Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Gordonko mě se ta 2 líbí třeba to samé měla evoku57 v příspěvku 754

2. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Astridko,

samé krásné podpisy nám tu opět tvoříš, až jednomu přechází z nich zrak... ovšem jednoznačně vedou tančící veverky a i já jsem zvědavá na reakci případné majitelky... jsem opravdu moc a moc ráda, že jsi se mezi nás opět vrátila a děkuji ti za práci, kterou tu pro nás všechny děláš;) Natali

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky v tvorbě zázraků :p bych toto vlákno přejmenovala. Dnes jsem už vážně potřebovala vypnout, tak co lepšího, než kouknout sem :D. Je tu plno nových podpisků a ty tančící veverky pro mamču jsou vážně boží :inlove: a taky jsem zvědavá, co na to řekne. No hodně se mi líbí i ty dvě kostřičky se sněhulákem, přesně do naší farmičky s bubu podzemím a vůbec jsou tu všechny moc hezké, roztomilé a nápadité :p. Ještě držím palce Čárlímu, že byl chvilenku v klidu - vážně precizní ležení xD a tak to je pro moji sousedku Lidušku asi jasné ...

4. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým:)
    Netopierik môj, Ty by si za letu tú čiapku iste niekde stratila ;o)...a mrkvička ..no skúšala som si to predstaviť na tej vňati, ale ako sme si písali, bude sa musieť uspokojiť s nejakou debničkou piesku ? ;o)))

Keďže som sa dobrovoľne a s radosťou ujala tvorby obrázkov pre všetkých, ktorí majú záujem, je mi ťažko odmietnuť niekoho žiadosť o podpis, hlavne ak to tu sama ponúkam.
    Len ma občas zamrzí, ak niekto za krátky čas potrebuje zmeniť podpis, nehľadiac na to, že za tým predošlým bola nejaká tá práca, čas atď. Mrzí ma, že ten obrázok (starší len niekoľko dní )ostane niekde odložený a zabudnutý.
    Preto si nesmierne vážim všetkých tých, ktorí si toto všetko uvedomujú a tak sa k tomu aj stavajú...na šťastie tých je tu omnoho viac :inlove:
    Natalinka, Matýsek..., Alexandra, ďakujem a tiež evičkeinfo ..dievčatá, vždy viete potešiť milými slovami ♥

Tak pridám niektoré podpisy, ktoré som sľúbila.

Ezzri:

Farmářka_X:

lumat85:

.........[​IMG]

5. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Astridka ,,zlaticko dakujem moc...moc...ten mesiac tam urobil svoje caro...posielam mlsotinku..Nech mas krasny advetny cas s rodinkou...:inlove::inlove:;)

6. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

• Astridko, je to krása,ty sněhuláci,ty jsou boží:))-jestli se mýlím a vidím trávu růst,tam kde není,promiň,ale...proč cítím s tvých slov smutek?Já tomu u sebe říkám,že mám splín;)
    • Tak nějak mám pocit,že jsem ta trefená husa co se vždy ozve.-)
    Vždyť to jsme mi lidi,kteří chceme mít v životě stále něco hezčího,lepšího,tak se na nás nezlob,nesmutni,vážíme si všichni tvé práce pro nás,neboj,moc dobře si uvědomujeme,že by to málokdo pro nás dělal:inlove:Všichni tvé podpísky rádi nosíme,proto je také čas od času měníme;) Máme tě rádi a ty to přece také musíš cítit? Tak pohodovou první adventní neděli přeji L.

Naposledy upraveno: 1/12/18
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

marketka47: to je asi smutek z nevděčnosti... on si málokdo uvědomí, kdo tohle nikdy nedělal, kolik práce za tím jedním podpisem, který je krásný a jedinečný, stojí...
    A vybrat si jeden a za pár dnů ho chtít změnit je ne nevděčnost, ale rozežranost... ať to udělá kdokoliv...
    Doufám, že Astridku u nás udrží všichni ti, kteří si její práce a nám věnovaného času váží. :inlove:

Naposledy upraveno: 2/12/18
  8. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Astridko, wow...nádhera. Děkuji z celého srdce.

9. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Nádhera, radost pokoukat :)

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Jj.... opět krása... sněhuláčci pro Farmářku X jsou bezvadní....
    No a opravdu je cítit ze slov Astrid smutek... první mě napadl Honzulka, nevím proč...
    Podobně jako on se zde na fóru vyjadřuje, se chová Mates, který má těžkou prebubertu. Někde v koutku duše doufám, že si to vyberu teď, neb jestli puberta bude horší, tak si dám rezervačku do Havlbrodu... přece jen chci postel u okna :oops:

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Honzulka napadl každého, protože je to on. Prezentuje se jako nevyrovnaný puberťák, ovšem mám o tom jisté pochybnosti. O nevyrovnanosti nikoli. promiň, Honzulko, ale je to tak.

12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky Astridko já říkala že JSI kouzelnice. Prostě nádhera. Škoda, že nejde "nosit" oba podpisy na jednou. Moc moc děkuji:inlove:

13. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Farmářka_X.
    hmmmm, také jsem už přemýšlela jak vykoumat a mít v podpisu medvědy i kostřičky se sněhulákem:D. A moc jsem se rozmýšlela zda o ně Astridku vůbec požádat... nakonec jsem neodolala, ale malinký trn špatného svědomí mi někde v hlavě zůstal.

