Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. míra051977

míra051977 Zelenáč fóra

ahoj potřebovala bych strom kaštan .moc děkuji

2. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj, prosím sháním želvu, vymění ji se nou někdo? Naište co by jste za ni chtěli. Děkuji. N:

3. kousače

kousače Zelenáč fóra

Ahoj, chtěla bych tamarind, vyměníme? Co chceš nejvíc? :) Děkuji za odpověď

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mám želvy - vymění někdo za ledňáčka? Jednoho malinkýho? Pošlete holoubka.

5. mamufa

mamufa Pisálek fóra

Ahoj. Sháním vše do řádků : Hrátky s rybami a Fragglesové. Napište o co máte zájem.

6. MOST89

MOST89 Zelenáč fóra

ahoj shanim dekoraci pousteni draka nabidne nekdo?

7. ovečka0606

ovečka0606 Zelenáč fóra

Nabízím BAOBAB hledám Želvu

8. reci11

reci11 Zelenáč fóra

Ahoj farmáři! Nemáte někdo navíc nektarinku? Napište mi co za ní chcete ( mám toho na výměnu dost). Díky

9. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Nabízím kivi,vlka,kohouta,čápy,holuby,kočky,ježky,krtky,žáby,ptakopyska,želvu,králíky neon, kurník neon,prase růžové,kachny růžové - ;)a já sháním- netopýra,vrány,koně,husy,pštros,chameleon,osel-vše růžové!;)

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj reci11,
    je mi líto, ale nektarinka nelze ani darovat a ani vyměnit. Je to novinka a ta půjde vyměnit až tak za 4 měsíce od zavedení do hry.
    Přeji pěkné výměny

Julinka11 tohle ocenil(a).
  11. pokoruška1

pokoruška1 Zelenáč fóra

Ahoj,
    nabízím želvičky - kdo má zájem, pošlete prosím konkrétní nabídku. (Sháním hlavně střibrné a zlaté dekorky do stonky z předposlední akce -flašinet, pila, bečka, ale netrvám na nich přímo.....)

12. charina

charina Aktivní autor

Zdravím, sháním želvy a baobab. Napište, co byste za ně chtěli a doufám, že se domluvíme. Růžové stáje nemám.
    Děkuji, charina.

13. kubija

kubija Pisálek fóra

Nemá náhodou někdo navíc pavučinu, kterou by daroval? Snad se na něčem domluvíme. Díky

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Vymením korytnačky za ružový vraní úkryt alebo ružovú tkáčovňu kobercov.

15. emmka1

emmka1 Zelenáč fóra

Ahoj som začínajúca ak máte niečo nepotrebné budem rada.
    .dakujem všetkým...

16. Rybedan

Rybedan Pisálek fóra

• V tomto tématu žádáš jen o výměnu. K diskusi slouží jiné vlákno.sopti
    Nevíte někdo,proč se mě ve vzducholodi když chci nabídnou dřevěný flašinet vůbec neobjeví v nabídce a mám ho v liště?Bečka i dřevěná pila se mě tam objeví,jen flašinet ne:oops:

17. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Rybedan,
    dřevěný flašinet nelze měnit ani darovat, proto se ti ani neukáže v nabídce. Příště své dotazy směřuj do vlákna diskuze k OaD. Tady se jen žádá o výměnu.
    Přeji fajn hru

Julinka11 tohle ocenil(a).
  18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

pošli 20 výbehov pre husi, ja pošlem 10 pánd, a to sa vyplatíxD

A teraz vážne,
    hľadám ružové výrobne, mám korytnačku (želvu), baobab, Noky Citróna, prípadne aj iné

19. JánLalík

JánLalík Pilný autor

darujem začiatočnikovy nejaké stromky a chlievy..kludne napíš...

20. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahoj, dala bych dvě želvy za nějaký růžový chlívek vyšších zvířat (kukačky, pštrosi, včely, chameleoni...), nebo za červenou výrobnu na baha (hůlky, koberce).
    Můžu přidat i stromy, např.:2x amherstii, 3x kowhai, 1x oskeruši, 3x slivoň, 3x buddhovu ruku, 2x hvězdný strom xxl, 2x liči xxl, nebo 2x kamennou pinii xxl, nebo 1x vonící strom, 1x medový strom.... případně nějakou kombinaci, určitě se domluvíme.

Naposledy upraveno: 1/10/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.