Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kimikimia

kimikimia Perspektivní autor

Stačila by zvláštní plocha, kterou by si vegetariáni neaktivovali.

Já nehlasuji, hlasovat budu až to bude rozšířeno o diskuzi "jak to že vegetariánům nevadí chovat zvířata. Copak s nimi asi po tom dělají? Mléko, vejce neva?"!!!

2. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj filiphromek1
    děkujeme za návrh, nicméně nesplnil předepsané podmínky pro předání RT.
    Přeji příjemnou hru
    Téma zamykám

3. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj farmář1970
    děkujeme za návrh, bohužel nesplnil předepsané podmínky pro předání RT.
    Přeji příjemnou hru
    Téma zamykám

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já bych hromadnou komunikaci určitě uvítala. Dala sis s tím práci, takže se omlouvám, že to řeknu takto, ale mně by ohromně potěšil i jakýkoliv jiný způsob, včetně jednoduchého příkazu v poště. Např. kdyby u políčka příjemce bylo tlačítko "všem sousedům".
    Bylo by to prima nejen pro dárkovou žádost, ale i pro takové banality, jako je třeba přání do nového roku apod.
    Takže dávám ano.

5. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Dávám velké ANO,je to super nápad Gabraia:inlove:.Vždy řeším komu co poslat,jsem hlava děravá a po akci s vypadávátky,vždy horko těžko vzpomínám,co po mně sůsedi chtěli:p

6. 0tinka1

0tinka1 Pisálek fóra

Dobrý nápad aj s tým tlačidlom všetkým susedom. Dala som áno aj ked si myslím,že je to len pre nás lenivších, s alzhaimerom.

7. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Taky bych to brala, i tak mám problém hlídat komu jsem poslala a kdo mě, navíc mě stále mrzí, že nejde obdarovat všechny moje sousedy, když je jich víc než sedm, co komunikují a pak některé opomenu, moc mě to mrzí:)

8. 0tinka1

0tinka1 Pisálek fóra

Ako nápad to nie je zlé, len mám tiež obavu či by som nepozberala aj to čo nechcem, ale už potom načo by sme kupovali pomocníkov? Určite tento návrh neprejde. Ale držím palce.

9. fialka40

fialka40 Pilný autor

Ahojte. No, o jednej hre určite viem, že v nej tento systém pri zbere v pohode funguje, a pritom tá hra je neporovnateľne menej náročná na klikanie, rozsah a trávenie času pri PC a pritom je strategická a zaujímavá a ak by to fungovalo i tu, nemyslím si, že by hráči preto prestali dávať do hry peniaze a majitelia by schudobneli (hoci neviem, prečo by ma toto malo trápiť o_O). Určite sa nájdu iné spôsoby ako z hráčov peniaze dostať a komu systém nebude stačiť, tak si ten kombajn kúpi aj tak ... Za mňa rozhodne áno, už to tu dávno malo byť ... dokonca si myslím, že, ak nebude, hráčov, ktorých klikanie otravuje, pretože hra je už naozaj dosť náročná a rozsiahla, bude viac a budú hru opúšťať .... a tí si už kombajn naozaj nekúpia.

Johnny tohle ocenil(a).
  10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ne, není to dobrý nápad

11. šebejda

šebejda Baron fóra

Za mne jasně ano->nikdy nevím, jaké dárky posílat při končících akcích. Většinou posílám zbytečně již nepotřebné vypadávátko. Bezva návrh:D

12. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Hromadná korespondence, hromadná Zuzka...by asi našla využití. Tudiž nic spešl netřeba.

Nepoměr mezi počtem sousedů, počtem na louku a možností posílání dárků...to je v duchu smyslu pro humor zdejších tvůrců.

Louku odemčenou mám, splnit lze bez sousedů, když víš jak...pro ty, co to musí mít hned jsou balíčky...

To, že je problém s komunikací anebo pamětí...smysl pro humor zdejších...

Ale napadlo mě...že když už někdo takový má splněný strom a nemůže se dočkati, za co utratí. Případně ho neba se koukat na počet hvězdiček k ničemu...Tož za určitý počet hvězdiček...hvězdičkový kanon... Pro někoho jako já možnost fakt hvězdičkového...pro jiného možnost získat padající...

evainfo, ell1956 a Bagíra77 tohle ocenili.
  13. Gabraia

Gabraia Pilný autor

K těm jednorázovým hromadným zprávám mám jednu zásadní výhradu, po přečtení 3 zpráv si už musím dávat pozor, co kdo psal, druhý den si nejsem jistá a za tři dny, i kdyby mě tahali na skřipec, tak si nevzpomenu. Věřím, že nejsem sama, proto si myslím, že ty dlouhodobé zprávičky by byly přínosné.

14. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Jsem pro, dobrý nápad.

15. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Opravdu super nápad.

16. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Neznám (naštěstí) jiné hry, takže nemůžu posoudit, ale mně by se to líbilo. Jen by to chtělo počítat s nějakým krátkým prodlením, nebo nevím... aby se nestalo, že si nechtěně posunu myš a sklidím si hezky napříč pole... Starším lidem to určitě taky pomůže. Ale těm se špatným zrakem asi ne... Pracuju celý den u pc a večer už mně ruka taky bolí a to dost, a to mám kombajn.
    Dávala jsem ano.

17. Gabraia

Gabraia Pilný autor

V otázce mám chybu, která se, bohužel, nedá opravit - mělo být:
    Využili byste hromadnou komunikaci se svými sousedy?
    Omlouvám se za nepozornost a děkuji za pochopení ;).

Naposledy upraveno: 6/4/16
  18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Vsadím se, že půlka z nás si toho ani nevšimla - a ti ostatní to pochopili :D

19. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Dobrý nápad, dávám ano.

20. stadole

stadole Aktivní autor

Také souhlasím a dávám ano.....protože věk je tady a skleroza přišla s ní............

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.