Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pezt, ďakujem Ti :) Ten s pumou som nakoniec prerobila pre Háčka, tak ten podpis u Teba vynechám :) Som fakt rada, že ich máš uložené, paráda :)
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    EDIT: Hotovooo. Keby niekto našiel nejakú chybu, dajte mi prosím vedieť. Tak zatiaľ pááá ;o)

Naposledy upraveno: 25/7/19
  2. davidson00

davidson00 Baron fóra

Ahoj Astrid, je to opravdu nádhera všechny ty podpisy v jednom vlákně. Píšeš, že byly ze začátku jednodušší. No ze začátku jsi zkoušela co to dovede a zkoušíš stále nové prvky a chceš víc a víc se zdokonalovat, je na nich vidět ta láska co do nich vkládáš

3. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

je to skvělé ty podpisy v jednom vláknu a je vidět jaká jsi umělkyně

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci. Tak už je hotový aj zoznam hráčov, ktorí majú vytvorený podpis odo mňa, tak by vám to malo uľahčiť vyhľadávanie podpisov, ak si ho budete chcieť zmeniť.
    Pekný večer všetkým :) Podpisy a avatary - zoznam hráčov

5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Děkujeme Astrid!!! Jsi skvělá ženská!
    Tolik nádherných podpisů a avatarů a tolik času, který jsi tomu (nám) zcela nezištně věnovala...
    Myslím, že jsme jediná komunita, která se takovou úžasnou Farmářkou a její tvorbou může pochlubit!
    A jsem moc ráda, že mám tebou vytvořené podpisy!

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Edit:
    Y_n_O já vím, viděla jsem ty nádherné obrázky do Brazílie i jinam!!!

Naposledy upraveno: 15/8/19
  6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Úžasné,astrid máš čím dál víc se lepšíš,je to paráda to co děláš

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Apachie1: však si Astridku žádají do nemec i do portugalskobrazilska :inlove:

Naposledy upraveno: 15/8/19
  8. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Super nápad že je to na jednom mieste a teraz len vidíme aká si všestranná ... fantázia prezerať tvoje diela :inlove:

9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte :) Jeeej, dík za vaše milé reakcie :)
    No mohla som to urobiť už aj skôr, že? ;o)) takto to máme pekne na poriadku konečne.
    Ja chcem ešte veľmi pekne poďakovať Dandulke vnoviske a Soptinke, že mi povolili založiť toto zvláštne vlákno, takže baby zlaté, veľmi pekne ďakujem:inlove:
    Apachie, Ynuška,
    ja ani neviem ako ma tu mohli zahraniční hráči nájsť, ale som moc rada, že sa mi podarilo vytvoriť im podpisy, z ktorých mali radosť :) Tie dievčatá sú ozaj skvelé, jak z Brazílie, tak z Portugalska, či Španielska. Ak si dobre pamätám, tak som tvorila ešte do Poľska, Nemecka a Ruska, ale s tými hráčkami sme si viac nepísali.

Od budúceho týždňa zas budem mať viac času, tak ak by chcel niekto podpis, dajte vedieť. Často sa mi stávalo, že žiadateľ o podpis mi napísal do hry, že sa dlho odhodlával, mal obavy ... nemusíte mať žiadne obavy, kľudne píšte, ak máte záujem o podpis, rada zas niečo vytvorím ;o) Tak sa majte krásne, pááá zatiaľ.
    Astrid

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Astrid, můžu potvrdit, že obavy byly naprosto liché :):inlove:

Naposledy upraveno: 16/8/19
  11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný den všem a veliké díky milé Astridce, která nám svými výtvory zpříjemňuje naše farmaření. Astridko, jsi prostě dnes už světová.
    ;););)

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Je jenom škoda, že RT nedokáže zajistit příliv nových hráčů, abychom se mohli těšit z dalších a dalších výtvorů naší astrid.

13. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pechfóglinka, hráčov je dosť, len mnohí nepíšu na fórum a tak nepotrebujú, alebo nechcú podpis a to je ok. Nakoniec, nie každému sa moja tvorba páči a to je tiež ok.
    Inak mám teraz chvíľku cca 2 týždne čas, tak by som fakt mohla niečo vytvoriť a fakt nehryziem ;o))

Zatiaľ vylepšujem niektoré statické podpisy pre hráčov, ktorých občas vídať na fóre :)
    https://board-cs.farmerama.com/inde...-a-avatary-od-astrid.20398/page-4#post-420516
    https://board-cs.farmerama.com/inde...a-avatary-od-astrid.20398/page-10#post-420830

14. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Úplná nádhera,mě se ten podpis líbí,snad si ho užiješ Farmářko naše dobrá moderátorko

evainfo, jindrasofr a astrid888 tohle ocenili.
  17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Astrid, no nevím... podpis je krásný, ale s tím mottem jste to moc nevychytaly, aby nakonec neměla farmářka ještě větší problémy xD

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Astrid + Farmářka X: Nádhera a fakt jsem se zasmála! Holky máte talent. :inlove::inlove:

19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Gordonček, MatýsekKamílek, nebojte, Farmářka vie čo robí ;o)))

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Je to vtipné, asi se budu ptát :p:music:xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.