Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

arab146 to měl hodně těžké vybrat si z tolika krásných šnečích podpísků. Všechny jsou kouzelné, moc se povedly. Jsi naše zlatíčko Astridko, děláš nám všem radost. Pěkné pohodové nedělní odpoledne milovníkům tohoto vlákna. ;););)

2. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Astrid888 - jsi hodná a šikovná - moc Ti předem děkuji.

3. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Teda arab146 má šneky-no nevím nevím,jestli to schválím -
    ještě je teď budu závidět :D.

Všechny jsou moc hezký,nejvíc se mně líbí ten v zeleném provedení,nebo ti dva naproti sobě,jak na sebe mrkají.

4. arab146

arab146 Rádoby autor

Líbí se mi všechny podpisy, ale zelený padl do oka hned.....pro brnensky-zahradnik- hochu zdrhnu tenhle šnek se bude na farmičce a na foru plazit minimálně do 100 lvl.

5. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Pekný neskorý večer všetkým.

arab146, nemáš za čo ;o)
    Zahradníček, veď ja Ti potom niekedy spravím taký šnečíkovský, neboj...len či tu niektorým nebude chýbať ten zadok ;o))
    Zdenička, Evinka, fujtajblinka, pechfógl, ďakujem vám za milé komentáre k podpisu ;o)♥
    No a teraz už podpis pre sněženku1950 a našu novú FM Farmářku_X

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vyhlašuji referendum: Zákaz zmeny Zahradníkova podpisu - leda že by ten šnek taky tak sexy vrtěl....;)
    Jinak Astrid, opět nádrhera a takhle n noc - budu mít krásné sny.
    P.S. Astrid, já ten kraví podpis přímo slyším.... to už je asi nějaká obsedantní porucha.

Naposledy upraveno: 24/8/17
  7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné ráno a to je, protože nové podpísky jsou opět nádherné. Myslím si, že majitelky nových podpisů budou spokojené. Západ slunce s labuťkami u jezera a potom ranní vstávání na farmě...je to úžasné. Přeji pohodový den všem. ;););)

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

astridko - moc děkuji za nádherný podpis, jako vždy je super;)

9. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

Zahradníku běda ti jestli změníš podpis :D tak budu stávkovat.
    Jinak nové podpisy nádhera Astridko.

10. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Milá Astrid888 - moc děkuji, líbí se mi podpis i avatar, jsi úžasná. Jen mám problém s vložením do mého profilu - dělám stále dokola podle pokynů (do avataru i do signatury) ale stále marně. Poslala jsem Ti to po holoubkovi. Prosím a volám o pomoc :-( Děkuji a zdravím všechny, přeji krásný večer..
    Jéje, to snad není pravda, odklikla jsem a podpis je tady.....Tak už jen ten avatar, ten mi nejde, děkuji za pomoc :)
    Pro pechfógl - děkuji za odpověď, tak to jsem klidnější, když třeba není chyba u mě :) budu tedy zkoušet dál, díky

Naposledy upraveno: 24/8/17
  11. -pechfógl-

Sněženko, nepanikař, problém s vkládáním avatara se táhne už delší dobu, někdy to holt vyjde, někdy ne.

12. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Astridko, děkuji za holoubka - zkusila jsem vycentrovat, tak uvidím. Jsi prima, děkuji moc.

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím sněženka1950

S vkládáním avatarů jsou ještě zřejmě problémy, ačkoliv to mělo být již opraveno. Proveď změnu a nechej to být, ono se to za nějakou dobu změní na ten nový.
    Předali jsme to k prověření.

Fajn hru pezt a mnoho úspěchů při tvorbě podpisů astridce přeji

14. sněženka1950

sněženka1950 Pilný autor

Přeji všem farmářům a farmářkám krásný pátek a úspěšné bloudění v labyrintu :)
    pezt - děkuji, budu se těšit - přeji krásný a sluníčkový víkend..

15. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Nádhera, nádhera, nádhera!!! :) Astrid888 je úžasná, klobouk dolů (v mém případě bych měla napsat věneček dolů, ale znělo by to jaksi dvojsmyslně xD). A vy ostatní jste taky šikovní, když jste si ty krásný podpisy dokázali přidat! ;)

16. brnensky-zahradnik

Já nevím,že se všem tady ten akční zadek tolik líbí :D,
    jednou za čas to bude chtít změnu,nebo se to okouká.
    A šnek v tom okně,to je prostě můj skvělej parťák.
    Jinak všechny podpisy od Astrid jsou perfektní,jeden lepší než druhý ;).

17. -pechfógl-

Proč nám chceš vzít všechnu radost ze života, ošklivý zahradníku? Kdykoli vstoupíme na fórum a je tam příspěvek s tvým podpisem, rozřehtáme se jak ty kobyly. S tímhle bys mohl jít do politiky - a ty to chceš vyměnit za šneka? Nemluvě o tom, že arab byl první.:p

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Opět moc hezké podpisy, ke sněžence trošičko snivý, ale k farmářce X jak sluší a patří k selce a TFM, Petz na nás vytahuje pušku, pro jistotu se raději na nic neptat a nezlobit:) no možná, že by zahradník taky rád oblékl místo sexy kalhotek montérky, a místo polobotek obul holinky... ale když slíbil, že vám ten podpis jednou za čas ukáže, alespoň se budete mít na co těšit;):)

Naposledy upraveno: 26/8/17
  19. brnensky-zahradnik

Ne,ne-šnek je od začátku moje doména,Astrid vám to potvrdí.
    A mám v záloze 3 podpisy od Astridky,byla by škoda je nechat ležet ve skladě,tak je budu střídat.

20. -pechfógl-

No teda! Jestli se vymněníš zahradníka za šneka, pošlu ti nezrušitelnou kletbu: Pekingskou kachnu na tebe![​IMG]

babako a marketka47 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.