Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sandra8053

sandra8053 Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji
    shanim:

ANAKONDY C++
    cervene pandy
    cervene velbloudy
    LENOCHOD C++

ruzove bobry
    ruzove ryby
    ruzove pstrosy

cervene vyrobny

nabizim barevne chlevy
    xxl stromy
    nejake dekorace.... a dalsi veci na optani

z TS nabizim treba/sviste,kohouty,vlky,zaby,krtky,myvaly,mysi,holuby,capy.........../

nabidky za co byste ,co smenily na sandra8053

shanim stromy acai palma , pitomba a kustovnice

Naposledy upraveno moderátorem: 2/10/15
  2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj honzula95,
    ani ledňáčci a ani pásovec není možno měnit.

Ahoj Terkasp89 - tebou zmiňované stromy jdou posílat.Jen dotyčný, kterého chceš obdarovat je musí mít odemčeny v opičím chrámě.

3. soudce

soudce Zelenáč fóra

• V tomto tématu je povolen jen jeden příspěvek denně. Pokud chceš vložit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji
    Asi rok sem nehrál,možná bych mohl pomoct uživatelům,kteří začli hrát nedávno,fakt nevim.Myslim,že toho na výměnu mám dost.Sám bych potřeboval pár nových stromů a chlívků(výroben)

Ahoj všichni cca rok sem nehrál,takže můžu nabídnout hlavně starší stromy,chlívky...
    Z nových můžu nabídnout jen Amherstii a Ptakopyska.Jinak mám několik XXL stromů a růžovýho osla

Sháním: Mišpule,Rakytník,želvy,ledňáčky,nějaký výrobny co ani nevim,kde se vzali ty výrobky jako pikniková deka,nebo třpytivý prášek.

Nabízím:Růžovýho osla,všechny starší chlívky a stromy,z nových jedině holubice,amherstie

Potřeboval bych pár nových stromů: oskeruše,Mišpule,Tamarind,Lípa,Planika...možná ještě nějaký,nevim přesně jaký a z chlívů ještě želvy.

Nabídnout můžu jakejkoliv starší chlív,či strom a jinak Holuby,růžovýho osla,Amherstii,XXL kumquat,pistáciovník..

Sháním už jen želvy a ze stromů: oskeruši,korkový dub,mišpuli,kowhai,vrba černá a garcinie

Můžu nabídnout meruňku XXL,Javor Japonský XXL,Avokádo XXL,Mandarinka XXL,Růžovýho osla,Holuby,Kohouty a všechny starší stáje i stromy

kristinabesinova tohle ocenil(a).
  4. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Ahojky sháním kustovnici xxl, pište nabídky , pošlu i více věcí.

5. marienka222

marienka222 Pisálek fóra

AHoj, ruším farmu a nabízím vše, co mám - všechny chlévy c++ od slepic po bobry ( už nemám králíky, krávy a ovce), na baha papoušky c++ a opice c++ + všechny stromy od banánu po mobnín vyjma kokosu xxl, mám igranát XXL, slaný XXL, vajčný XXL, cukrové stromy...Některé vzácné dekorace - napříllad perníkové srdce, lidoví tanečníci, botanická zahrada...Ráda bych získala tamarindový strom, amherstie, baobab, slivon trnitou a jeřáb oskeruše - chtěla bych si vyzkoušet, jak kvetou:) Nabízím také vzácné stromy z Ts ( starší než 3/4 roku, kdy jsem přestala hrát) - mám například lokvát, planiku,javor japonský, mišpuli, jeřáb xxl...Dále hledám sakury , protože se mi moc líbí :)

Ahoj, jak už mnozí z vás asi četli, ruším svoji farmu. Něco už jsem rozdala, stále mi toho ale dost zbývá.l Na baha už bohužel nemám žádné c++ chlévy, ale mám rovárnu na koberce,hůlky,pandy,butik,opice,velbloudy - to vše oranžové..Ze stromů na baha mám v xxl BANÁN, MANGO, KOKOS, mandarinovník, granátovník, fíkovník, kiwi, pitahaya, guava,kakao, tomel a mombín ( poslední dva po 1 kuse a omloíuvám se těm, tkerým jsem napsala, že už nejsou - přehlédla jsem je) Z tajemniček na baha mám granát( i XXL, pistácie, delonix, budhova ruka, hvězdný strom, juvie, rohovník a paouščí strom.. Na farmě mám všechny chlévy c++ ( kromě slepic, králíků, krav a ovcí), skoro vše v oranžové -i myši a psy, z tajemných stájí už nemám otýly a soby, jinak snad vše ( ne novinky mmladší 3/4 roku)..Ze stromů XXL všechny až po javor včetně...Tajemné stromy asi všechny kromě úplných novinek a sakury - ty neměním, protože jsou krásné a sama je hledám :) Prostě si je dočasně chci onechat:) Ale mám mišpuli,lokvát, javor japonský..
    Mám i vzácné dekorace
    ( Lidoví tanečníci, Amazonská ovce, Eiffelovka, Vítězný oblouk, Kávovar, botanická zahrada, pláž Cocapabana, hodně věcí mám ještě na stonku - už nemám stávku ani kaštanové dekorace...) Kdyžtak si pište a ptejte se :)

6. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, koukala jsem co mam a co nemam

Neměl by někdo, prosím, prosím, kotec pro sviště?

