Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj astridko ;)
    ten podpis s hřebcem plemene Frisko je naprosto, nekonečně úžasný a nejen kvůli tomu hřebci ;) Fakt ♥

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

astrid další hezký podpis pro další farmářku

3. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Ahojte všetci :)
    Honzulka, nie je za čo :)
    Sandri, mne sa tiež viac páčil s okuliarmi, ale tak každému vyhovuje niečo iné ;)
    Jájuška, no samozrejme ...ten koník je prenádherný ;o)

Podpis pre -VanessaRosa- na prianie - mačka + kvietky :)

4. -VanessaRosa-

-VanessaRosa- Zelenáč fóra

Je to krásne! :inlove:
    Ďakujem vám!
    Pozdravy z Brazílie!

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahoj, onemocněla mi naše holčička, (jen 2 dny horečky, ale to stačí...), tak jsem podpis měnila až dnes... vypadá, že se povedlo... Děkuji moc... líbí se mi oba, takže se na ně chodím stále dívat :)

6. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Astridko,
    po delší době jsem sem zabloudila abych se pokochala nádhernými podpísky... Některé mě i pobavily... :music:Máš zlaté ručičky... ;) Je to až dech beroucí... Jinak já jsem se svým podpískem od Tebe stále spokojená... :music:

7. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer všetkým :)
    Zrzinka, si zlatá ;o) no ako sme si písali, skúsila som niečo iné a toto z toho vzniklo, môže byť?

[​IMG] ..................[​IMG]
    Tento týždeň ešte budem mať čas na tvorbu podpisov, ale od soboty budem pomenej a od 27.7. nebudem pri pc vôbec, takže potom až niekedy v strede augusta by som sa tu zas objavila.

Ešte by som vám rada ukázala jeden podpis s veľkou "mňau", ktorý som vytvorila len tak. Rada by som ho venovala niekomu, kto by oň skutočne stál a v hre je už dlhšie ..zaiste viete ako to myslím ;o) Je to moja srdcovka :D

EDIT: Zdenička ďakujem za prianie :) aj ja dúfam, že sa ozve niekto, komu ju rada dám ;o)

Naposledy upraveno: 16/7/18
  8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Astridko, všechny Tvé podpísky pohladí po duši, jsou prostě nádherné. Podpis s velkou kočičkou ...tak to je bomba, Snad se najde někdo, kdo si ho opravdu zaslouží. Přeji Ti pěkný odpočinek, načerpej nové síly a budeme se na Tebe těšit, až se zase mezi nás vrátíš. Pěkný večer a krásný letní čas všem milým farmářkám i farmářům. ;););)

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Astrid, mám obavu, že je tady pouze jen jeden adept na tento podpis... a pokud jej dostane někdo jiný, tak to pro něj bude znamenat závazek a nedělat ostudu:)

10. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Astridko,
    ja jsem v úžasu a nemám slov... To se Ti mooooc povedlo... :music: Já takový kockomil, poslední roky patřím mezi chovatele britských modrých kočiček, jednou za čas mívám koťátka, ale mam doma i jednu nalezenkyni :music:domácí černou kocicku, která je u nás uz 6 let...:music:Už odmala jsem měla ráda kockovite šelmy a vždycky jsem si říkala, ze by bylo dobré mít doma třeba tygra.... No, ale to jsem byla dítě... Teď mi bohatě stačí moji kočičí raubiri:music::inlove: Zítra prehodim... ;) Strašně moc Ti děkuju...:inlove:

11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Moooc hezký podpis Astrid

12. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Milá Astrid,

já ti nevím, ale já bych si dokázala představit, že by jsi si ten "volný kočičkový" podpis nechala pro sebe... tak nějak si tě představuji i v reálu -milá, příjemná kočka, která dokáže včas vytáhnout drápky a ukázat kdo je v tomto vláknu pánem;);) přeji všem krásný večer Natali.

13. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný večer vám.
    Natinka, že by? ;o)) ďakujeem :inlove:

Veď aj Gordonka naznačila :p:D
    Počkám ešte chvíľu,.. pár dní a ak sa ozaj nikto neprihlási, tak mi asi prischne ;o)) A to som ešte nedávno vyhlásila, že si podpis nebudem meniť o_O:D

Zrzinka, nemáš za čo, teším sa, že sa Ti páči ;o)

14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Astridko - já se také přimlouvám, aby jsi si ten podpísek nechala - je pro tebe jako dělaný xD

15. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

Astridko, viděla jsem velkou kočičku a hned jsi mě také napadla ty.

16. RosesFarm

RosesFarm Pisálek fóra

Dobré ráno ... mohu požádat o velikost podpisu 500x200 ... Miluju květiny růží a budou předmětem podpisu ... můj nick RosesFarm ... může být animace ... děkuji předem

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Astridko pěkný den, je to hezké sledovat tvoje další krásné podpisky a hodně hráčů jsi potěšila. Ale ta velká krásná kočka smutně kouká sem i tam, asi že ji chceš dát pryč a nemůžu si pomoci ... neukápla jí teď slzička :p :p

18. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Astridko,
    holky mají pravdu, k Tobě jde velká mňau nejlépe.... ;) Já jsem taky říkala, že měnit nebudu dlouho a podívej :inlove: Hned mě Tvůj holoubek přemluvil a jsem nadšená... :inlove: Tak se nenech přemlouvat...;):music:

19. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

A ja vám vždy píšem, ako ste zlatí ... figu ...ste na zabitie :D :inlove: :D
    Teraz už fakt ten podpis nikto nebude chcieť a jak som sa ho chcela zbaviť :pxD
    No nič, tak ostane mne 8)

Teraz vážne. Som rada, že ste sa tu zastavili a že nakoniec ste ma tak nejak presvedčili, že by mal ostať podpis"doma".
    Hneď ako mi bude trochu lepšie, tak si ho dokončím :) U nás prší, je fakt škaredo a to býva u mňa sprevádzané migrénou, na šťastie nie takou ako u väčšiny že ležať v tme, ale ani toto nie je "bohviečo".
    Tak len čo to pominie, ( dúfam, že čo najskôr) spravím podpis pre RosesFarm a potom ten svoj :)
    Zrzinka, už ste ma prehovorili ;o))
    Lacrimka je tiež tu ako vidím, som moc rada :inlove:
    Tak vás všetkých zdravím a prajem príjemný deň ;o)

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Tak jsem se přišla zase pokochat ;)
    Podpis pro Skali mě opět rozesmál - už jsem to psala na jiné diskuzi - a pro ANALU79 doslova vyrazil dech. BOŽÍ.
    Ne že by ostatní nestály za to :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.