Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj Astri, díky moc!!! :) Tak už je ze mě "moudrá" sova (kéž by to platilo i o mé hlavě uvnitř) :) Húúúúúúúúú
    Nejde ze mě strach, děvčata? Z těch očí a zobáku? Ale pravdu!!!

A tady nesu, Astri, malou kytičku pro Tebe a něco na zakousnutí :)

[​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 8/12/15
  2. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj, krásný zimní obrázky, moc... Přišla jsem ukázat můj pokus přetvoření toho prvního podpisku, co jsem se ho bála, na zimní, včetně sněžení. Takhle to dělá s tou druhou animací (první je to Margziam) v OIE.. A taky to trochu rozjelo barvy těch obrázků, co jsem tam přidala :(

3. babioli

babioli Osvícený autor

Astridko to je úžasné co dokážeš vytvořit za nádherné podpisy. Jeden krásnější než druhý. Děkuji moc za tu krásnou podívanou. Ola

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Nádherné zimní podpísky přibývají jako houby po dešti!!! Podpísek s Maroškem je nádherný a určitě se bude Lubici líbit!!! Margziam, jsi šikulka!!! Krásný adventní čas všem milým! ;););)

5. michnaj

michnaj Pilný autor

Milá Astridko, moc děkuju ty podpísky jsou neuvěřitelné, jsi šikulka..prostě nemám slov jak jsou nádherné moc moc děkuju:inlove::inlove::inlove:

6. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Ahoj Astrid koukám na tu nádheru co tu vytváříš a myslíš že bych tě taky mohla o jeden podpísek poprosit nějakej vánoční.

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj astrid888

Chtěl bych ti zde moc poděkovat za nádherný podpis, který si pro mě vytvořila, je opravdu super, děkuji, děkuji moc:)
    Samozřejmě celá tvá tvorba je úžasná;):)

8. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky moje milá zlatá Astridko :inlove:

Moc, moc ti děkuji za nádherný podpísek, jelikož nám ve čtvrtek končí chat, tak už si zvykám na nemoderátorský nick :cry:.
    Máš nádherné podpísky :inlove:, tady se hráč přijde opravdu pokochat a tvoje obrázky jsou neskutečné, jsi moc šikovná farmářka :inlove:
    (P.S. a už zase mě předběhl i s tím poděkováním xD )

9. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Ahoj Astridko,
    chtěl bych moc poprosit o vytvoření podpisu a Avatara s motivem podmořský svět. Žádný ještě nemám a tvoje tvorba se mi moc líbí. Tak pokud by to bylo možné byl bych moc rád. Děkuji pigi1313

nanyblacks a astrid888 tohle ocenili.
  10. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Asrtridka, Astridka, je tam, môj nový - krásny podpis. Teším sa, teším sa, teším sa - ako povedal môj Maroško, keď si rozbaľoval mikulášske darčeky.:):):inlove::inlove::inlove:

11. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný neskorý večer vám všetkým :)
    Ďakujem vám za milé príspevky priatelia ♥
    modroočko- Majka, ak to nebude Michnaj - ke vadiť, tak jasne, skúsim :) a čo tam ešte chceš? aj toho anjela ?
    Lubinka zlatá ...som moc rada, že sa mi podarilo urobiť Ti radosť ;)
    Pezt, Marcipánka, nemáte za čo ...pre vás vždy veľmi rada ;) :inlove:
    Ladynka, mám tu pre Teba ten podpis, čo si chcela upraviť a tiež pre Monicku79 ..síce nie vianočný, ale bude na celú zimu :D

A aby som nezabudla ...priatelia, ďakujem vám za všetky darčeky, ktoré mi posielate ... zároveň sa ospravedlňujem, za oneskorené odpovede cez hernú poštu.
    Tým, ktorým som ešte sľúbila podpis, ozvite sa mi ... nerada by som na niekoho zabudla .. tak dobrú noc a krásne sny vám všetkým. pá

12. nepleska

nepleska Aktivní autor

Júúj astridka ti teda ideš :) :) tie podpisy sú jak z iného sveta :p normálne si ma dojala..
    veľmi sa mi páči apodpisy čo si urobila pre Bellu74 a Hani so sovickou a tento pre Monicku :) proste wooooow

si úžasná grafička, klbúk dole

13. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Milá Astridko,bez anděla.Jenom domečky a sněžení a krásné písmo.Děkuji moc Majka

Naposledy upraveno: 16/12/15
  14. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Ahoj Astridko,
    to je prekrasne,nemam ani slov,ty snad opravdu umis carovat :) krasa,krasa,krasa,moc,moc dekuji za predelani:)

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Astridko, podpísek pro Moničku .....to je něžnost sama a vlci v zasněžené krajině u Lady 1... opět nemám slov, prostě jak se zde píše jsi kouzelnice a děláš nám všem velikou radost v tom předvánočním spěchu. Tady jako by se zastavil čas a člověk si může tu krásu v klidu vychutnat! Palce nahoru!!! Krásný den všem!!!;););)

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

modro-ocko: Já bych tam možná nechala tu holubici.

17. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Astrid strašně moc děkuji podpísek je nádhernej jen avatar mě nejde vložit že je moc velký.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný večer.
    Po delší době jsem si podpisy prohlédla pomalu, pozorně, aby mi neutekl
    žádný detail této galerie nádhery. Krásné !

19. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj Astri, prosím, nebudeš se zlobit, když teď do konce adventu vyměním tu sovu za tu lvici s adventním věncem? Ještě mám připravené zapálené 3 i 4 svíčky a dnes večer začíná třetí adventní.. :oops: A neviděla jsem tu u nikoho, že by měl na podpisku ten adventní věnec s aktuálně zapálenými svíčkami... A ta ospalost mě taky ještě neopustila... :sleepy: A ještě po mně chtějí, abych zvládala, co nezvládám... :(
    Potom na vánoce můžu ten druhý pospisek s ptáčky a cestou na půlnoční (i když nevím, jestli tady u nás bude a jestli to tam zvládnu)..
    Potom můžu zase ten s tou sovou.. jestli tu ještě budu a budu zvládat... Každý den je otázka...
    Díky..

Zatím - dobrou noc..

**** odstraněna nepovolená reklama

Edit:
    Děkuju, pajdo, za napsání. To nebyla žádná reklama ani propagace čehokoliv, ale pouze obyčejná informace a připomenutí pro ty, kdo mají o to zájem (a myslím, že takoví zde na foru jsou, soudíc z příspěvků, které jsem již četla).
    Myslela jsem, že jsi kamarád, ale nyní mám pocit, že Tě postihla "nemoc z povolání" (modování zde), když v krátké obyčejné informaci hned vidíš propagaci a reklamu něčeho.. Škoda.. :(
    Dobrou noc..

Naposledy upraveno: 12/12/15
    janaj, astrid888 a babako tohle ocenili.
  20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

JMJH: tvůj příspěvek byl mnou editován . Na fórum nepatří reklama na žádné akce a je mi naprosto jedno kdo je pořádá. Žádám tě, abys zde přestala ať už otevřeně nebo skrytě propagovat jakékoliv náboženství. Stejně jako propagace politické strany nebo čehokoliv jiného, toto na stránky tohoto fóra nepatří.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.