Děkuju moc

Klárka

7. Feris1

Feris1 Expert fóra

zhanam ruzove tavy a kukucky a vsetky vyrobne okrem vajec a mliek kotlarne, biolepu a pstrosych vajec

ponuknut mozem rozne dekorky stromy aj xxl a ruzove zajac kacka moriak prasa kon vcela somar chameleon

8. Terkasp89

Terkasp89 Rádoby autor

...ahoj...sháním želvy, ptakopyska, šnorchl obchod, obyč stáj pro soby.... mám toho na výměnu dost...

9. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Sháním růžové výrobny: koberce (velbloudi), bio-lep (chameleoni), kníry (kukačky)
    Nabízím: růžovou výrobnu lanýžů a pštrosích vajec, růžový chlév pro pandy, XXL baha stromy (včetně acai, pitomba, kustovnice)

Nic jiného nesháním a za nic jiného neměním, nepište prosím.

10. dasa1975

dasa1975 Zelenáč fóra

Nabízim:
    Obydli pro želvy
    Vybeh pro ptakopyska
    Oslí staj červenou
    Amherstie
    Tamarind
    Růžový výběh pro koně
    Růžový kurník
    Bobra C++, Osla C++, koně c++, kralíky c++
    Kastanovou srnu a ježka

Shanim: růžové chlevy, johny citrona a novější dekorace na baha

Naposledy upraveno: 2/10/15
  11. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

Pěkný večer ve spolek - sháním (nejen pro mě) následující: výběh pro ptakopyska (beruška-86, dracice-86, adrimek, ..), obydlí pro želvy (?x), led'náčka ... hodily by se i nějaké veverky navíc (dracice-86, adrimek)
    dekorace: Čarodějnická kuchyně, Habanero salsa, Horká lázeň, Kaštanová srna, Kaštanový farmář, Kaštanový ježek, Kaštanový pavouk, Kerberos, Kvído peprný, Lukostřelba, Pečená jablka, Pikanní kuchyně, Přírodní energetický nápoj, Příšera z rybníku, Stávka, Šermování, Vířivka a zajíc Drakula (prozatím vypisuji jen ty pro beruška-86)

nabízíme
    : řemeslné produkty (MJS, čokolívance, dýňovky, ananasové pečivo, červené punče, pinkie pie... ), základní výrobny, které lze postavit v dílně, XXL katalpy, dub korkový, holuby, motýly, myši, lišky, ...

Mám případně zájem i o XXL stromy hlavně na Baha (nabízím 2, možná i více MJS za kus). K mé smůle za chvíli jedeme pryč a po návratu už bude po akci :-( Nicméně řemeslné produkty půjdou poslat i v úterý a následujících dnech, tak kdyby to někoho oslovilo.. děkuji, mějte se pěkně a přeji mnoho spokojených výměn.

12. nelinka96

nelinka96 Zelenáč fóra

hladám kozí strom vymením za vianočný a mám vrany a kohúta a zháňam korytnačky

13. Blufinator

Blufinator Pisálek fóra

• V tomto tématu je povolen pouze jeden příspěvek denně. Pokud chceš vytvořit nový, ten předešlý si smaž. Děkuji. Jituna
    Měl bych něco na výměnu napiš na farmě - Blufinator :)

Tak mi kdyžtak něco pošli děkuji ti :) Jméno Blufinator a domluvíme se díky moc :)

14. draakula

draakula Pisálek fóra

ahoj, sháním kozí strom ... nabízím veverky, klokany, sovy nebo holuby.

15. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Nabízím dub korkový XL, citronovník XL, broskvon XL a XXL a nebo bych prosila od nich základní strom po jednom ks moc děkuji

Naposledy upraveno: 3/10/15
  16. mirakoud

mirakoud Expert fóra

kdo by náhodou potřeboval pistáciovník, pošlete holoubka, mám jich zbytečně moc

17. Monnila

Monnila Pisálek fóra

Ahojte, chýbajú mi:
    stromy: ginko, magnólia, broskyňa, citrón, buk, baza
    chlievy: veveričky, klokany, losy, soby, svište, medveď, skunk

Ďakujem

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný den, nabízím: želvu, Továrnu na plachty, ptakopyska, růž.kačení chlívek. Dále dekorky dávající hodně BZ: Polní UFO, Strojní dílna, Holo vejce, Želvomat, Vířivka, Běh po kládě, Příšera z rybníku, Stůl pro dva, Áááá! a Recyklační střelnice. Z ostatních stromků a chlévů mám vše, tak pište a pokud mám více a jde to měnit, tak vyměním. jen JC. Nabízejte prosím jen JC .. děkuji evainfo

19. Aoiffe

Aoiffe Rádoby autor

Ahoj. Sháním pro přítele veverky, sviště, jeřáb, sovu, medvěda, skunka, jeřáb a jiné starší vzácné stromy.
    Sama bych ráda baobab a některé novější vzácné stromy.
    Nabízím kiviho, jiné požadavky holoubkem. Děkuji

20. mahulena33

mahulena33 Zelenáč fóra

Sháním růžové výrobny, nabízím růžové chlévy (farma), neonové chlévy, XXL stromy (farma), dekorace Želvomat, Slyště Andělé zpívají
    Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.