Návrhy Aktualizace a nápady - určeno k archivaci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem haník30, 5/11/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Pajdo, myslím, že to vylepšení je právě v tom, že nemusíš každou položku kupovat zvlášť. Ano, určitě musíš potvrdit celý nákup, ale nyní potvrzuješ každou jednotlivou položku a podle mne šlo Inoxii právě o toto.
    Mně samotné je to tedy jedno - když by to bylo, OK, když ne, taky dobře. Málokdy kupuji tolik položek najednou, abych to nějak zvlášť ocenila. Ale provést by se to asi dalo, otázka je, jestli by přínos této změny odpovídal vynaložené námaze na její vytvoření.

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

kiki2303: ale ty musíš potvrdit i ty rezervaci (nyní je to rovnou koupit), to je to o čem píšu. Když to neuděláš, systém o rezervaci neví a s položkou na trhu nakládá, tak jako by byla volná.

Edit:
    čarodějko:
    tak jak je to napsané od autorky tématu je to opravdu neproveditelné. Tak jak navrhuješ ty, to samozřejmě proveditelné je.

terkacheerka a tomokoco tohle ocenili.
  3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Aha, to jsme si nerozuměli. Já měla za to, že právě tím zakliknutím by se uložila rezervace :)
    V každém případě, možná by trh potřeboval trochu změnu, ale tohle zrovna není největší bolístka.

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím.... asi máme jiné tržiště? ,-) Pokud já nakupuji, tak myš mám v pravé ruce a pohybuji se na zelených "tlačítkách" koupit a levou mám na tlačítku ENTER.... takže klik koupit a okamžitě klik klávesa ENTER... je to rychlovka (0,5s?).... pravá/ levá ,-D .... nevím o kolik by to bylo rychlejší zatrháváním? A to nehledě na to, že jak píše pajda... by tam musela proběhnout "rezervace"... zatrhnout... data na server.... a zpět ke klientovi. Podle mě je to zbytečné.

5. morfeusmax

morfeusmax Pisálek fóra

Hlasovala jsem ano..i když si myslím, že Rt toto vylepšení stejně neumožní.
    Nejsem zběhlá, nerozumím počítačům, nevím, jestli je to technicky proveditelné,
    v mém věku už ani nemám zájem se takové věci snažit pochopit, ale co by určitě
    technicky proveditelné bylo a po čem již se dlouho volalo je to, aby se zabránilo
    vkládání nabídek po 1 kusu. Vždyť je to šílené, když narazím třeba na dvě stránky
    jednokusových nabídek. Než je přelistuji, tak mi také může utéct jiná nabídka.
    Chápu, že šlechtěnci, zvířata, produkty, které jsou drazší u těch je nutné nechat
    možnost vkládat nabídky po 1 kusu, to je logické, ale proč nedojde k omezení
    u plodin jako pšenice apod. ? Vím, on každý zásah do hry ze strany RT znamená,
    že hra pak blbne, tak je lepší nechat vše jak je, ale když na to narazím na trhu,
    může mě klepnout. Ančí

AmoreDavvero, Inoxia a kiki2305 tohle ocenili.
  6. webmarian

webmarian Rádoby autor

Pajda má pravdu, každopádne "programátorsky" to je zrealizovateľné.
    -
    Skôr by bolo lepšie/rýchlejšie, keby sme po každom kliknutí na "kúpiť" to už nemuseli potvrdzovať v ďalšom novom pop okne.
    (viem, že to je aj taká ochrana, že ak som na to nechtiac klikol, tak ešte mám tú možnosť zrušiť to ale tak predsa len vidím, čo nakupujem) ;)
    -
    Takže nie som za označovanie.

7. Inoxia

Inoxia Pisálek fóra

Děkuji vám všem za reakce. Jak psala morfeusmax, tak přesně tyto jednokusové nabídky jsou hrůza. Proto než bych se tím proklikala radši koupím větší množství za víc krejcarů. Protože kupovat pšenici po 1ks, to bych se zbláznila. xD

bedlika tohle ocenil(a).
  8. Inoxia

Inoxia Pisálek fóra

webmarian: nepotvrzovat by bylo taky ulehčení, radši už přidat možnost "vrátit" - s limitem třeba 5 minut, aby když se uklikneš jsi mohl vrátit položku zpět... nevím jak moc je vše kolem trhu realizovatelné, ale tahle "ochrana" mě zrovna nákupy moc neulehčuje ;)

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A navíc nikde není psáno že musím kupovat "první nejlevnější" já kupuji ve velkém.
    Nákup jedné mrkve i kdyby byla třeba za krejcar vynechám.​

10. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj,dala jsem ano,ten trh potřebuje změnu jako sůl;)

evainfo, Inoxia a Jonsdorf tohle ocenili.
  11. atriadk

atriadk Rádoby autor

to bude pekne

bill tohle ocenil(a).
  12. Inoxia

Inoxia Pisálek fóra

Opět děkuji za reakce. :) To s křížkováním nákupu se asi nebude dát udělat jak řekl Pajda361, ale tak si říkám, nebylo by jednodušší mít v nastavení možnost tuto ochranu vypnout?

adulasadenkou tohle ocenil(a).
  13. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Ahoj dal jsem ano i když jak psal pajda muže se to stát ale hold je to hra :) zkusit se musí vše

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také si myslím ,že to není dobrý nápad!Nyní mně vytáčí nabídky po jednom kuse a mám strach, že by se našli stejní vtipálkové,kteří by úmyslně zarezervovali celej trh!:eek:o_O

15. Inoxia

Inoxia Pisálek fóra

Kaolín11 nebyla by to rezervace, ale jen označení co chceš nakoupit.

Jak už jsem psala nahoře, tak by možná bylo lepší přidat možnost zrušení této ochrany pro ty, kteří jí nechtějí...

16. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Hlasoval jsem pro ANO, myslím si, že by to některým ulehčilo "nákup". :)

17. Klarusenka

Klarusenka Zelenáč fóra

Moc bych si přála, kdyby bylo vytvořeno více místa na pole, chlévy a várobny. Protože tolik zvířat a rostlin je ve hře, že plnit do toho ještě soutěže je velmi náročné . A mohu se snažit sebevíc, ale žádnou soutěž nedokážu nikdy dokončit.

enrikea tohle ocenil(a).
  18. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Za mňa rozhodne NIE.. 3 plochy na farme + 2 na Baha stačí, v hre je miesta viac ako dosť, treba si to vedieť len viac a lepšie zorganizovať :p:p:p:p

19. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Klarusenka
    děkujeme za návrh, ale prosím přečti si nejprve pravidla sekce, návrh na nové plochy totiž patří k těm zakázaným.
    Umíš si představit, že kdyby se přidaly ještě další plochy, tak jaké by pak byly nároky na akci? To bys akce už vůbec nedokončila.
    Přeji příjemnou hru
    Téma zamykám

20. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Inoxia
    děkujeme za návrh, bohužel nesplnil podmínky potřebné pro předání RT.
    Nicméně v diskusi padlo pár zajímavých nápadů.
    Přeji příjemnou hru
    Téma zamykám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.