra

scháním dekorace :
    Mike % Lilly
    Zuzino letadlo
    Střemhlav
    Kaštanový farmář
    Pečená jablka
    Zimní pyramida
    Čas na hraní

nabízím:

upgradované stáje, XXL stromy - napište vzkaz, určitě se domluvíme

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bomman2,
    pokud to byla výměna uskutečněna ve vzducholodi, tak bys měl požadovanou věc mít v inventáři. Příště svůj dotaz směřuj do všeobecné dotazy - v tomto vlákně se jen žádá o dárky.

4. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj, chtěla jsem vyměnit Profi trh s jahodami chtěla jsem to dát do vzducholodě.. a píše mi to, že mám málo licencí
    (51) nevím kde je chyba:sleepy: poradí mi někdo?

5. jade2376

jade2376 Rádoby autor

Ahoj sháním tyto věci,, vyměním za cokoliv písněte co potřebujete domluvíme se holubem na jade2376 díky

Bečka
    Dřevaská pila
    Flašinet
    Želvomat
    reciklační střelnice
    reciklační bunka
    kaštánkový farmář
    přírodní energetický nápoj
    stávka
    music box kolotoč
    music box balerína

Jsem na fer play listině

Naposledy upraveno: 4/11/15
  6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

• V tomto tématu je povolen vložit v jednom dni pouze jeden příspěvek. Pajda361
    Jasanka93
    Jeden Ti posílám, fajn hru přeji.
    PS: Nic za to nečekám.
    Všem prima hru...

anickamalirka

Tak, co jsem mohl odesláno.
    Užij si to jak jen budeš chtít.
    Radek.

Naposledy upraveno moderátorem: 4/11/15
  7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)
    Sháním xxl baha stromy
    růžové vrány, husy, kukajdy
    v oranžovém husy, mývaly, myši, chameleony

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  8. jajka11

jajka11 Pisálek fóra

• V tomto vlákně můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti
    ahojky,sháním želvu,mohla bych vyměnit za ptakopyska,prosím ozvěte se,jen férově

ahoj scháním plod moringy a pandálové ovoce ,oba stromy základní

tak to se máš,mě chybí jalovec skalní,pandálové ovoce,malá panda,plod moringy,maska mývala,pikniková deka,sýr,za cokoli bych byla vděčná

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabídne někdo JC:p nebo horkovzdušný balon 2010?;) dík za info

10. HONZÍNEK

HONZÍNEK Pisálek fóra

Ahoj sháním dekorky: Příšerný traktor, Piraňazilla, Děsivý pštros a Ghúlonéza
    nabízím obydlí pro mývala, vlčí doupě, kohouta, žábu, kivi, lokvát, kowhai, sakura, kamenná pinie, rohovník, xxl bez, meruňka, pistácie, granát, juvie, liči, kakao
    můj nick -HONZÍNEK-

nanyblacks tohle ocenil(a).
  11. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky
    Hledám růžové výrobny kukaček (knírkový salón) a chameleonů (bio-laboratoř) a rybek (rybník s japonskými kapry)

Nabízím baha stromy-boabab,amhestie,xxl - pandán,hrozen moře,acai palma 2x,cesmína,moringa,tomel,kumquat a všechny ostatní na baha i farmu.I nějaký ten růžový chlívek se najde(osli,krůty,kozy,kachny,ryby) a neon králíci.

Pošlu i více věcí dle vašeho výběru.

12. babioli

babioli Stará škola

Prosím nemá někdo baobob. Růžové stáje ani výrobny nemám. Děkuji.

13. marieli23

marieli23 Zelenáč fóra

Ahoj, zdravím všechny - moc bych si přála růžovou výrobnu palet - nabízím růžové kachny, neonový chlívek a třeba 10 xxl stromů dle vlastního výběru..... napište mi do pošty, díky moc.....ať se všem daří výměny.... M.

14. Jasanka93

Jasanka93 Pisálek fóra

• V tomto vlákně můžeš mít aktivní jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji sopti
    RigorMortis: Ahoj, vyměnila bych Baobab za Zlatý listnáč, ale v herní poště mi to píše, že hráč neexistuje, proto píšu sem..

Ahojky, nemá někdo navíc třeba Magnolii, Mirabelku, Maté, Planiku nebo Jinan? Můžu nabídnout třeba Oranž. kozí mlékárnu, Ptakopyska, Oranžovou výrobnu vajec, červené netopýry, oranžové prach. peří, chameleony,..

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  15. Orliček

Orliček Magnát fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    Ahojky, neměl by někdo ještě přebytečnou magnolii, byla bych za ní moc ráda - mam víc rybníků pro žáby.

A ještě co je za strom Maté???

Děkuju moc

Klárka

Asi budu mít malér, kam jsem to napsala? Nemůžu to nikde najít.

Klárka

16. gagarin

gagarin Zelenáč fóra

Ahoj, prosím o prodej nebo výměnu dubu korkového. Strom, co dává korek. Nabídněte nebo napište holubkem. Děkuji a všem přeji pěkný večer.

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak a ja vam ted reknu, co shanim: Vuuuubec nic, protoze diky moji kouzelne sousedce ANVAN toho mam vic, nez jsem kdy chtela a v co doufala a navic jeste prasklou cevku, taham nohu a slzi mi oko, protoze tohle by nerozchodil nikdo! A to jsem si myslela, ze jsem dost stara na to, aby me neco prekvapilo a vzalo.
    DEKUJU, jsi nejskvelejsi a zaroven nejsilenejsi sousedka, jakou kdy kdo muze mit! ;)

18. minutka10

minutka10 Aktivní autor

zháňam gaštanového farmára
    kto by rád vymenil, napíšte čo zaňho požadujete

19. pinolus

pinolus Zelenáč fóra

Ahoj, hrajeme s dcerkou teprve dva týdny, takže na výměnu nemáme vlastně nic. Našel by se nějaký hodný dárce? Budeme vděčné za cokoli. Děkujeme a přejeme všem prima hru :)

Moc děkujeme všem za dárky. Udělali jste nám neuvěřitelnou radost. Přejeme hezký večer :)

mituli tohle ocenil(a).
  20. rampusak

rampusak Veterán fóra

Sháním Johny Citrony - za ně babobaby, novinky co jdou poslat z baha tak i farmy, zelvicky, ptakopysky i vic kusů nebo mix. Dohoda jistá, nemám nic růžového, maximálně červené výběhy, ani na výrobny jsem se nezmohl. Pište na Pučmelounci, něco jsem směnil ve vzduchodi ale stále mám dost na výměnu pokud to tedy není za želváka málo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.