Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bububrambi

bububrambi Zelenáč fóra

Ahoj chybí mi poslední bambule... nemá někdo volný dáreček... děkuji

2. alex.70

alex.70 Zelenáč fóra

ahojky chybí ki poslední 4 bambule nemá někdo.. volný dáreček.. děkuji

3. pracující

pracující Pisálek fóra

Ahoj nemáte někdo prosím přebytečné bambule, chybí mi jich 10. Předem všem moc děkuji.

4. duna.duna1

duna.duna1 Velmistr fóra

Ahojte, ak by mal niekto volne darceky, mohli by ste mi prosim Vas poslat modre kvietky? Dakujem
    nick duna.duna

5. marekperesleni

marekperesleni Zelenáč fóra

Moc prosím - chybí mi květy...kdo můžete, pošlete prosím!!!!

6. jimina2013

jimina2013 Pisálek fóra

Prosím, potřebuji poslední 3 květy!!!!!!!!

edit: už jen 2 !!!!

Naposledy upraveno: 23/9/15
  7. akráš14

akráš14 Zelenáč fóra

moc prosim o poslani bambuli na akras14

8. popelka-a

popelka-a Pisálek fóra

nemohl by mi někdo poslat JEDNU bambuli? chtěla bych si umlýt prémiový míček......děkuji za pomoc

9. zuzapol69

zuzapol69 Pisálek fóra

Moc prosím,kdo má dárek navíc,jste ochotni poslat slavnostní květ?potřebuji na jedno umletí,děkuji moc za pomoc :)

10. sandra8053

sandra8053 Pisálek fóra

prosim kdo muze pomoci potrebuji posledni 2 slavnostni kvety , predem dekuji za pomoc

11. Chemlon.

Chemlon. Rádoby autor

Ahoj, prosím, kdo může a má, chybí mi 10 květů. :) Děkuji všem co pošlou.

12. Luciuchp

Luciuchp Pisálek fóra

• V tomto tématu žádáš jen o výměnu dárků.Na vyhledání sousedů je jiné vlákno.
    Ahojky je tu někdo kdo by si chtěl vyměňovat dárky ?? Jsem aktivní uživatel :) Klidně si mě přidejte :)
    ..:: Zasílání a výměna dárků ::..

Zde můžete žádat i nabízet výměnu dárků, které máte k dispozici ve městě, když kliknete na budovu pošty a tam na ikonu Poslat dárek!

Pokud se rozhodnete napsat další příspěvek v ten samý den,tak si ten předešlý smažte, jinak to udělá moderátor.
    Povoleno je mít zde jeden aktivní příspěvek za den!

Žádosti o výměnu dárků v průběhu akce Obchoduj a Daruj, prosím pište vždy až po začátku akce. Žádosti podané před začátkem akce budou přesunuty do archívu.

Jakékoliv další příspěvky typu - kde najdu dárek, proč mi nejde poslat dárek....atd, budou považovány za spam a potrestány trestnými body. K dotazům slouží sekce Všeobecné dotazy, nebo Nováčci.[/QUOTE]

13. flexaton

flexaton Rádoby autor

Ahoj, chybí mi pár Polních bílých bambulí. Nemohl by mi někdo poslat? Děkuji předem.

14. monicka1970

monicka1970 Zelenáč fóra

ahoj nema nekdo volny jeste darek potrebuji 10 kvetu mam jeste volne 2 darky jinak vratim zitra dekuji

15. Murko24

Murko24 Pisálek fóra

Ahojte.Ešte mi chýba 7 kvietkov.Prosím vás kto má voľný darček a pošle?Ja ešte môžem poslať 3 darčeky.Ďakujem.

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

čauky ve spolek , chybí mě 2 bambule..dnes vrátit nemohu ,ale zítra pošlu něco dobrého.dííík
    HOTOVO díííky

myšpulín02 a monička1790 - zítra !!!! :inlove:

Naposledy upraveno: 23/9/15
  17. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky,

můžu dostat trest za to, že jsem už dneska ptala po tom co byh potřebovala ze starých sazeniček?
    Spletla jsem si datum, není ještě prvního. Ale hned jsem ho smazala, dostanu trest?

Klárka

děkuju ti sopti¨

už jsem jeden trest měla, a nechci další. Snažím se. Ale já si opravdu myslela že o_Obchodování je už dneska.

Naposledy upraveno: 30/9/15
  18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky Orlíček,
    trest určitě nedostaneš, jelikož sis svou chybu uvědomila a příspěvek sis smazala bez našeho zásahu. Vždy necháváme hráčům nějakou chvíli na to, aby si zkontrolovali zda mají v tomto vláknu jen jeden aktivní příspěvek a zda jej tady mají oprávněně.
    Přeji fajn hru a zítra podařené výměny

Janké861 a duna.duna1 tohle ocenili.
  19. comfmr

comfmr Zelenáč fóra

• Tvůj příspěvek je mimo téma vlákna - Off Topic. Sousedé se hledají v jiném vláknu.sopti
    hledám sousedy pro svou farmu:)

20. eliskeller

eliskeller Zelenáč fóra

ahoj,, chtěla bych poprosit ,kdo by byl ochoten mě poslat méně hodnotné dekorace 2x1 do stonku , moc děkuji předem a pošlu denní dárek na oplátku ,zatím nemám co bych nabídla,

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.