Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj honzi

No konečně se našla dobrá duše, která to ukončila ;)

Ano byl to námět na seriálový hit Živí mrtví, ale naše milá astrid888, se toho bála :p;)

Hezkou hru všem hledačům a astrid888 se omlouvám za vyrušení v jejím vlákně :p;)
    PS: honzi písni holubem co ti mám poslat za produkt jako dárek

2. honzi

honzi Komisař fóra

Neuvěřitelné :D já něco uhádl :D Ne, že bych znal ten seriál, ale ta dandina fotka se mi vtiskla do paměti :D

3. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým :)
    Bála, veru bála ... pekne každú tú mrtvolku orezať, upraviť a niekoľko hodín pozerať len na ne o_O...si viem predstaviť, tie sny potom :D
    Takže som strašne rada, že som pezt-a nakoniec od tých príšer odhovorila :D

No tak uznajte, nie je ten pavúčik oproti nejakej živej mrtvole krásny? ;)xD
    honzi, tiež mi napíš čo by si na farmičku potreboval, veľmi rada pošlem ;o)

4. Katule008

Katule008 Veterán fóra

A může prosím někdo poslat obrázek co to vlastně chtěl? Já vůbec netuším o co jde......

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Možná jen odkázek....
    pro pezt: Vidíš, zombíku, smrtí to nekončí - my se tu zakázaně uvolňujeme dál.... ale už toho necháme, fakt.:D

6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, zajímavá debata :D nicméně kolegu chápu, máme zájem o stejný žánr. Podpis bychom ocenili asi pouze jen my dva :D
    danda

7. Milka66

Milka66 Veterán fóra

V tom prípade sme ozaj všetci radi, že máte v podpisoch mačkovité šelmy - pri pohľade na ne sa tešíme a nemusíme zatvárať očixD.
    A už by tu mohla byť ďalšia ukážka tvorby našej kúzelníčky Astrid, že?;)

8. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Milá astrid888.
    Mohla by som Ť poprosiť keby si mi podpis anavia zmenila na Drevulka a vytvorila aj avatar? Chcela by som ho používať ako obyčajná hráčka je nádherný. Srdečne ďakujem.

9. Scroland

Scroland Pisálek fóra

Milá teta astrid888.
    Som najmladšia z 8súrodencov a hoci som sa narodila 3.3.2003 aj tak mi tie trojky šťastie neprinášajú, lebo na narodeniny sa mi darček neušiel.Môžem byť tak drzá a požiadať ťa o taký nádherný podpis aké tu vidím sú krásne naozaj krásne.Žijeme na takej samote a je tu veľa zvieratiek, holúbkovia,ktorý si hrkútajú a veľmi sa ľúbia až im závidím, hrdličky, pasú sa tu srnky a jelenčeky,keby sa ti niečo dalo také pekne prosím a ďakujem.

Naposledy upraveno: 11/3/16
  10. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj, přeji všem hezký večer...

I já jsem ráda, že jsme se konečně dobrali správného výsledku a tedy ruku na srdce - úplně Astridku chápu jak nerada by ty mrtvolky tvořila i když jsem přesvědčená, že by se jí určitě podpis s nimi povedl, protože to ona umí - odvést perfektní práci... ale zase na druhou stranu - nedokážu si představit kolik dítek by chodilo spát s děsy v očích...;) a i tento co má petz nyní je moc krásný a leccos o něm vypovídá;).

honzi - napiš si na mou farmu ( Natali1465) jaký produkt by tě ode mne potěšil, sliby se mají plnit... a nejenom o vánocích:D

Scroland - jestli to nebude tím, že jsi se narodila zřejmě 3.3.2002, kdyby jsi se opravdu narodila 3.3.3003 to by jsi měla určitě mnohem víc štěstí:D. Ale jsem přesvědčená, že i tak ti Astridka vytvoří velmi hezký podpis, který bude pro tebe tím nejkrásnějším dárkem ať už jsi se narodila kdykoliv;).

11. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer vám všetkým :)
    Katule, len to niee :D skús si zadať do vyhľadávača názov seriálu a uvidíš ;)
    Dandi, šak ja viem že vy dvaja môžete tieto "moc bubu" obrázky :D
    Milka určite zas niečo spravím, len tento víkend máme taký návštevný, tak len rýchlo odbieham pozberať desivé rastliny aj to len tak tajne, nech nie som za neslušnú ;o))
    Drevulka jasne, prerobím ...ale asi až zajtra večer ...uvidím, ako mi to vyjde :)
    Milá Scroland, podpis Ti spraviť môžem, no najskôr mi prosím napíš na farmu, dohodneme sa na detailoch :) napíš na astrid888. Ďakujem Ti :) a inak zaujímavý dátum narodenia, hlavne rok ;o)

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A třeba se Scroland přehmátla docela a narodila se 2.2.2002....xD

13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jsem se koukla na ukázku a nevím co se vám na nich nelíbí........dle mého názoru by svorně potřebovali umejt, učesat, ostříhat a použít několik kilometrů náplasti a obvazů.......a šlo by to. Omlouvám se já mám malinko morbidní smysl pro humor.

14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD po delší době jsem si pročetla novinky v tomto vlákně a fajn jsem se pobavila ... zombíky osobně tedy taky nemusím, obecně mě horory dost děsí a vyhýbám se jim ... ale jinak zase potěcha pro oko, astrid jsi kouzelnice :inlove:

15. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny deň všetkým :)
    Pechfóglinka, tiež mi to napadlo ;o))
    Katulka, hej, hej sú to fešáci xD ...ako vidím, ani Medvánek takých krasavcov nemusí :D

Drevulka, mám u pre Teba ten podpis :

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]
    KiQuSiQ, zmena písma ako si chcela (jednoduchšie)

A špeciálne prianie bývalého moderátora chatu tatkanas
    Podpis na pamiatku chatu (snažila som sa urobiť to tak ako som kedysi robievala okná do FAQ, zachovala som písmo, aj farbu textu) keby si to chcel ešte nejak inak, nie je problém doplniť tam čo len budeš chcieť ..tak zatiaľ na výber toto :

Naposledy upraveno: 6/3/16
  16. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Ahojky astridko. Tisíckrát děkuji za "chat". I nadále bude fungovat, přestože jen u mého podpisu. 8)

17. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Astridko, to jsou moc hezké podpisky- Jsi úžasná. Tera :))

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

táto, dost se mi ulevilo, že sis vybral podpis s koníkem a ne s ovečkou - ta totiž vypadá, že účastníky chatu kope :D...i když i tyto zážitky někteří měli :D:D

19. Ahoj taťko, bombastický nápad na podpis a Astridko opět prima zpracované... Královsky se bavím.

20. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Katule008 Musím říct,že to je nádherný podpis,kočička je přesná jako naše Bibinka......

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.