Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rosela59

rosela59 Pisálek fóra

to jsou nádherné podpisy, astrid jsi kouzelnice :inlove:

2. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný deň všetkým :)

Pechfóglinka, si ma rozosmiala :D Žížalka s drozdom (kosom) by mohol byť super :D som si to práve predstavila :D
    Roselka, ďakujem Ti ...budem Ti musieť tiež prerobiť podpis :)
    Žížalka, písala si, že sa Ti tiež páčia papagáje, tak tu je ten čo som Ti spomínala v pošte :

Naposledy upraveno: 22/2/16
  3. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak astridko moc prosím ty hyacynťáčky - jsou nádherní

Naposledy upraveno: 21/2/16
  4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Žížalka, je Tvoj ;o))
    [​IMG] .....[​IMG] .....[​IMG]

5. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Astridko, to je taková nádhera až se tají dech. Avatárky budu střídat, podpis už neměním :inlove:. Díky.

6. babioli

babioli Osvícený autor

Astridko to jsou moc krásný podpisy. Jsi naše kouzelnice. Díky za tu krásu. Ola :))

7. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Žížalka zlatá, nemáš za čo, som rada, že sa Ti páči :)
    Olinka, ďakujem Ti :) ..čo urobíme s Tvojim podpisom ? skúsim Ti ho vynoviť ..nechám tie ruže čo si mala, len zmením rám a to ostatné ? Potom Ti samozrejme pomôžem aj s uložením :)
    Pezt, pre Teba ;)

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj astrid888

Strašně moc děkuji, vím jsem náročný, ale mezi těmi volnými se mi strašně líbil, tak aby nezůstal opuštěný;);)

9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Teda- to je krása, pozerám s otvorenými ústami a zastaveným srdcom, vyrazeným dychom. Moja milá, kde ty na toto chodíš?

10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pezt, nie je za čo ...ja som rada, že si si ten podpis vybral ;)
    Lubinka, ďakujem ♥ ...a čo ja Ti viem? to tak nejak samo ide :D
    pre Bertik70 - levy

11. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Hezký večer přeji všem...¨

Astridko moje milá... potěšila jsi opět má očka, mohu jít v klidu spát... jenom - nějaký podobně rozverný podpis s psíky by jsi v rukávu neměla?;)

12. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,mohla bys mi dát ten první volný nad těma tygrama?Ti lvi jsou tak smutní jo a Bertik70 dík moc M

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ten pro pezt je takovej moderátorskej-přísnej. Nemohli by se ti pardáli trošku usmívat? Asi takhle :D

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pezt - má krásny podpis, ale ako napísala pchfóglová - typicky moderátorský - to som si všimla až po jej upozornení. Dokonca sa mi zdá, že aj výstražne vrčí...;)

15. lacrima

lacrima Titán fóra

Juuu, ten podpis pro zizala42 , ty barvy a ta žížalka uprostřed :inlove: perfektní...

16. anavia

anavia Guest

Milá astrid888 mala by som na teba až sa nenahneváš mám na teba dve prosby jednu súkromnú a jednu nie. Kedže papagáje všeličo opakujú a niektorý majú v podpise aj vsunutý citát nedala by sa tam vsunúť veta: Opakovanie je matkou múdrosti.

17. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

18. anavia

anavia Guest

Milá astrid ja neviem manipulovať stým obrázkom a neviem si ho zmenšiť ani nič podobné.Ďakujem za radu som začiatočník a učím sa.

19. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Milá astrid,opět jsem přišla a jak se říká,srdíčko pohledem zajásalo,nádhera,to jsou podpisy ani nemám slov jak to vyjádřit a tímto bych tě chtěla požádat,jestli to ale nepůjde nic s tím nenadělám,líbí se mi tygři,byli by volní pro mě?

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým :)
    Natalka, tak psíkov ? hmm no dorobím čo treba a možno spravím aj nejaké podpisy s hafíkmi ;o)

Pechfóglinka, Ľubka... no napr. Jaruška- Lacrimka, alebo dievčence zo "Závislákova" by vedeli prirobiť tým čiernym leopardom úsmev :D
    anavia, vetu doplním do vhodnejšieho podpisu...potom Ti dievčatá z teamu pomôžu s vložením podpisu, nech to máš tak, ako to má byť ;o)
    Modroočko, vydrž chvíľku, Tebe aj Lmaminkak spravím tie vaše šelmičky ...snáď ešte dnes :)
    No a tu je podpis pre Bertik70 s levíčatkami :

a podpis pre Zrzinku11:

[​IMG] ....[​IMG] ....[​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.