Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny večer všetkým :)
    Katule ahoj :) samozrejme, spravím a asi bude lepšie, keď si to upresníme v pošte ... kľudne písni ;o)

Lmaminkak, som moc rada, že sa Ti podpis páči. A že kde na to chodím? ja sama neviem ... ono to ide nejak samo ;o))
    Joooj Zrzinka moja šikovná, som na Teba pyšná!!! som vravela, že to zvládneš ..;o
    ))

Ježkovia pre janaj :

[​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

a jeden voľný so psíkmi :

Naposledy upraveno: 29/2/16
  2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

astrid888 - jůůůůů děkuju, jsou super :inlove:

3. babioli

babioli Osvícený autor

Astridko opět nádherný podpisky. Jsi skvělá a moc šikovná. :)) Ola

4. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Astridko, jsem moc rada, že jsi na me pyšná :music: jeste budou ty moje britske modré kuličky zarlit na můj podpisek;) a Enuska mi zfackuje monitor...:inlove:

5. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým :)
    Dievčatá, ďakujem vám ♥
    Zrzinka. to si viem živo predstaviť :D musia to byť krasavice ;)

No a teraz pavúčik pre Katule :

Keby to malo vyzerať inak, napíš mi ..teraz už budeš vidieť, čo v avatare ponechať, čo nie a to isté s podpisom ..Tvojho kocúrika som nechala, len som trošku upravila tú pavučinu a dala som tam pavúkov, ako sú v avatare. Avšak, podpis si nemusíš dávať, ak si so svojim spokojná. Ja som ho spravila len nech to ladí s avatarom, ale to tiež nemusí ;)

[​IMG] ....[​IMG] ....[​IMG]
    [​IMG] ....[​IMG]
    ....[​IMG]

Naposledy upraveno: 1/3/16
  6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky Astridko,
    podpísky jsou krásné - ale to s tím pavoukem jste mi s Katule008 udělali schválně, jen se přiznejte. Jedno z mála zvířat, které fakt nemusím.
    Budu muset vždy nakukovat jedním očičkem,potom druhým a pak oběmi s pusou dokořán v němém údivu, co jsi schopna vytvořit. Ale čemu já se divím, vždyť to všichni ví, že jsi kouzelnice, která i z ničeho vyčaruje dech beroucí podpisek. Klobouk dolů.
    PS: já si díky vám ty pavouky snad ještě oblíbím (ale šahat na ně nemusím, že né) :oops:;)

7. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Soptinka :D
    Ahoj :) no tak pavúky sú ešte super proti tomu, čo chcel mať pôvodne v podpise pezt :D to by sme ho tuším ani len nečítali :D

8. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Neviem, čo to bolo - čo chcel mať v podpise pezt, ale pre mňa si ťažko niečo hroznejšie viem predstaviť ... ale majsterka sa ani v tomto nezaprela - keď odmyslím práve prežitý šok a už som trošku spamätaná, musím uznať, že aj katule008 bude mať pre seba parádny podpisík8). A ježkový podpis je tiež roztomilý a taký správny pre farmárov - ježko je dobrý pomocník:).

9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Ahoj, sopti a ostatní, kocour je můj vlastní a pavouků mám ve sbírce několik ( neživých) plyšový, kovový, kamenný, slaměný, paličkovaný. Pozvu vás na exkurzi! Zajímalo by mě co chtěl petz a to hodně!

10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Milka ahoj :)
    No ja dúfam, že sem pezt zablúdi a napíše vám o tom :D aj to, ako som bola zdesená keď mi o tom napísal :D
    Katulka, máš tam pridané modré podpisy a jeden avatar

Skús toto :

Naposledy upraveno: 1/3/16
  11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Zkouška! Doufám, že se mi to povedlo uložit?
    BINGO! Povedlo!
    Díky moc!

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Možná bychom mohly pezt donutit jemným ženským násilím. Třeba pod každý jeho moderátorský zásah napsat: A co jsi to chtěl do podpisu? ;)
    Jinak, kdo by chtěl živého ježka, mám čtyři pod kůlnou. Dávala jsem je tam na podzim, když jsem je našla zazimované různě po zahradě, abych měla přehled. Ovšem tak roztomilí zase nejsou, když je vezmete do dlaní, začnou vám poskakovat po rukou broučánci, o kterých vůbec nechci vědět, jakého jsou původu. Ježkům se u nás zalíbilo, asi proto, že každé ráno dostávají psí konzervy.

13. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak to jste mě dostaly, já se přišla pokochat roztomilými zvířátky a teď tohle:eek:, copak podpísek je vyvedený, ale z pavouků mám husí kůži a i obrázky mi hodně vadí, a ještě ke všemu tenhle vypadá jako živý-.-....budu to muset dělat jako Sopti, jedním očkem nakouknout a pak se teprve rozhlížet;):p Když mě děti chtěli poškádlit, tak mi říkali, že budou chovat pavouky, ale když jsem si zvykla na potkany......kdo ví,:p

14. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

A to já zase pavoučky ráda... já bych si do podpisu vybrala toho většího:D... co nesnáším jsou pavučiny a nejenom proto, že na těch našich dřevěných stropech jsou vidět až když sahají téměř k zemi, ale hlavně proto, že je prostě nevidím...:p

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Já tady po očku nakukuji pořád, koukám, že jste velmi zvědavé na to, co že jsem to chtěl do podpisu:)
    Dám vám malou nápovědu - bylo to zde na fóru v jednom vlákně zmíněno a byl k tomu i obrázek;)

Hádej, hádej, hadači:)

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak nám napiš alespoň číslo stránky.....

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -pechfógl-

Dobře tedy
    Nápověda : vše se nachází na straně č. 4

18. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Tak to jsem opravdu zvědavá kdo to najde jako první;) ten bude mít u mne pak sladkou odměnu v podobě řemeslného produktu dle vlastního výběru:D.

19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým :)
    Dievčatá, čo vám poviem ...mne pavúky nevadia, no predsa mi pri tom množstve čo som videla na nete počas hľadania tých najvhodnejších, občas prebehol mráz po chrbte :D ale to ozaj len pri tých moc detailných záberoch :D
    Ešte nikto nenašiel čo to chcel pezt v podpise? No moja nápoveda znie brrrrr :D

Natalka, tiež sa pripojím a pošlem prvému nejaký lepší produkt zo svojej zásobárne ;)

No a teraz tu mám na želanie podpis na BR/PT fórum pre BA DininhaDias :

Milá ANALU, môžeš jej to prosím odovzdať ? ďakujem ♥

Keby chcela niečo inak, daj mi vedieť .

Naposledy upraveno: 2/3/16
  20. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

♥♥♥♥ opět nádherné pokoukáčníčko ♥♥♥ každý jiný a všechny stejně krásné!!! ♥♥♥♥

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.