Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

návrh nemá anketu, takže jako takový nesplňuje pravidla sekce a proto jej uzavírám.

2. adik06

adik06 Rádoby autor

změnila bych odměnu zlatých banánů a nebo změnšit jejich počet do chrámu-proč jich dávat 40 kusů,jen abych získala jeden strom - už takhle jste všechno moc změnili k horšímu -než našetřím 40 kusů abych mohla získat jeden strom se mi nelíbí .Proč si nemůžu koupit stromy za krejcary ,když postoupím -takhle pak mi chybí plno věcí a když potřebuji třeba k výrobě nějaké ovoce ze stromů ,tak nemám šanci -pochopte jednu věc,že lidi nemůžou hrát celý den jen hru farmerama,tak když postoupím v levelu ,nevidím důvod ,proč si nový strom rovnou nekoupit v obchodě a ne čekat na plno zlatých banánů -mám tam v chrámu k dispozici plno nových stromů a nemůžu je používat ,protože k tomu potřebuji banány a banány .Děkuji

Jarda, denule97, bill a 1 další uživatel tohle ocenili.
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Iwuska tohle ocenil(a).
  4. akirab79

akirab79 Zelenáč fóra

Dávam návrh na rozširenie hracieho pola

denny1985 tohle ocenil(a).
  5. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj akirab79
    prosím prostuduj si před podáním návrhu pravidla sekce - tvůj návrh je porušuje hned v několika bodech:
    • chybí anketa
    • jedná se spíše o výkřik než o návrh
    • návrhy na přidání nového pole patří mezi zakázané

Díky a příjemnou hru
    Téma zamykám.

Skeewe tohle ocenil(a).
  6. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Kacaba7
    tvůj návrh splnil předepsané podmínky, ale abych ho mohla předat RT, prosím doplň obrázky v původním příspěvku.
    Návod například zde.
    Díky

EDIT: Díky za doplnění, návrh bude předán RT.

Naposledy upraveno: 17/5/16
  7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hlasuji ano ;)

dana9494 a vilm4 tohle ocenili.
  8. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Hlasujem urcite za Ano, prave som si ho omylom odklikla. Sice som si ho presunula k Oblubenym, ale to nezabranilo aby sa odklikol spolu s ostatnymi Darcekovymi....viem, moja chybka, mala som si nastudovat ze presunutim do Oblubenych este neznamena, ze neostane aj v Darcekovych....Napriek vsetkemu, skvely navrh!

9. doben

doben Ikona fóra

Určitě ANO, BZ/TBZ bonus je důležitější než 1 hnojivo za 120 hodin.

10. šebejda

šebejda Baron fóra

Díky za návrh, tenhle řádek tam úplně jasně patří :)

dana9494, skalara.v a vilm4 tohle ocenili.
  11. atriadk

atriadk Rádoby autor

som za dobry navrh peknu hru

12. timonek.

timonek. Pilný autor

Chápu že je to dárek ale je to víceméně podmíněmo sklizní proto jsem pro změnu kategorie;)

dana9494, skalara.v a vilm4 tohle ocenili.
  13. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Super nápad,také jsem si říkala,že na to úrčo zapomenu před sklizní:inlove:;)xD

14. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Rozhodně jsem pro. Právě jsem si ho odklikla, i když jsem si deset minut předtím říkala, že nesmím zapomenout ho vynechat.

vilm4 a dana9494 tohle ocenili.
  15. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Perfektný návrh a jasné že áno, tiež som sa divila, čo to tam hľadá a klikám predmetové a pokrokové automaticky a zrazu si dávať pozor...

vilm4 a Xenie6161 tohle ocenili.
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Skvělý nápad, určitě ano.

vilm4 a dana9494 tohle ocenili.
  17. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj jan.svatek
    návrh splnil předepsané podmínky a bude předán RT, který rozhodne o jeho případné rezalizaci.
    Díky a přeji hezkou hru.

dana9494 tohle ocenil(a).
  18. Kvetoucíkoště

Kvetoucíkoště Pisálek fóra

Ahoj farmáři,
    navrhuji jednu drobnou změnu v pravidlech trhu.

Návrh:

U některých druhů zboží (zejména mi jde o hnojivo, ale mohli bychom to rozšířit i na další plodiny) by byl omezena nejen horní hranice (jak je to u hnojiva teď), ale i minimální množství vložené do prodeje.

Navrhuji stanovit minimální množství prodávaného hnojina na 10 / 50 ks.

Odůvodnění:
    Taky vás dokáží tak vytočit někteří "podnikavci", kteří s vidinou nové akce prodávají své zásoby hnojiva po jednom kuse? Když si potom potřebujete dokoupit hnojivo, abyste se prokousávali několika stranami těchto zcela nerelevantních nabídek, nebo čekali, až se najde někdo, kdo bude poslušně kupovat hnojivo jednotku po jednotce.
    Deset kusů sice taky dokáže docela zahltit nabídku, ale nechali bychom tak prostor i pro ty, kteří už si potřebují dokoupit skutečně jen pár jednotek.

A chtěli byste toto omezení jen pro hnojivo, nebo i pro další produkty?

Do ankety může vložit dvě odpovědi - Ano / Ne pro hnojivo a Ano / Ne pro další plodiny. Návrhy plodin prosím pište do komentářů.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Návrh je logický a má určitě opodstatnění. Taky mě neskutečně štve kupovat hnojivo, ale třeba i mrkev, po jednom. Ale jsem ze zásady proti regulaci trhu, takže dávám ano pouze pro hnojivo (každé pravidlo má své výjimky ;)).

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  20. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já dala "ne", protože mně to neobtěžuje, když mně to nezajímá, kliknu na další list a neřeším to. Někteří tím snižují cenu - to je ok, někteří prostě jen neví jak na to jinak (malé děti, nováčci) - to je taky ok, někdo se tím možná baví - to už je jejich věc. Nebo diagnóza :music:
    Nevím, prostě to přeskočím, takže to fakt neřeším.
    EDIT: Navíc je to další regulace trhu, za chvilku se tu bude mluvit o horní hranici a jánevímočemdalším...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.