Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně ti klokani připomněli Wericha na tenise v Pekařově císaři. Ne ve všech verzích je tahle scéna obsažena, vetšinou ji vystřihnou. Zhruba je to, že Werich jako císař sleduje tenisové utkání a zatímco všichni se dívají vlevo, on otáčí hlavu doprava....

astrid888, Y_n_O a marketka47 tohle ocenili.
  2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

astrid to je bomba ten podpis zbožnuji :D:D:D:D

3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer,krásné podpísky ta naše astridka vytváří a fantazie ji přes léto neopustila a to je pro nás výhra;);)
    Teď nastává pomalu zima a tak se s prosbičkama roztrhne pytel,neboť zvířátkům bude zimaxDxD
    Tak posíláme s Čárlíkem pozdravení.

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dníček všem u Astridky :) nové a krásné podpisky sleduji, kochám se, obdivuji a občas závidím, ale není nic co bych napsala nového .... prostě co podpisek, to pecka a další pecka a další .... sbírat je, mám z nich nejvíc sazeniček ze všech xD :p

5. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Je to krása, až nemám slov. :)

astrid888 a evainfo tohle ocenili.
  6. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Naposledy upraveno: 22/9/19
  7. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Astrid,
    moc dekuji ze krasný podpis. Jsi sikulka nejsikovnejší.
    Dokonce se mi povedlo ho i na prvni pokus obmenit:)
    Díky moc Denda

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte. Upravila som podpis dvom hráčom a to pre Anvanku a křečkarbk
    Anvanke som spojila jej statické podpisy do jedného:

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jéééé Astridko moje zlatá :inlove:, já bych chtěla taky pohyblivý podpis a to s dalšíma westíkama a do fialova, prosím, prosím, smutně koukám, můžou být i malovaní jedni a druzí na živo a třetí ti mí stávající Už předem mocinky děkuji Eva Chtěla jsem už dávno poprosit o nové westíky, ale tyto už tak dlouho používané prostě miluji a nedám za nic na světě
    :inlove::p

jindrasofr a Y_n_O tohle ocenili.
  10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojček Evinka :) Myslíš, tak, ako som to urobila Anvanke? pospájať tie westíkovské čo máš? či úplne nové?

Y_n_O, evainfo a GordonSargent tohle ocenili.
  11. evoku57

Astridko, tento co používám a pokud by šly 2 nové obrázky, mne nenapadá, že bych tolik westíků měla, pokud mám ještě nějaké, tak jdu juknout na podpisy - tak jsem to zhlédla a poprosila bych 2 nové, jedny westíky naživo a jedny malované - a to samé jako Anvanke, děkuji
    :inlove::music:;)
    Edit: a mašle s evoku57 může zůstat tak fialová a na všech stejná

Naposledy upraveno: 2/10/19
  12. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

13. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

astrid888 kdyby jsi měla chvilku,vzhledem k dlouhému konání Děsivky,byla bych moc ráda za nějakou strašidelnou signaturu .Předem děkuji.Nemusí to být rychle,jen jak budeš mít čas na zbyt.Děkuji předem.
    Představu úpně nemám,ale třeba sovu co zavírá oči,nebo létající netopíři,strašidelný dům,úplněk,ježibaba na koštěti...

Naposledy upraveno: 2/10/19
  14. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Jesterka, jasne, niečo skúsim :)
    Evinka, asi ma zabiješ, ale tú stuhu a ani ten rám už nemám :-( To som robila ešte v starom pc ten už tiež nie je. Takže ee ..musíme to spraviť inak. Vyskúšame a uvidíme, oki?

jindrasofr, Y_n_O a evainfo tohle ocenili.
  15. evoku57

Astridko :inlove:, v pohodě, ty to jistě zvládneš udělat něco podobného, co se ke stuze bude túze hodit, díky a krásný den přeji

16. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte:)
    Tak som to dala dokopy Evi. Je tu 5 striedajúcich sa obrázkov.

A ešte tu mám na prianie jednej milej osôbky podpis pre pezta, keďže nám ho povýšili na BA ;o)
    Takže pre pezt:

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky astrid888
    Strašně moc děkuji za krásný nový podpis:), a jen jsem na něj pomyslel, už byl hotový:p, tím bych chtěl poděkovat neznámé farmářce za to, že myslela za mě dopředu;)

Ještě jednou díky a fajn hru pezt

18. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Tedy Astrid,

smekám před tvou fantazií peztův podpis už volal po inovaci a tento přesně k němu sedí.... moooooooc se ti povedl ;) a ty problikávací také nemají chybu, je to jako xv1, pěkně všechny pohromadě:D Natali

19. evoku57

Astridko :inlove: nádhera, takto jsem si to představovala a ty jsi mé přání tak rychle splnila, jsi opravdu farmářský poklad, nevím ani jak ti poděkovat. Ale asi nejvíc tím, že jsem nesmírně vděčná a spokojená, možná i šťastná a tak mi podpis hodně dlouho vydrží, jen na zimu budu měnit. Díky, díky, díky moc
    xD:D

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Evi, pezt, nemáte za čo ;o)
    Natalinka, ďakujem ♥

podpis pre jesterku74

[​IMG] ...........[​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.