Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Ahoj astrig888,nakoľko chodím sem obdivovať Tvoje podpisy,ktoré sú úžasné, zaujalo ma čo chcel pezt do podpisu.
    Len dúfam,že to neboli Frankeistanove ovce.:D

Ani Johna Citrona a pod. by som v podpise nechcela.

Naposledy upraveno: 2/3/16
  2. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Ahojky,
    já sem chodím nakukovat pravidelně a tak si myslím, jestli Pezt nechtěl krásný Mozeček :))

3. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Podľa veľmi všeobecného vyjadrenia o charaktere podpisu si myslím, že tie ovce by boli ešte prijateľné. Hľadám to už teda pekne dlho, ale zatiaľ som nič nenašla - a to som vliezla aj medzi pavučiny a pavúky do Archívu. Buď to strašidlá odniesli alebo moje hľadacie schopnosti stoja za starú belu :). Už len dúfam, že sa do hľadania zapojí aj niekto zdatnejší ...:music:

4. ANALU79

ANALU79 Pisálek fóra

Obrigado Astrid
    ..............Nádhera! :inlove::inlove::inlove::inlove:

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Mamba 54 Já bych asi nerozdejchala ty potkany, ale pravda s mým akčním kocourem by to byl asi rychlý proces a velmi krátký potravní řetízek.

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já bych měla problém s hady, o kterých vím, že nejsou slizcí, ale takoví vlnití... Jednou jsem jela stopem z Točníka a zastavil mi rybář. Vykládal o rybaření tak pěkně otopavlovsky, když jsem příšerně zaječela - on chudák myslel, že finguji pokus o znásilnění, ale ne. Z pytle mu utekl ouhoř a lítal po autě. Já taky. A ten chudák povídal, že mi ho chtěl na konci cesty věnovat. Když jsem to řekla doma, dědeček mi málem nafackoval, že jsem ho nevzala.

7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

pechfogl Chválím tvého havrana nebo vránu? Promiň, nepoznám. To jsou hned po pavoukách, hrabáči kapském má další oblíbená zvířata. No hadi mi taky nevadí. Špatně snáším morčata a pískomily. Taky mám doma rybáře a musím potvrdit, že úhoř je výborná ryba, amur taky nebyl k zahození. Hledala jsem pezt ův příspěvek, prošla jsem 10str. příspěvků s tímto jménem a nic. To je nějaké záludné.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Koukám, že je to pro vás hodně těžké, ještě doplním že se nejednalo o můj příspěvek a určitě není v archivu.
    :)
    mamaMarta - přihořívá
    ;)

Dobrou noc,
    snad, když zítra nakouknu bude již známo, co jsem to vlastně chtěl za podpis

9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

No ani náhodou nepřihořívá........Kruci to mi vrtá hlavou. Na této straně nahoře píše mamaMarta něco o Frankesteinových ovcích, ale to snad není nic strašného, aby se z toho astrid musela děsit.

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Že by přímo upír?

11. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Tak myslím,že to bude predsa len John Citron. Keby nebol sám,môžu aj jeho kamaráti.

12. -pechfógl-

Nebo že by Frankenstein?

13. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Dievčatá, ale dúfam, že hľadáte aj mimo tohto vlákna ;o)
    Čo sa mňa týka, nedesia ma hady, ani hlodavce ..zo zvieracej ríše nemusím akurát lietajúci hmyz, ako nočné motýle a tiež tie veeeľké kobylky ..brrrr :D
    Ja tiež dúfam, že do zajtra bude správna odpoveď tu :) tak dobrú noc všetkým, pá zatiaľ .

14. -pechfógl-

Hlavně já doufám - vlastně jsem to trošku vyprovokovala a teď čekám, kdo mi to naservíruje na stříbrném podnose. Víte, kolik je tu vláken a kolik jich má stranu 4?xD

15. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Presný počet vlákien neviem, ale viem určite, že pre dnešok som s hľadaním skončila. Kto je nočná sova, môže sa ešte v tom pohrabať. Ale však aj zajtra je deň ... Dúfam;). Možno by bolo fajn ešte nejaké vodítko, keď ani autora a ani sekciu nepoznáme, že?:)

16. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Astrid, a čo Nočná mora. Tu je schopná,ale v skutočnosti-brrr, aspoň pre mňa.:)

17. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Ahojky, tak to tady pravidelně pročítám a samozřejmě znám správnou odpověď xD:p, ale myslím , že malou nápovědou nic nezkazím a nebude doma tichá domácnost xD. Hledejte příspěvek na straně 4 od člena moderátorského teamu, myslím , že teď už to najdete :music: . Hodně štěstí při hledání ;)

18. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Ja pred sebou vidím len obrázok od dandy-vnovis. Ale už len pomníky (hroby) by boli strašné na podpis.

Seriál: Živí mŕtvi - (O zombíkoch)
    Ja som to nevidela,hneď by som utiekla. Ale dúfam,že som Honzimu pomohla.:)

Naposledy upraveno: 3/3/16
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny hledače:)

mamaMarta stačí svou teorii dotáhnout do konce;)

Poslední nápověda :
    jedná se o seriálový hit

20. honzi

honzi Komisař fóra

napadají mě jedině zombie z živí mrtví, které vnoviska ztárnila pomocí Frankensteinových ovcí v TOPce

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.