Astridko naše milá,
    já vím, že tě tohle mrzí, ale raduj se s námi kteří tě máme opravdu moc a moc rádi a vážíme se z tvé práce pro nás pro všechny;) víš, tolik radosti nám svou prací rozdáváš a teď v čase předvánočním si toho obzvláště ceníme;) Natali

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Já bych chtěla vysvětlit ,proč jsem to napsala-atridka to napsala po reakci na tu flekatou hrůzu,podpísek mám od ní už od loňska,vyměnila mi mývaláky za Čálíka,hrdě ho nosím,jen mi tak napadlo,když jsem tam viděla ležet toho pejska s medvídkem,položit tam i Čárlíka. Opravdu jsem s tím nic nemyslela,už dám pokoj s čoklíkem.
    Jestli jsem tím vyvolala něco jiného,omlouvám se Lída

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Máš-li pochybnosti o věku Honzulky, podívej se na kousek jeho videa v Deníku. Podle hlasu je to jasné.

16. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte.
    Krásnu adventnú nedeľu želám všetkým :)

Jedine MatýsekKamílek a pechfógl môj príspevok pochopili presne a tiež Ynuška, len konkrétne nemenovala.
    Dúfala som, že to Honzulkovi dôjde aj samému bez toho aby ste to tu vy ostatní brali na seba.
    Liduška, my sme si toho už dosť popísali aj súkromne a keby som mala pocit, že žiadaš priveľa, tak Ti to napíšem rovno. To isté Natali. Takže vážne dievčatá, vás som tým skutočne nemyslela.

S Honzulkovým podpisom som sa riadne vyhrala. Mnohokrát som ho opravovala, pretože mi to vykazovalo rôzne chyby.
    Keď som ho konečne zostavila takto, ako je to v tejto podobe, bola som naozaj veľmi šťastná, že všetko, funguje ako má. Len som o tom nepísala a nepoukazovala na to, ako to bolo náročné. No a tak mi došlo trochu ľúto, že ho chce po tak krátkej dobe meniť.
    Ale každý sme iný a asi to treba akceptovať. Je len na ňom, či sa poučí, či sa zmení, alebo mu bude vyhovovať postoj k životu, ako má teraz. Či je ešte skoro hovoriť o postoji k životu v jeho veku? neviem ... Ja len nechtiac porovnávam s mojim 13 ročným synom...kde už sa ten postoj krásne črtá a som na neho nesmierne pyšná.

17. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

Astridko naše milá,nebuď smutná,Bohužel se najdou lidi, kteří chtějí všechno a hned a za pár dní je to jiné a neváží si práce druhých a sami nehnou prstem (vlastní zkušenost), ale věřím, že těch lidí je málo, je nás tu hodně a moc si vážíme tvé práce, máš zlaté ruce a ještě větší srdíčko. Krásnou adventní neděli, máme tě moc rádi.

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Astridka naša nejmilejší, s mrkvičkou si nedělej starosti. Paní domácí říkala, že se o ní na zimu postará. Dokonce ji pozvala i na oběd. Prý bude vepřové maso v mrkvi :D
    Zimní podpísky jsou krásné, chodím se sem každý den tou nádherou kochat :inlove:

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Astridko, jen co mám zkušenost já... hodně velký vliv na postoj k životu má okolí, jeho nejbližší, máma, táta, prarodiče (babi a děda z obou stran), je na něm, co si vybere. Když nám kluka vrátili domů z diagnostického ústavu, byl fajn, prima...Teď, když mu bývalá tchýně tluče do hlavy samé hlouposti, je pro praktický život skoro nepoužitelný. U něj je to bohužel jednodušší. Má aspergerův syndrom, všechny disporuchy, horší krátkodobou paměť... V podstatě stačí mu nabulíkovat "nebudu tě mít ráda, když....." Na druhou stranu je citlivý a o mámu přijít nechce... i když kvůli ní (extchýni) skoro nejezdí, když byl na jarmarku, všiml si lízátek - dudlík, ví, že mám ráda jen červený, tak mi ho koupil a volal, aby mi ho mohl předat. Extchýně a jejího vlivu se jen tak nezbavím, nehne s ní nic, zkusili jsme vše.
    Proto jsem napsala rovnou kdo si myslím, že to je, aby si tu svou neskromnost uvědomil.
    A rebel mi poděkoval za uklizený pokojíček, nespíš mu také něco málo dochází, a to je mu jen 9 let.

20. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Milá Astridko jsi úúúúúúžasná - koukám jak blázen na tvoji tvorbu - fakt kouzelnice - pokud by jsi v tomto předvánočním čase a shonu našla chvilku i na Mahira72 a upravila podpis do vánočního čí zimního času budu moc ráda - ale jinak potřebuji svůj podpis zachovat ještě stále ho miluji - jsem s ním spokojená.
    Děkuji
    Pěkný a klidný adventní večer
    Míla

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.