Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mi normálka spadla brada nad westíkem, ty já můžu :p

2. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Tak westík sa páči? som rada ;o)
    Teraz dáme trošku krvičky :p

EDIT: Nemáš za čo farmáročka X ;o)

Naposledy upraveno: 11/10/19
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

astridko prosím, prosím, smutně koukám jestli můžu taky poprosit o bubu podpis,když tady vidím tu krásu, tak nemůžu odolat nechám to na tobě co vymyslíš oni jsou všechny jeden hezčí než druhý, budu moc ráda.

5. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

.maccka. a chceš to s tou mačkou ..také jemné, milšie, alebo niečo také temnejšie bez mňau? :D

evainfo tohle ocenil(a).
  6. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Asi tu kočičku tam necháme, ale jestli tam půjde přidat ještě nějaká příšera.

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Baby krvelačný!xD

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

.maccka. ..práve to nepôjde moc dokopy. Ja som to už skúšala pri westíkovi a všetko som to nakoniec zrušila. Tam ozaj idú len také jemné hall. prvky. Ale teda idem niečo poskúšať, prípadne Ti pošlem nejaké návrhy podpisu po holúbkovi ;o)

9. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Tedy tady je zase krásných podpisů v nových bubu kabátcích... jsem si sice říkala, že mi ten můj s duchem stačí, ale kdyby jsi neměla Astridko naše milá co na práci tak kdyby jsi něco z bubu námětů přidala i k mým jezevčíkům byla bych moc ráda... ale jenom když budeš mít čas ano? Děkuji mooooooc ;) ale opravdu jenom když budeš mít čas... já se budu zatím kochat těmi novými podpisy :D

10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Jasne Natalka, skúsim niečo, len čo dorobím sľúbené ;o)

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Astridko moje zlatá, vždyť jsem říkala, že mi to stačí až nebudeš mít do čeho píchnout :D

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Natali1465, a ty myslíš, že takový čas pro Astridku někdy nastane? ;) Sotva skončí s bubupodpisy, začneme ji otravovat se zimními :)

13. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Y_n_O,

tak to jsem z obliga. zimní podpisy mám dva a už teď jsem na vážkách který budu letos přes zimu používat :D

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A někteří fajnšmekři si budou přát i Mikuláše či vánoce (snad ne toho protivného Santa Clause)..

15. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Astridko ten je nádherný :), díky moc :), jsi neskutečně šikovná

Naposledy upraveno: 11/10/19
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já taky, mám svoje milášky a jednoho mstitele v několika úžasných provedeních, na ročním období mi absolutně nezáleží :)

Natali1465 tohle ocenil(a).
  17. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

jindrasofr, nemáš za čo ;o)

Podpis pre .maccku. :

Naposledy upraveno: 13/10/19
  18. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Astridko mockrát děkuji je to moc krásný, nemám slov hned si ho jdu vyměnit.

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem se zamilovala - do westíka a do kočičky, že mi budeš moje milá zlatá Astridko :inlove: ještě jeden podpis vymyslet. Jináč to nevidím a nebudu spát. Westíci se sovičkou by byly nejlepší, a muže být westík podobný, co má sofr, barva fialová, jako vždy. Jéééééééééééééééé sem já to ale otrava, ale když ty se zvířátky opravu nemají chybu a já je tak miluji a rozmazluji.
    :inlove::D

Naposledy upraveno: 12/10/19
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

evoku, mám obavu, abychom bezesné noci nepřivodili naší drahé Astridce my ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.