Archiv - Zasílání a výměna dárků

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Johnny, 30/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zuzkaf

zuzkaf Rádoby autor

Nikdo nemá navíc Kowhai na výměnu? :oops:

2. grease65

grease65 Pisálek fóra

Nabízím Kowhai a Amhestrie konkrétní nabídky prosím herní poštou.

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

4. sassenka

sassenka Pisálek fóra

Ahoj všem :) ráda bych sehnala cukrový strom, pokud by někdo měl na výměnu, napište, za co byste ho vyměnili. Děkuji

5. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Scháním dekoraci Stávka!,Amherstii a J.Citrona-nic růžového už nemám
    Nabízím-Tamarind,Broskev XXL,Meruňku XXL i jiné XXL stromky a Dekorace do stonku..Fotky mořské panny,Rybí kamarád,Úklidový tým,Panda colada,Fanoušek komiksů,Komiksový kineograf,Bahenní párty,Papírové srdce,Šlofík,Slizský punč,ÁÁÁÁÁ,Kudlanka bezbožná,Postel hrůzy,Vlajka Švýcarska,Alpská čokoláda

6. -fannylove-

-fannylove- Aktivní autor

shanim Amherstie

nabízim tamarind, nublonsti farmaři, grilovane jehnecí, hlavicka, kastanovy ježek, pistaci XXL, granatovník XXL, Broskev XXL, Jeřab XXL, Vajíčko XXL, Slany XXL, Lokvat, planiku, sakuru, mišpuli.
    pošlu víc kusu za jeden strom

Naposledy upraveno: 15/6/15
  7. pavel-66

pavel-66 Zelenáč fóra

Opravdu se nenajde u někoho přebytečný klokan? Můžu nabídnout jen řemeslné výrobky. Předem moc děkuji

8. muruna

muruna Zelenáč fóra

Sháním Slivoň trnitou a nabízím Kowhai. Předem díky za nabídky ;)

9. janesy

janesy Pisálek fóra

Ahojte farmáři,
    sháním: XXL pandánovou palmu, XXL moringu, XXL strom hroznu moře, kowhai, amherstii a růžové velbloudy - nemá prosím někdo navíc na výměnu?

Nabízím:

- krtek,, bobr C++,vlk, orel, liška, světluška, motýl, ježek, kočka, křeček, holub, červené kachny, čáp, žába a kohout
    - stromkyv z TS: lokvát, sakura, kamenná pinie, rohovník, javor japonský, delonix královská, papouščí
    - XXL: granátovník, kakao, banán, kumquat, mandarinka, mango pistácie, kiwi, slaný, meruňka, bez, citron a další z farmy-dle dohody.

Daruji granátovník (v liště 21), citronovník (v liště 13), pistáciovník (v liště 10), - nikdo nemá zájem???

Naposledy upraveno: 15/6/15
  10. johankai65

johankai65 Pisálek fóra

Prosím, nemá někdo navíc dekorky:
    lukostřelba, perníkový domeček, ohnivá láska , kaštanový farmář ?

11. moncicak49

moncicak49 Zelenáč fóra

prosím nenašel by se někdo,kdo by daroval klokana a medvěda,moc toho nemám,ale mám hodně dekorací i starší,různé řemeslné výrobky,nějaké stromy xxl,tak nevím asi nic jiného nemám a ještě cokoliv co se dá koupit za krejcary... pokud by se někdo hodný našel budu ráda děkuji kdyžtak napište holoubkem :)

12. hanka1173

hanka1173 Pisálek fóra

Krásné ráno sháním PTAKOPYSKA mohu nabídnout stromy xxl, dekorace chlívky výrobny dám i víc věcí za něj

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Hanka1173: ptakopysk opravdu poslat nejde.

14. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Prosím, nenájde sa u niekoho základná jarabina? zasa som v lodi povymieňal veľa xxl a základných toľko nemám :)
    ďakujem veľmi, budem tu až o tretej a to je už neskoro :)

15. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

ahoj nemá ještě někdo růžové včelky za růžové ovečky a třeba kiwi

nemá ještě někdo růžové včelky nebo chameleony za růžové krávy, ovce kozy kachny koně

16. gwayennature

gwayennature Zelenáč fóra

Vyměním tamarind za slivoň trnitou

Naposledy upraveno moderátorem: 16/6/15
  17. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

• V tomto tématu je povolen jeden příspěvek denně.
    VYMĚNÍM - růžové oslíky, kravičky,ovečky,prasátka, XXL stromky + stromky novinky

SHÁNÍM - růžové stáje na baha - za jednu dám i 3
    dekorace PIRANAZILLA ,PŘÍŠERNÝ TRAKTOR

.roksy.
    Posílám, jako dobrý skutek :D

Naposledy upraveno moderátorem: 16/6/15
  18. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, nevím co se stane až skončí Obchodování.
    Ale protože budu ve škole, tak se taky může stát že sem už nepůjde napsat.

Děkuju vám všem za dárky, jestli jsem někomu nenapsala, tak se moc omlouvám, snažila jsem se všem. I jsem přemýšlela o psaní iy, abych si neudělala ostudu. Udělali jste mi moc radosti, děkuju moc za svoje první růžovky, o kterých jsem si myslela že je radši nechci (aby mi nebylo líto že je nemam). A za ostatní. A za zaplněné místa v nebi, co tam jdou dát různé dekorace.
    Děkuju za řemesla, co mi posíláte.
    Koho jsem vyděsila se šnekama tak promin, mamu určitě, řekla jsem jí že až vyrostou tak můžou mít až 500 vajíček.

Zkoušela jsem hledat v lodi, ale je to takové divné, všude jde dát nějak vyhledávat ale tady ne? Nebo jsem to nepochopila. Je tam jenom to rozdělení na všichni, stromy, stromy vylepšení, apodobně.

Jinak všem hezký den a hodně radosti z nových věci na políčkách

A neměl by taky dát něco Varum? třeba nový ostrov?

Klárka

LadyZet tohle ocenil(a).
  19. krehule.qq

krehule.qq Pisálek fóra

Krásné ráno, prosím, hledám růžovou výrobnu pštrosích vajec, nabídnout mohu růžové oslíky, amherstii, kowhai, výběh pro kivi, kaštanového ježka, vyvalené vejce, nebo spoustu a spoustu dalšího. (Samozřejmě více věcí, jen si řekněte). Moc děkuji a prosím, pište:)

20. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem, prosím potřebuji sviště a dám za něj medvěda a nebo lokvát. Děkuji Tera.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.