Archiv : Astrid - tvorba podpisů

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem astrid888, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

já ho taky slyším :D ten třetí nemá chybu

2. mamba54

mamba54 Stará škola

tak to nemá chybuxD, taky si myslím, že si zahradník nemůže vybrat nic než ten třetíxD, tedy ne že by ostatní nebyly vtipné, ale ten pracovní zápal u třetího zahradníka...xD

Naposledy upraveno: 9/7/17
  3. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

xDxDxD holky, holky, proč neřeknete, že nejde o zápal ale o pozadí xDxDxD
    Je vidět, že naše Astridka má "dobrý" vkus ;):p
    Dobrá práca moja , aj to okno sedlo ako ulité :)

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pěkný prázdninový den,
    milá Astridko - máš nás doma na svědomí. Manžel dostal záchvat, že i soused doběhnul, jestli prý nemá volat záchranku. Když jsem mu vysvětlila co manžel viděl (nejlepší bylo mu to ukázat), dostal záchvat smíchu i on a už se mi tady 30 minut řehní a jsou k neutišení. Zatím jsem z něj nedostala ani jestli si dá kafe nebo pivo ;):p. Jsem zvědavá, kdy ho bude sousedka postrádat xD.
    Tvé dílo zase exceluje. Jsi opravdu neskutečná kouzelnice a tvé podpisky mi umí zvednout náladu a vykouzlit na mé tváři úsměv vždy když si na ně vzpomenu.
    Za mne by byla volba jasná - tak teď už jen počkám, který podpis si náš "zahradník" vybere.

5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak to nemá chybu. xD:cry:xD Ten podpis s vlky byl nádherný, bylo mi jich líto když jsi psala žes je dala pryč, ale už mně to přešlo, tenhle podpis za tu výměnu stál. :D:inlove:

6. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj astridko, nedá mi to a musím napsat. Ten 3 podpis pro brněnskýho zahradníka je suprový a naprosto dokonalý. Jsi úžasná. N. :)

7. pajuska5

pajuska5 Pisálek fóra

Krásný letní večer všem!
    evainfo: pravda, taky mi to připomnělo potvůrku, co na mě v létě na zahradě dělala nálety, ale domů se mi naštěstí neodvážil :D
    Boty: Jouvik bohužel skutečně nemá moc času, ale z podpisu byl opravdu nadšený, v zimním období, se na fóru bude určitě objevovat jeho častěji.
    Astridko, ještě jednou moc děkuju, že si uskutečnila můj výmysl, ačkoliv v té červené je to taky parádní ;)
    Sluníčko zapadlo, půjdu zalít zahradu a třeba na nějakého chlupatého lítajícího kámoše narazím, preventivně si s sebou můžu vlít lžičku a nasbírat si předem nějaké body do blížící se akce xD Dobrou!

až teď se rozkoukávám a ten podpis pro brněnského zahradníka je naprosto geniální, vtipný a pokaždé, když na to kouknu, mě to rozesměje, klobouk dolů Astridko :D

Naposledy upraveno moderátorem: 9/7/17
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No ateď si představte, že to zahradníkovi nebude líbit.. meodváží se to nikomu sdělit, protože ví, že by to šeredně slíznul. A my bychom vytáhli do boje pod heslem Je suis zahradník....xD

9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Hm, ak sa mu to nebude páčiť, jednoducho nie je záhradník:oops:. Ak nie je záhradník, nezaslúži si taký úžasný podpis:oops:. Čiže, ak sa mu podpis nebude páčiť, nech si zmení meno:mad:. A podpis môže počkať na toho pravého.:inlove:
    Ale vôbec nemám obavu, že tu tento pdpisík nebudeme vídať:). Veď je nádherný, vtipný, farebný a to kývanie r.ťkou... Fantázia :inlove:

10. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Tak jsem tady,teda Astrid,ty podpisy jsou všechny parádní ;).
    No ale ted' nevím,kterej si vybrat-váhám mezi 2. a 3.
    Ten 2. mně připomíná,jak přemlouvám rajčata,aby povyrostly.
    No a ten 3. to je bez komentáře :D.
    Momentálně bojuju s avatarem,nejde mně změnit,no zkusím aspoň ten podpis.
    Astrid,moc Ti děkuju.
    A všem ostatním,co pochybují,že se mně podpisy nebudou líbit,posílám záhlavec a facanaxD.

11. astrid888

astrid888 Polobůh fóra

Jeeej baby zlaté, som nečakala toľko milých reakcií :D
    Pechfóglinka, ja som ho tiež počas tvorby počula :D
    Soptinka, to fakt? :D som rada, že taká maličkosť dokáže ľudí rozosmiať a tým zlepšiť náladu ...keby sa to tak dalo stále, že? ;o)
    Pajuska, nemáš za čo ;o)
    Prepperka, ten podpis s vlkmi by sa tiež dal vylepšiť a ešte sa o to pokúsim, len tento záhradník je velikánsky fešák..tak som ho musela použiť ;o))
    Fujtajblinka, presne ..toto je môj typ :D :D
    Lubi, pechfóglinka nieee, zas nechcem aby sa brnensky- zahradník bál odmietnuť :D
    aaaa, ale už je náš zahradník tu :D no a páči sa mu ...
    Tak som moc rada;o)
    Zahradníček, môžeš striedať ..a avatar stále blbne ...Dandulka a Pezt písali, že sa to opraví tu je k tomu viac :
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/aktuální-problémy-ve-hře.7472/#post-286894

Pre lubina (staršie podpisy):

Naposledy upraveno: 14/7/17
  12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

brnensky-zahradnik: Tak stařenku bys uhodil?

13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ty potvorník od Brna, aj na O-mu by si si trúfol?:wuerg:xD

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

NetroufnulxD,jestli vypadá tak jak nám ho vyobrazila astridka,tak by jsme mu uteklixD
    Jinak zdravím a podpísek je moc hezkej,zase něco na pousmání.;)

15. lena3576

lena3576 Aktivní autor

Teda Astridko,Ty jsi mi dala :D.
    Celý večer se chechtám a nemůžu přestat,taky jsem to hned jako první schytala.
    Ten 3. podpis brnensky-zahradnik,to jsi super trefila-ten zadek celej on :D.
    Ještě že už pan bratr šel spát,nebo by mně tady pořád brblal.
    Ale jinak moc pěkný a trefný podpisy až na ten knír,ale tmavý vlasy trefa,za mě palec nahoru ;).

16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Já se teda přiznám a bez mučení ... já už se dlouho tak nezasmála, když sem si prohlížela ty podpisy a došla k č. 3 xD
    Jen tak dál,. a budeme tu do stovky :--)

17. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Super začiatok nového týždňa pre mňa, ohromne mi toto vlákienko teraz zdvihlo náladu ... A chýbajúce fúzy predsa nie je problém nechať dorásť, že?

18. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, viděla jsem to až dnes ráno a budu mít celý po den dobrou náladu :p, ať si zahradník vybere kterýkoliv, tak je může střídat já to dělám taky, protože vybrat to nej je fakt moc těžké :)))

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahoj astridka zhotovila si krásny podpis pre záhradníka na neho ako uliaty.Ja by som sa rozhodol tiež pre ten tretí ten nemá chybu rehocem sa na ňomxDxD.Si úžasná aké výtvory podpisov robíš klobúk dolu.

20. Astridko ♥
    máš na svědomí součásti mého oblečení. Příležitostně budu požadovat vyprání či náhradu. :D :D
    Podpis pro brněnského zahradníka je naprosto... astridkovský ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.