Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda ... jsem nakoukla po delší době k Astridce ... sem se nějak ztratila k přehozeným podpiskům v jiném vláknu :p ale ta bu bu babizna je tam fakt suprová xD no asi měla Astridka důvod to takto rozdělat, teda ty vlákna :p

Naposledy upraveno: 23/7/19
    astrid888 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Jé Astridko to je dobrý s těma podpisama, aspoň si každý najde rychleji ten svůj podpis.Jsem první takže se najdu hodně rychle.

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

.macca. holt někdo musí být první;):) Ale pokud to Astrid bere podle abecedy tak jsme zatím u A. U každého je několik návrhů, kolik jich asi za ty roky vytvořila a času nad nimi strávila, než se dostane k Z?

4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,to je nádhera!!!Škoda,že některý podpisy teda hráči už asi nehrají,protože je na fóru není vidět.
    Lepší než TV!

5. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte :) To je už toľko hodín? .. ale to ubehlo pri tej robote s obrázkami :)
    Všetci sa ľahko nájdete, pretože na prvej strane bude zoznam, takže ak si kliknete na svoj nick, zobrazia sa vám všetky vaše podpisy. Vyhľadávanie bude oveľa jednoduchšie. Len bude trvať pár dní, kým to dáme dokopy, fakt je toho moc. A žiadosti a všetko ostatné bude tu, ako zvyčajne :)
    Tak ja už idem, aby som tu nezaspala ;o)) Dobrú noc všetkým :)

6. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Jedním slovem nádhera a spousta hodin práce :). Klobouk dolů :)

7. evainfo

Ahojte všichni :) jsem si pomalu prohlížela zadané podpisky a některé si matně pamatuji, protože se už na foru neukazují a to jich tam ještě hodně chybí .... no Astridko tvá práce je fakt naprosto úžasná a bych ti dala zlatý řád "Farm podpisků" :inlove: :inlove:
    se ani u sousedů nevidí taková fantazie :p stále říkám, že jsi naše

.

Naposledy upraveno: 24/7/19
  8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Astrid - extra vlákénko pro podpísky je fakt nádhera -už vím kam budu chodit relaxovat. Jen maličkatá drobnůstka u mě ti jeden podpis chybí. Tak aby jsi to měla komplet.;)

9. evainfo

Koukám další a další krásná díla ... páni vidím Margziam :D.... se nedá na ni zapomenout, jsme si trošku z ní utahovali, protože byla svá a neměla ráda "nahatá" zířátka ?? :D ale podpisky supr, je to vážně lepší jako telka ;) ...

10. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Dievčence, som rada, že sa vám to páči, ďakujem za fakt milé slová, ste poklady ...moje :inlove:
    Farmářka_X, ďakujeeem idem to tam hneď pridať a tiež prosím ostatných, keby ste mali nejaký podpis, ktorý nie je medzi tými, ktoré som už vložila, tak mi ich prosím pridajte sem, nech máme toho viac. Ja som žiaľ o kopu starých podpisov prišla, v starom pc.
    A dobre sa spomína na starých hráčov, ktorých tu už nevídať, že? ..nech už boli akíkoľvek ;o)

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ovečka moja, brzdi, však celý den přidáváš a přidáváš... moc jsem se z práce těšila domů, abych byla u PC, v práci mám pokoutní wifi z vedlejší firmy, tak jsem se těšila na obrázky v celé kráse na monitoru, telefon je nadvěvěci xD
    Kolik krásy je tady znovu nazpátek, když už ti, kterým jsi obrázky vytvořila, buď na fóra nepřispívají nebo vůbec nehrají...

12. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ynuška, ozaj na tom teraz robím celý deň, ale musím stihnúť čo najviac do piatku, potom už pri pc moc nebudem, nebude kedy ;o)) A je pravda, že mnohí na fórum už neprispievajú, pritom sú v hre stále aktívni ...možno sa časom vrátia, ...ktovie ...

13. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Astrid,perfektní galerie ;)
    Jen pro doplnění posílám moje oblíbené šneky.

14. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahoj zahradníček :) Super, ďakujem, doplním to tam ;o)

evainfo, michnaj a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

16. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojček Danka, super, ďakujeeem, doplním ho tam ;o)

17. michnaj

michnaj Pilný autor

Astridko jsi šikulka, jako vždy:inlove:

18. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

astrid řeknu ti děláš nádherné podpisy,máš teda šikovné prstíčky ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Honzulka, ďakujem :) sú tam aj staré podpisy, je to niekoľkoročná práca ( žiaľ nemám tie úplne najstaršie).
    V tom vlákne je pekne vidieť ako boli niektoré (hlavne tie staršie) jednoduchšie oproti týmto súčasným.
    Po každom, ako niektorý z nich otvorím, nahrám na úložisko a vložím sem na fórum, si zaspomínam, ako som ho vytvorila, s kým som sa radila a tak ... ak môžem spomenúť niekoľko blízkych pomocníkov, tak to bol namakemono, nenormální, Rondon, fujtajblinka a Gordonka. Toto boli moji najväčší radcovia, kritici a zároveň pomocníci ...patrí im moja veľká vďaka...za všetko ♥
    A idem pokračovať, nech to mám čo najskôr hotové ;o)

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky astrid888
    Když je to vidět teď tak pohromadě, tak je to opravdu nádhera ;)
    Tady přidávám nějaké co mám ještě já:)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ulož si to kam je potřeba:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.