Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nabizim:
    - neonove chlivky
    - zelvy + jine TS a stromy nebo XXL stromu na farme i Baha
    - jarni uklid
    - zelvomat
    - vsechny dekorky z akce "dary bohyne"

Shanim ruzovy krutnik a Johna Citrona.

2. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Ahoj všem, pro spřátelenou farmu nutně sháním dvě dekorky do stonku:
    Stávka! a
    Přírodní energetický nápoj

Můžu nabídnout prakticky co si řeknete (tajemné chlívky, stromy, jiné dekorky, xxl na farmu i baha, červené stáje...)
    Za nabídky předem moc díky

3. dasa1975

dasa1975 Zelenáč fóra

Nabízim:
    Obydli pro želvy
    Vybeh pro ptakopyska
    Oslí staj červenou
    Amherstie
    Tamarind
    Růžový výběh pro koně
    Růžový kurník
    Bobra C++, Osla C++, koně c++, kralíky c++

Shanim: růžové chlevy, johny citrona a novější dekorace na baha

4. soudce

soudce Zelenáč fóra

Tak želvy už mám takže růžovej osel mi zůstane do příští akce.Sháním už jen oskeruši a kowhai.Můžu nabídnout kohouty,holuby+starší chlívky.Ze stromů Pistácie XXL,Delonix XXL,Juvie XXL,Avokádo XXL,Kumquat XXL

5. selene90

selene90 Aktivní autor

• V tomto tématu můžeš mít jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový ten předešlý si smaž.Děkuji
    ahoj nabízím skoro všechny xxl stromy za baobab a okuši mám i xxl pandán.palmu napište mi

mám napiš co mi za něj dáš

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nabízím: růžovou kotlárnu, dekorky všeho druhu;) Sháním : JC a horkovzdušný balon MS 2010:p

A jinak nesnáším, :mad:když si zde někdo napíše, že něco nabízí a není schopen potom ani odpověděto_Ona holuba:p

7. Krasava

Krasava Pisálek fóra

Ahoj,

sháním Amhersii. Rakytník, Karob, Oskeruši a Jeřáb... mám nějaké stromy XXL, dekorky a růžové chlívky ne. Pište, nějak se domluvíme :)

8. dadape58

dadape58 Pisálek fóra

Prosím může mi někdo poslat strom,který dává plod Garcinie,nebo se ten strom jmenuje Garcinie?Dám cokoli,pokud to budu mít.Děkuji moc.

9. polacka

polacka Baron fóra

Sháním zlatou bečku. Vyměníte?

10. kukulín

kukulín Zelenáč fóra

Nabízím strom XXL- jakýkoliv budu-li ho mít za Amhersii, děkuju.:)

Pro Inkad - vyměním růžovou stáj za amhersii

Naposledy upraveno: 3/10/15
  11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dadape58,
    bohužel Garcinie nelze ještě posílat.
    Přeji fajn hru

12. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Ahoj, mám zájem o baha růžové stáje - opice,pandy,velbloudy,
    nabídnout můžu růžové včelky ,neon. kozu, želvy,kivi,ptakopyska, další vzácné chlévy a stromy + xxl stromy farma i baha. Napište oč máte zájem určitě se domluvíme :) dám i víc věcí za stáj

13. eufrozka

eufrozka Rádoby autor

Ahoj,

Hledám:
    • obydlí pro želvy

Nabízím:

Chlévy: psí bouda, orlí hnízdo, 2x liščí nora, 2x příbytek pro krtka, 8x obydlí pro mývala, 5x obydlí pro myš, holubník, rybník pro žáby, výběh pro kohouty, vlčí doupě

stromy farma: 7x bez černý, buk, 5x citronovník, meruňka obecná, 2 xxl třešeň, xxl pomerančovník, xxl kdoule, xxl morušovník, xxl bez černý

stromy baha: 9x granátovník, 4x pistáciovník, 3 juvie ztepilá, rohovník obecný, 2x buddhova ruka, 3x hvězdný strom

výrobny: Továrna na jídelní hůlky, továrna na koberce, bio-lep laboratoř, kotlárna

Dále můžu zaslat řemeslnické produkty: mrkvovo-jablečnou směs, bílá nevinnost, mangovo-pomerančové smothie, čokoládový lívanec, cukino-jablečný koláč, pinkie pie koláč, maska tiki

14. Blufinator

Blufinator Pisálek fóra

Hledám JC a nebo kaštanové dekorky :) Děkuji předem, mohu nabídnout červené stáje atd.. :) Děkuji kdyžtak pište :)

15. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Ahoj, prosím potřebuji dekorky kukaččí máma1,2 ,bahenní koupel 1,2,napište prosím co za ně,děkuji.

16. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Nabízím: růžové stáje: kachník,prase,kůň
    2x želvu

Požaduji: Johna Citróna

Pisněte - určitě se domluvíme

17. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Chtěl tady někdo želvu, nebo z ní mám udělat polívku? :p

Tak želva odkráčela k nové majitelce, snad nebude vadit, že neměla krunýř xD Néé, kecám..byla kompletní.

18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Sháním
    růžové koně
    dekoraci Kaštanový farmář

A vymýšlela jsem, co bych mohla za koně mohla nabídnout
    růžové kozy
    + Amherstie (1 ks stromu) anebo Kowhai (1 ks stromu)

A za Kaštanového farmáře byste chtěli co?

Zaujme to někoho? Ozvěte se holoubkem.

PS: Omlouvám se, teď čtu vzkaz od Sopti, že Garcinie ještě nejde posílat. Tak poopravuji původní nabídku.

PS2: Jóooo, a kdyby někomu překáželi Voníci stromy, dejte vědět prosím, jestli vyměníte např. za Kaštan anebo Zlatý strom. Minule jsem měnila, až jsem doměnila :music:

19. hani.fojtikova

hani.fojtikova Pisálek fóra

Zdravím farmáře a farmářky, zkusím ještě poslední výměnu.

Sháním:

Výrobu angorské vlny IV růžovou

No tak chápu, že růžový rodeo ranč je prostě hodně oproti želvám...

Takže v tomto případe už sháním alespoň tu výrobnu vlny. Za ní tedy nabízím tu mojí želvičku, ptáčka kiviho + něco dalšího (klidně i více věcí, dle vašeho přání).

Například mohu nabídnout:
    Hvězdný strom XXL...................Granátovník XXL
    Juvie ztepilá XXL.......................možná najdu ještě nějaké XXL na baha

Čápa.........................................Mývala
    Holuby......................................Krtka
    Kočku.......................................Vlka
    Ježka........................................Kohouta
    Myš..........................................červenou netopýři jeskyni

Zkuste se zeptat a podívám se, jestli to budu mít k těm želvičkám a kivíkům...:)

Moc a moc děkuji tina_naa1, marienka222 a skalara.v za chlívečky... Jste zlatíčka... :) A za skvělé výměny také děkuji hráčům --Thomas--, reci11, Veron!ka, tomaskomiska. Jste také zlatíčka. :)

Děkuji a hezký den přeji... :)

skalara.v a tomaskomiska tohle ocenili.
  20. Thomas

Thomas Pisálek fóra

Hladam dekoraciu FATAMORGANA z akcie DARY BOHYNE:

Ponukam:

stromy: gastan, baza, broskyna, buk, citron, ginko, granatovnik, marhula, mirabelka, para orech, pistacia, vajickovy, zlaty listnac

xxl stromy: ceresna, datlova palma, jablon, orech, pomaranc

dekoracie: boj o orechy, bombonova sprcha, duhovy strom, ihrisko pre macky, jarny strom, koniec sa blizi, kvetinovy gavalier, kvetinovy zajacik, maly pudlik, neocakavana navsteva, plazovy klub, pohar vitaza, sliepka baletka, sliepka kozmonautka, zvierata v kostymoch, teleskop

stajne: ježko, kralikaren zlta, kravin zlty, kurnik zlty, kurnik oranzovy, prasaci chliev oranzovy, stajna pre mys, anakonda classic +,

vyrobne: farbiaren, hluzova farma, kotlaren, kozia mliekaren, liahen pstrosich vajec, liahen vajec, rodeo ranc, striharen angorakov, striharen oviec, tkacovna kobercov, vcelarstvo, vrani ukryt zlty, vyroba netopierieho guano

poslem aj viac veci

piste mi v hre na nick: --Thomas--

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.