Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Ať na farmě či v životě děje cokoli, zde se vždy člověk uvolní,nechá plynou čas, nadechne v němém úžasu a nad vší tou krásou se musí začít usmívat. Z těch obrázků čiší pohoda a klid.A co víc, sálá z nich láska a radost se kterou byli tvořeny.
    Co podpísek, to jedno splněné přání ♥♥♥♥♥
    Jen jestli nemá naše Astridka před námi tajemství :D .................. Že by to byl převlečený Vánoční skřítek?
    Ne,ne - je to spíše takové [​IMG]naše :

2. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Jeeej fujtajblinka moja ...ďakujem ♥ ... Vánočný skřítek je super :D

anavia, môže ten podpis vyzerať takto ? či niečo zmeníme ?

3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

astrid888-Ahojky,:)krásný papagajové,přesně takto zabarveného mají mladí dole a jelikož odjeli na hory,tak Ferdíka chodím krmit. Potvora jedna,nechce mi do klece. Lítá po obýváku. No snachu čeká úklid:D

4. lott_lott

lott_lott Stará škola

Milá Astrid, opět nádherné podpisy! Kochám se tu, místo abych šla spát :inlove:

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Astridka moja milá - nádhera- nádhera- nádhera. Nemám čo dodať...

6. anavia

anavia Guest

Je to nádherné až mi vyráža dych. Prosila by som nedali by sa na ľavú stranu dať Kakadu a na pravú Žákovia tam kde sú tí čo lietajúce až nie som spokojná a nadšená. Srdečne ďakujem.

7. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Astridko opět jsi vytvořila nádherné podpisky. Jsi skvělá. Je to tak jak napsala fujtajblinka, jsi naše domácí štěstí. :)) Tera

Naposledy upraveno: 20/2/16
  8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Krásny deň všetkým.
    Opäť všetkým ďakujem za milé komentáre k obrázkom a zároveň pridávam nový, upravený podpis pre anaviu.

9. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

takhle jsem si to jaro představovala
    jsi nejlepší
    už aby bylo jaro - hned změním podpis i avatara - ted ještě chvilku musí počkat
    moc Ti děkuji

10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Mahirka, nemáš za čo ....ešte to chcem skúsiť aj trochu inak, len som nenašla k tomu to, čo potrebujem :D ale to chce len čas ... zatiaľ teda ovečky pri vode ;o) vymeníš si podpis, kedy len budeš chcieť :)

11. anavia

anavia Guest

Millá astrid888 sú tak nádherný o akých som ani nesnívala. Sú presne taký akých mám, nádherný a slobodný. Ja proste nenachádzam ani slov ako Ti poďakovať sú tak úžasne božsky nádherný. Ďakujem Ďakujem Ďakujem (dá sa z toho vytvoriť aj avatar?)

12. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Anavia, nie je za čo :) som rada, že sa Ti páči :) dá sa spraviť aj avatar samozrejme, len na tomto moderátorskom účte ho asi nebude možné použiť. Tak mi napíš prosím Ťa, či spraviť, či nie ...

No a teraz moje obľúbené mačičky pre nášho moderátora pezt
    takto:

alebo takto ?

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Opět nádherné pokoukáníčko!!! Papoušci v pralese, ve své svobodné krajině , spokojeně si poletující nebo v klidu odpočívající....super. Mahira72, Tvůj jarní podpísek je nádherný a těším se, až se nám tu bude objevovat. Jaro mám ráda a s těmi plískanicemi, které dnešní den provázejí, by už mohl být konec. Sluníčka si za poslední dny moc neužíváme ( alespoň u nás v Ústí). Krásný večer a zbytek celého víkendu!;););)

14. anavia

anavia Guest

Dostala som ten najnádhernejší podpis aký som si mohla priať. Objavila som tento portál a je to moja najmilšia stránka, lebo výtvory astrid 888 sú viac ako úžasné.

15. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Anavia souhlasím s Tebou, astrid je kouzelnice a její tvorba je nádherná. :) N.

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky astrid888

Velmi moc děkuji za nádherný podpis, uložil jsem si oba;);)

Hezkou hru a příjemné chvíle při tvorbě podpisů přeji
    :):):)

17. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Anavia, ďakujem za pochvalu:)
    ak chceš mať na šírku väčší podpis, tak si daj tento :

Pezt, nie je za čo a ďakujem za prianie ;):)
    ......
    nanyblacks - nany....napíš mi na farmu, skúsime ten podpis nejak spoločne doriešiť ;)

18. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Miluji papoušky a ten pro Anaviu je tak nááádherný. Nemám slov. Škoda, že jsem zizala :), už vím, co bych chtěla do podpisu.

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To je jasný: Když žížala, tak jedině kosa.;)

20. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Jo jo, kos je taky nádhernej pták :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.