Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Evi, ja viem, je to milé ;o)
    MatysekKamilek, ok, máš to rezervované :)

2. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Všechny jsou opět nádherné :), u mě by asi vedla panda, kdybych neměla Westíčka :inlove:

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

astridko mě se líbí číslo 2 vlk krásný předala bys mi ho prosím

Naposledy upraveno: 30/11/18
  4. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Fakt som zvedavá na reakciu Zdenky, až uvidí veverušky - nemám na ne slov :inlove:. Ale aj tie ostatné sú skvelé - aké prekvapenie, že? xD

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Astrid: děkuji :inlove:

6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Astrid - jeden lepší než druhej!!!!
    Jsi naše kouzelnice!

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojky Astridko - nádherné podpísky:inlove: Já bych tě chtěla moc poprosit, zda by se k mým sněhulákům nenašlo nějaké šikovné pozadí. Asi nemám to správné oko a nemůžu nic vymyslet:cry:. Moc moc moc prosííím

8. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pre MatysekKamilek
    Farmářka_X, nejaké tam môžem skúsiť pridať :) a chceš všetkých tých snehuliakov ? ja takého jedného mám uloženého v pc.
    Liduška, rada by som tam doplnila Čarlíka, ale šlo by to asi jedine tak, že by bol mimo toho podpisu, čiže by ležal ešte pred rámom. Ale aj to si myslím, že nebude celkom dobre, pretože tie nožičky na fotke nemá pod sebou, vieš ako to myslím. To by musel dokonale pekne ležať, aby sa to dalo použiť...a jak si mi ho popisovala, to ešte dlllho nebude možné, keďže je taký neposedný ;o) Ale je roztomilunký :inlove:
    Takže ak by si chcela ten podpis, tak žiaľ jedine takto, ako je...je mi to fakt ľúto. No a teraz pekne vyvrátim čo mi niekedy zvyknete písať, žiaľ kúzelnica nie som :) keby som bola, vedela by som čokoľvek poskladať. Ale toto asi fakt nepôjde.

9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Astridko pokud máš nápad jak to udělat jinak tak se bránit nebudu - vím, že JSI kouzelnice, takže vše dovolenoxD

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Astridko, děkuji moc, že mi upravíš č. 6 s podpisem do fialova :)

11. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

.... tak to já jsem v šoku .... v tom dobrém :) , vždy když sem kouknu na novinky od Astridky,
    oněmím.Opět nádherná změna vánočních a zimních podpísků,ty s chaloupkama a snížkem,balzám na duši.
    A vždy když je mi nejhůř,hupsnu sem a od první stránky koukám na tu krásu,i hodiny,a zapomenu
    na na všechny strasti....
    Astri děkuji,ani nevíš jaké Tvé podpísky mají léčivé účinky....pá

12. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Astridko to nevadí,vždyť já už od tebe zimní mám a ta flekatá hrůza ti vzkazuje,že mu to nevadí,že s nima neleží,že prý ti ukáže:

13. mamba54

mamba54 Stará škola

Úžasné, prostě úžasné, ale mám takový dojem, že sis Astridko trochu naběhla, teď ti utrhají ruce;):D, tancující veverky nemají chybu, ostatně, jsem moc ráda, že už dávno mám svůj zimní podpis od tebe, jinak bych tady taky slintala a předháněla se, který návrh urvat pro sebe ;):D, taky jsem moc ráda, že ses mezi nás vrátila:inlove:...….. a já jsem díky vám oprášila svůj zimní podpísek,

14. MatysekKamilek

Astridko, děkuji moc, teď ještě přijít na to jak vyměnit podpis a avatara ...;) je fakt nádherný

15. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

MatysekKamilek, pozri na prvú stranu tohto vlákna, je tam návod. Len zmaž podpis - link vo svojom profile (vpravo hore- signatura) a nahraď ho novým skopírovaním adresy nového obrázka.
    Kerryhillka, ďakujem za krásne slová ♥ :)
    Mambička ...som Ťa veľmi dlho nevidela, aj ja som rada, že si tu ;o)
    Čárlik ..strašne zlaté psíča :inlove::)

No tak pokračujem :

Alexandrička, môže byť takto?

a evoku :

Ostatné podpisy dorobím zas zajtra, dobrú noc všetkým, páá.

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Astridko jsi šikovná další krásné podpisy

17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

:inlove: astridka ty si poklad,to vies,ze to moze byt takto,nemam slov- prekrasne je slabe slovo :inlove::inlove::inlove::inlove:
    potesila si ma,si talent,tvoja praca potesi aj oko aj srdiecko,patri ti obrovske dakujem :inlove:
    astridka vsetky tvoje obrazky su prekrasne :inlove::),dakujem

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Astrid, nejenom že kouzlíš, ale asi čteš i tisk. Letošní zima má být podle toho, co jsem dnes v něm četla, velice chladná i zvířena má hustou srst a ptáčci jsou víc opeření, v Tvém podání dokonce dostávají i kulichy. Ale co my? Méně opeření, natožpak kořenová zelenina farmářskou zimu nepřežijí? ;)xD
    Honzulko, sice hezky prosíš, ale přece jen po pár dnech být zase nespokojen...a takovou krásnou kytičku jsi ji poslal.

19. MatysekKamilek

Astrid: moje první slova, no myšlenka je pokaždé ta samá "ježiš, to je nádhera"
    děkuji, jdu zkusit...
    snad se povedlo :)

Naposledy upraveno: 1/12/18
  20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nádherný, děkuji :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.