Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Ahojky mám prosbu, nebyl by volný nějaký zimní, podzimní nebo neutrální? Kdyby se objevilo zvířátko nebo 2 zvířátka s třemi mláďaty bylo by to úplně dokonalé. Děkuji Denča

2. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak ty jsou oba parádní bubu podpisy.

3. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj.. tak já tu okukuju podpisky už hezky dlouho (několik dní), ten pro Honzíka se mi líbí moc, jak ten hnědý, tak ten modrý, vůbec z nich nejde na mě ani zima, ani strach.. ten zahalený kostlivec s křídlama je mi docela sympatický (možná i díky tomu, že už špatně vidím a jak je to zmenšení na tu malou výšku, tak nevidím drobnosti).. a tu modrou mám taky ráda.. :)
    A ten podpisek pro Agatu - ten se mi taky líbí.. Kdyby tam zůstalo to pozadí s křížem a vránou, ale té stařence přibyl na hlavě tmavý šátek a nebyla jí vidět ta škaredá tvář, na hlavě nemusí mít vránu, ale může mít na rameni černou kočičku (třeba jí může zahřívat krk) a tu kašičku na talíři před sebou taky mít nemusí, ale může být vidět, jak má problémy s chůzí a musí se opírat o hůlky nebo něco.. tak to bych brala taky.. jestli můžu prosit, ještě než skončí to děšení... :)
    Jinak už pár dní kašlu, pčikám, teče mi z nosu, bolí hlava z rýmy, potím se.. no a - však to všichni jistě znáte.. Tak zase polezu pod peřinu.. Dobrou noc.. A díky za pokoukání.. :)

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Chtěl bych moc poděkovat za nádherný podpísek, který pro mě vytvořila naše astrid.
    Děkuji, děkuji moc

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Astridko, několik dní jsem zde nebyla a dnes moje srdíčko se zatetelilo radostí, nádherné podpísky a avatary a ty strašidelné helloweenské jsou prostě nádherné. Také podpis zizaly 42 ... ten nemá chybu a na naše farmy se krásně hodí! Velká gratulace, jsi pilná jako včelička a úžasně nápaditá! Krásný zbytek víkendu!!! Pa Zdena ;););)

6. lott_lott

lott_lott Stará škola

Krásné, tajemné..... strašidelné a podzimní - jen zírám. Vždycky se sem těším, co nového tu bude :)

7. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Ahojky, taky jdu moc a moc poděkovat naší milé a moc šikovné Astridce za nádherný podpísek , moc moc děkuji . :inlove:

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

9. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer vám všetkým :)
    Vy ste všetci tak zlatí :inlove: ďakujem vám za všetky krásne slová ... som moc rada, že tu ste..všetci

denich ..skúsim niečo nájsť a podpis Ti samozrejme spravím :)
    Pezt, Marci ... nie je za čo ..ja ďakujem :)

tak isto žížalke, Hanke, Zdenke, lott_lott a Evinke :inlove:

Mám tu ešte podpis pre dobena
    na želanie so zvieratkami z farmy a hlavne s jeho korytnačkami :)

Naposledy upraveno: 9/2/16
  10. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Jsi poklad Astrid!:) Ani si nedovedes predstavit jak se tesim. Rikala jsem to detickam, ze bude novy obrazek. Tak mezi jidlem, kašlem a nevolnosti hodně zajásali. Teda ty dva vetší:) Ten malinkej jen kouka na zviratka jak pobihaji po farme a deja e... e... e... Ale ty vetsi mi do toho strasne kecaj a radej co mam zasadit a kam a jestli tohle nebo onohle zvire...:)
    Díky moc a dobrou noc Denča

11. babioli

babioli Osvícený autor

astridko ty strašidelný podpisy jsou úžasný. Moc ráda se sem chodím na ně dívat. Díky moc:).Ola

12. lacrima

lacrima Titán fóra

Nemám žádné přání,
    jen tady chodím koukat a moc chválím.
    Díky Astridko milá , díky za vše, co jsi mě naučila,
    než jsem svůj první obrázek sestrojila.
    S obrázky je práce dosti , mnohdy je to i k zlosti,
    než se celá práce přivede k dokonalosti.
    Z daleka ještě nemám na tvou dokonalost,
    však výsledky mi přinesou vždy i tak velkou radost.

Naposledy upraveno: 26/10/15
  13. doben

doben Ikona fóra

14. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer vám všetkým :)
    Olinka, Lacrimka, Doben, ďakujem za pochvalu, obrázky aj básničku, ste veľmi šikovní.
    Lacrimka a Ty si stále lepšia a lepšia, vidím to na Tvojich podpisoch ....šikulka :-*
    Tento podpis je pre hráča Casey27 ...to bola drina :D

15. Muriel

Muriel Perspektivní autor

Ahoj Astridko, všechny podpisy jsou moc hezké. Jestli je ještě volný "bubu" podpis z příspěvku č.268, tak bych si ho zamluvila i s avatarem (postava v klobouku).
    Děkuji :)
    Edit: Děkuji za nádherný podpis i avatar

Naposledy upraveno: 27/10/15
  16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím všechny přátele drobného hazardu (Farma). Tak už došlo i na mě a mám svůj první podpis. Já se tedy bránil, ale astrid pořád psala, že se nudí a že by mně strašně ráda udělala podpis ,-D Tak jsem tedy svolil a už to začalo... pošli si co tam chceš. Tak jsem za šera nachytal pár netopýrů, hall dýni jsem si musel vypůjčit u jedné vilky u dveří. Ta stará vrána za pokladnou v konzumu se bránila, tak jsem se musel spokojit s brky z přejetýho havrana u pohostinství a nakonec k tomu přidal fotku měsíce. To vše jsem zabalil do úhledného balíčku, zapečetil voskem ze svíčky z té hall dýně a doporučeně s pojištěním poslal na SK (to mohlo být FL... to poštovný je nekřesťanský) Tak kdo se tady nadřel? :-D Po obdržení potřebných věcí nastalo rozvržení a různé korekce. Mmch u toho zahynulo 6 poštovních holubů (asi to nahlásím), jelikož už je astrid regulerně střílela a ty od ní mně doručovali: "Hej, si na zabitie" a pod.... Ta jazyková bariéra stála taky za to.... pořád mně tam dávala cintorín a já chtěl hřbitov :-D Né dělám si srandu ,-) Astrid byla ochotná a trpělivá a vím, že to se mnou není lehký... když něco chci, tak to musí být podle mých představ a přes to nejede vzducholoď. Takže Astrid mockrát děkuji za podpis.

17. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Ahoj Astridka...

tak ja zase po dlhom case som dosla poprosit o nejaky krasny podpis a avatara...samozrejme ked budes mat cas a chut ho vytvorit...ale velmi sa mi pacia vsetky tvoje prace..
    chcela by som mat nanom nejakych vlkov co vyju na mesiac,,hlboka noc,ziara mesiaca,,les aj sneh..uff aka som narocna..heh
    necham to zlaticko na teba..
    vopred dakujem:inlove:

18. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Casey, Casey ...poslal si mi rozbitý mesiac :D že si Ty ušetril na tom poštovnom a poslal to obyčajne ?
    Som Ti "vyrobila" nový 8) :D ..je vyššie
    Muriel, určite spravím a Tebe ezzrička tiež, len by som mala najprv spraviť pre denich tie zvieratká :)
    Deni, dúfam, že detičky sa už majú lepšie ...prajem im skoré a úplné uzdravenie :)

Ak som niekomu ešte sľúbila podpis, prosím pripomeňte sa mi :)

19. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj Astri, já se potichu připomínám (mezi kašlem) - tady jsem prosila o podpisek a tady jsi mi ho slíbila .. (na předchozí straně)

20. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahoj Hani, ...ja som v tom príspevku poďakovala vám všetkým, tam som sľúbila podpis len denich :)
    ostatné som Ti napísala v pošte :) a veď Ty máš krásny podpis ;)

Muriel, dorobila som pre Teba avatar a podpis :

[​IMG] ....[​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.